WelshenNemi

Medlemmer
 • Innholdsteller

  726
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Alt skrevet av WelshenNemi

 1. Toro stroganoff gryte med sopp og ris.
 2. Har satt meg opp i morgen siden den sto tom, men vil noen andre ha den så er det bare til å hyle ut.
 3. 47: (20/11-26/11)Mandag: @AnooniTirsdag: @EmilieOnsdag: @WelshenNemiTorsdag:Fredag: @MaritaSLørdag: @BellareSøndag: @Ozzy48: (27/11-3/12)Mandag:Tirsdag:Onsdag:Torsdag:Fredag: @TeserereLørdag:Søndag: 49: 4-10 Desember Mandag: Tirsdag: Onsdag: Torsdag: Fredag: Lørdag: Søndag:
 4. For en tur bra det gikk bra til slutt, og gratulerer med resultatene!
 5. Mens jeg hadde x1 på dobermann hannhund og kunne aldri hatt x2
 6. Grønnsaksuppe
 7. Vakre gutter og fine bilder
 8. Hjemmelaget sopprisotto.
 9. Jepp.. Hadde det ikke vært for at jeg er veldig fornøyd med min vet, og ikke stoler på de andre i området, så hadde jeg byttet dyrlege..
 10. Bare å fjerne tannstein koster rundt 3000 hos min vet
 11. Såpass ja. Ser problemet da ja blir nysgjerrig jeg også
 12. Hva skjer?
 13. @Kaisen
 14. Hun har litt symptomer, men mest kortvarige, f.eks går hun ikke skikkelig på verste foten ned trappen, men det er KUN ned trappen. Det har også bedret seg mye med massasje. Hun begynte egentlig til massasje litt tilfeldig. Hun var blitt roligere/mindre aktiv før vi begynte der, men veldig gradvis så vi trodde hun bare var begynt å bli voksen(3 år gammel). Hun fikk en massasjetime i "julepresang" og der fant massøren diverse som ikke var som det skulle. Hun gikk i passgang(det klarer ikke jeg å se), og hun hadde problemer med å strekke bakbeina bakover som du kan på normale hunder bl.a. Nå løper hun fortsatt ikke kjempemye på tur uten motivasjon, men det er mer at hun ikke gidder, ikke at hun ikke klarer. Hun har et bedre ganglag, hun strekker ut bakbeina uten problemer, er mindre gretten og hun går innimellom på siste foten ned trappen. Hun har også fått lik muskelmasse i bakbeina, noe hun ikke hadde før. Opprinnelig hadde hun D/D på hoftene, men rerøntget i år og fikk D/C. Jeg synes det har hjulpet mye, men er litt vanskelig å forklare hvordan. Hun er også kronisk stiv i ryggen, muligens etter et stygt fall for 3 år siden, så det også påvirker litt. Den får vi ikke helt bra. Jeg tror jeg får dekket i alle fall vanntredemølle, massasje er jeg ikke sikker på. Men jeg har ikke fått sendt inn første enda, så er ikke sikker. Må sende inn til forsikring når jeg er ferdig med klippekortet, og jeg er fortsatt på mitt første. Jeg har Agria med rehab. Får ikke dekket kun massasje etter som jeg forsto, men muligens i kombinasjon med vanntredemølle. Ble litt rotete, men håper du skjønner hva jeg skulle frem til likevel. Hvis ikke er det bare å spørre.
 15. Så flinke dere er skikkelig fine bilder av fine hunder
 16. Håper det er noe ufarlig
 17. Ikke norske, men så ut som det ikke var voldsomt mye dyrere på Etsy sist jeg sjekket. Ellers bestilte Hobbykunst inn min til meg, men det tok litt tid.
 18. Har du sjekket ut Happy planner? Lignende konsept, men mulig å få i Norge.
 19. Satte meg opp på tirsdag, for da skal nemi til massasje og gå på vanntredemølle. Blir sikkert ikke så mye "live" snapping, men har dere noen spm angående det så er det bare å spørre når jeg har den
 20. Planners with manners er en fin en synes jeg
 21. Fikk ikke til å endre min, men jeg bruker heller ikke sminke av noe slag, og har ikke hull i ørene.
 22. Nå sitter jeg på legekontoret og venter på å få tatt influensavaksine. Gleder meg!
 23. Pasta med hjemmelaget tomatsaus og linser.
 24. Nå er ikke jeg veganer, ganske enkelt for jeg ikke har overskudd til å lage hjemmelaget mat hele tiden. Men utover det hadde det vært 0 problem utenom å spise ute egentlig. Men jeg spiser ikke kjøtt/fisk/skalldyr for jeg synes det smaker høgg, så jeg spiser ikke kjøtterstatninger heller. Bare frukt/grønnsaker/belgfrukter osv. Det kommer mer og mer alternativer i "vanlig" mat. Berit nordstrands rapskokos er vegansk f. Eks. Og det varierer jo hvor streng en er på det. Jeg er også av den oppfatning at alle monner drar. Kjæresten min er ikke veggis, men han spiser for det meste vegetarisk når han er hos meg. Er hans valg om han vil være vegetarianer, og ikke noe jeg kan/vil presse han til.