Jump to content
Hundesonen.no

WelshenNemi

Medlemmer
 • Content Count

  925
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

WelshenNemi last won the day on November 2 2019

WelshenNemi had the most liked content!

Community Reputation

1752 Excellent

About WelshenNemi

 • Rank
  Husvarm
 • Birthday 07/06/1989

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.facebook.com/Nemi-the-welshie-1544713852430252/

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Øst for Bergen
 • Hunderase
  Welsh springer spaniel

Recent Profile Visitors

3441 profile views
 1. WelshenNemi

  Akkurat nå mars

  Du er ikke alene om å ikke få sove..😒
 2. WelshenNemi

  Akkurat nå mars

  Samme her også.. var nesten like mye kø som en vanlig fredag her. Folk var på butikken her å handlet for 8-10 000kr.. i en kommune som så langt ikke har hatt smittede... Ikke imponert.
 3. WelshenNemi

  AD Ringlets Forest "Eine"

  Fineste Eine❤️
 4. WelshenNemi

  Akkurat nå februar

  Så trist å høre😔 føler sånn med deg❤️
 5. WelshenNemi

  Hund og mental helse

  Jeg har varierende døgnrytme pga kroniske helseproblemer, og det er null problem for min. Jeg bare lufter rett før jeg legger meg og rett etter jeg står opp.
 6. WelshenNemi

  Valgets kval

  Det kan såklart være uflaks også, jeg vet ikke. "Min" oppdretter er ikke aktiv lenger, men far har blitt avlet på etter problemene til bl.a min ble kjent. Norsk oppdretter ja. Hadde kanskje ikke valgt samme rase uansett, blir for mye pelsstell for min helse, men ut over det passer hun meg veldig bra hvis ikke det hadde vært for helsen hennes. Hun er bare 6 år og må gå til behandling ca 2x i mnd + dyr allergimedisin i tillegg😕
 7. WelshenNemi

  Valgets kval

  Jeg kommer nok ikke til å kjøpe welsh igjen. Er mulig jeg har vært maks uheldig riktignok. Min er veldig blid og fornøyd mesteparten av tiden. Elsker å trene og ELSKER spor o.l, og hun sjarmerer de fleste i senk❤️ Ekstremt kosete og lett å belønne. Min kan være alene 3-4t, har ikke prøvd lenger enn det. Hun trives ikke, men hun takler det. Ellers er hun helt rolig i bilen og kan være alene der. Jeg er for det meste husbunden, så kan gå flere mnd mellom hver gang hun må være alene hjemme. Helsen er en annen sak. Som sagt kan jeg ha vært maks uheldig, men min har HD, relativt sterk allergi mot sånn ca alt. Hun har også ressursforsvar og tisser på seg når hun blir glad/har problemer med å holde seg, og har aldri vokst det av seg. Hun er også skeptisk til folk og redd barn og lyder. Sånn som vi bor så går det greit og hun har en ok livskvalitet. Jeg bor relativt øde til og har ikke barn, og bytter fungerer vanligvis greit på ressursforsvaret. Vet søsken også har problemer med HD/allergi/ressursforsvar/lydredsel. Det er veldig fine hunder hvis de er mentalt stabile og friske. Med på alt. Moren til min ble trent agility og jeg troor blodspor? I tillegg til utstilling.
 8. WelshenNemi

  Akkurat nå, januar

  Gratulerer med dagen! Og godt nyttår!
 9. WelshenNemi

  Hund tisser inne- i senga

  Min hund har MÅTTET ut etter 1-2 timer innimellom, uten at hun har vært syk av den grunn🤷‍♀️ bare drukket mye eller vært stresset. Normalt klarer hun fint holde seg 6-12t.
 10. WelshenNemi

  Omega 3 kapsler.

  Jeg bruker norsk dyrehelse sin. Merker ingen forskjell fra eller til, men hunden spiser de uten problemer 🤷‍♀️
 11. WelshenNemi

  AD Ringlets Forest "Eine"

  Håper på best mulig utfall❤️
 12. WelshenNemi

  Planning/planlegging (hobby)

  Vet mange er fornøyd med Selphy printeren, så ville heller gått for noe sånt. Har ikke prøvd den selv.
 13. WelshenNemi

  Planning/planlegging (hobby)

  @MonicaT har Polaroid Zip her også. Ligger for det meste i en skuff, for kvaliteten er ganske dårlig. Kornete og bildene blir veldig mørke
 14. WelshenNemi

  Akkurat nå, november

  En del ganger. Har i alle fall blitt oppdaget plutselig, men hun blir tatt mye på. Alle bevegelige kuler her har vært fettkuler, men pleier alltid sjekke de ut når jeg skal til vet(er der ofte - kroniker).
 15. WelshenNemi

  Efit 1. november WelshenNemi

  Takk😊 ja hun er det❤️
×