Gå til innhold
Hundesonen.no

WelshenNemi

Medlemmer
 • Innholdsteller

  810
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

WelshenNemi last won the day on 8. April 2016

WelshenNemi had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

1,612 Excellent

1 følger

Om WelshenNemi

 • Rang
  Husvarm
 • Bursdag 07/06/1989

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.facebook.com/Nemi-the-welshie-1544713852430252/

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Øst for Bergen
 • Hunderase
  Welsh springer spaniel

Nylige profilbesøk

2,493 profilvisninger
 1. Akkurat nå mars

  Gratulerer!
 2. Akkurat nå mars

  Hva koster det?
 3. Angående det Quest/lene_S nevner om platonisk forhold.. jeg kunne nok ikke vært sammen med noen som ikke var interessert i noe mer fra børjan av. Men hvis det av en eller annen grunn ikke skulle gå lenger(utenom at forholdet ikke var bra såklart), så ville jeg prøvd. Risikerer selv på sikt å ikke ha helse til det, og det er ikke en gøy tanke.
 4. Akkurat nå mars

  Jeg bruker det daglig og synes det er bra. Bruker hovedsakelig på mobil, liker ikke pc appen.
 5. Signerer den. Fikk ikke til å fjerne tag.
 6. Jeg tror det ville vært en dealbreaker, uten at jeg helt kan forklare hvorfor. Har aldri havnet i den situasjonen, så kan ikke si det sikkert. Største fordelen for min del ville i såfall være å ikke kunne få barn.
 7. Akkurat nå mars

  Gratulerer med dagen
 8. Akkurat nå mars

  Det gjorde de nok, men vi fikk det ikke før i 98. Vi fikk tv2 rett før Hotell Cæsar startet. Hadde kun nrk1 før det, og hadde kun nrk1 og tv2 til Rikstv kom.
 9. Akkurat nå mars

  Jeg også husker "gamle dager" som ekstrem kjedsomhet og ikke minst ensomhet. Ingen venner, bare nrk på tv til i -98(og kun tv2 frem til ca 06?), ingen radio, ikke breibånd før i 06/07. Og bare bratt her så gikk ikke å verken sykle eller stå på ski. Ikke uten å risikere livet i alle fall.. Har knapt venner jeg treffer nå heller, men kan snakke med folk på Facebook i det minste.
 10. Akkurat nå mars

  Har ikke tid til influensa nå
 11. Robotstøvsuger. Yey or ney?

  Jeg har d85 og er veldig fornøyd. Den er vel også lagd for å ta pels og sånt, i motsetning til en del andre. Har hatt min i 2 eller 3 år nå, og den går like fint. Kjøper 6 filter til rundt en 100lapp på aliexpress.
 12. Akkurat nå mars

  Jada. Har fått det både fysisk og psykisk så jeg klarer meg for å si det sånn. Både og.jeg bare håper de finner noe som forklarer ting eller som jeg kan få hjelp for. Våkner ofte av at hånden er stivnet helt og at lillefingeren har "hoppet utav ledd". Så NOE er det jo. De skrev ikke at det ikke var noe heller, de bare nevnte igenting om noe egentlig. Og leddene begynte årevis før jeg fikk ME.
 13. Akkurat nå mars

  Ja det er det. Min mor har det, tror min bror, og flere andre litt lenger ute. Mener hun ikke får noe medisin. Har vært utredet når jeg var en del yngre, men fant ingenting. Var "utredet" igjen for noen år siden, og da sa de "oj.. vi ser du har hatt mye vondt!", Men de kom ikke med en konklusjon i brevet til legen, så da må jeg ta det på nytt siden det er så lenge siden Siden jeg har ME så kan jeg jo ikke trene heller, så blir gøy hvis det er noe sånt
 14. Akkurat nå mars

  Skal sjekkes for det samme her også, og har også genet.
 15. Akkurat nå mars

  Helt enig *prøver å bli flinkere på det * og nydelig frøken
×