Gå til innhold
Hundesonen.no

WelshenNemi

Medlemmer
  • Innholdsteller

    936
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    2

WelshenNemi last won the day on 2. November 2019

WelshenNemi had the most liked content!

Om WelshenNemi

  • Bursdag 07/06/1989

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.facebook.com/Nemi-the-welshie-1544713852430252/

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Øst for Bergen
  • Hunderase
    Welsh springer spaniel

Nylige profilbesøk

4,678 profilvisninger

WelshenNemi's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Posting Machine Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Very Popular Rare
  • Reacting Well

Recent Badges

1.8k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Alt fra 2x i mnd til hver 6. Mnd ca. Min har ganske heftig allergi som lager kluss med ujevne mellomrom.
  2. For min del betyr å gå pent i bånd å ha noenlunde slakt bånd. Hvor hun går er meg revnende likegyldig, så lenge hun gjør som hun får beskjed på ved behov(går ut i grøften når det kommer bil o.l). Vi går for det meste snuseturer, for jeg har dårlig helse, og hun går å snuser 99% av tiden selv om hun går løs. Jeg vil ikke at hun skal trekke hovedsakelig for jeg har vonde ledd, så (hard) trekking gjør vondt selv med trekkbelte. Og min har aldri vist noen interesse for det.
  3. Vi brukte Sileo tidligere og det hjalp en del. Roet ned redselen, men hun var fortsatt oppegående og tilstede.
  4. Sånne eiere med deres "snille" hunder er årsaken til at min hund stort sett ikke liker andre hunder lenger... Hun var i utgangspunktet veldig sosial..
  5. Enig der. Her er det problemer med begge deler, men det fysiske påvirker mest i det daglige. Vi bor relativt øde til, så ikke veldig mye ute blant folk eller mye fyrverkeri rundt ørene. Heldigvis.
  6. Samme her? eller. Hun bryr seg hvis vi er ute, og bjeffer hvis det er spesielt nermt, men hun blir ikke nervevrak lenger.
  7. Får håpe du ikke har sånn rar hund som jeg har? hun bryr seg kun om ekte fyrverkeri ?
  8. Minner bare 7,5, men hun har HD. Hun får vanntredemølle og laser hver 2-4 uker(prøver ut hver 4 uke nå), kiropraktor ved behov, og går nå på smertestillende. Foreløpig frem til det blir varmere i været. Kiropraktor og smertestillende er det som har hjulpet aller mest på min hund.
  9. Ja. Har knapt sett en kjeft som holder en meters avstand, uavhengig av merkinger hvor en skal stå, og hvor mye plass det er rundt. Virker som folk passer på å holde avstand mellom butikkene på kjøpesenter o.l, og gir blanke så snart de kommer inn i en butikk.
  10. Her blir nok selve julen relativt lik som vanlig. Pleier ha besøk av min bror og hans samboer annenhver julaften/nyttårsaften. Det blir sannsynligvis ikke noe av i år. Treffer kjæresten mindre, men håper virkelig vi får møtes før jul. Hvis folk klarer holde den fordømte avstanden... Pleier være besøk før jul med hele familien som ikke blir, men det er alt for mye folk og bråk for min smak uansett, så greit for meg. Ellers er ting relativt som vanlig, med ekstra forholdsregler.
  11. Forer på v&h taste, ellerSmaak sensitive. Smaak blir billigere per kg for meg, men har akkurat byttet over.
  12. Er vel egentlig smak og behag. Personlig foretrekker jeg x1, for får ikke så harde nøkk, + at jeg ikke er så sterk. Hadde dobermann før, og har welsh springer som ikke trekker noe særlig nå. For meg var det vanlige baggen beltet mer behagelig (er ganske lav), men jeg har generelt problemer med hele kroppen og ikke spesifikt korsrygg.
  13. Pistolkrok. Aldri hatt problemer med de, men bgb løsner av "ingenting", og er mye verre for meg å få av og på med dårlige ledd.
  14. Rundt 7+ og surt vær(regn/tåke/vind)? men da har jeg sett henne skjelve med det været før. I full pels?‍♀️
  15. Nå er det vel moms og gebyr på alt uavhengig av pris? I utgangspunktet.
×
×
  • Opprett ny...