Jump to content
Hundesonen.no

Hundebasillen

Medlemmer
 • Content Count

  73
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

39 Excellent

About Hundebasillen

 • Rank
  Nykommer
 • Birthday 06/20/1992

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  blandingshunder
 • Mine dyr
  Eier 2 flotte hunder Lotta 10 år bl.lapsk vallhund/Finsk lapphund.
  Nova 2 år bl. Rottweiler/boerboel.

Recent Profile Visitors

1550 profile views
 1. Hundebasillen

  Myrsaft, noen med erfaring fra dette?

  Nei det var det jeg og tenkte. Vært borti det før? har pratet med 1 kunde som mener at det funker kjempebra, men hun virket ikke som hun hadde så mye peiling generelt om hund, så blir skeptisk selv.
 2. Hundebasillen

  Akkurat nå, Desember

  Sitter å venter til jeg skal dra på jobb kl 12 Har fått meg jobb i en dyrebutikk 100%stilling! Helt fantastisk å være i arbeid igjen! Har en bil med slakk multireim, er en smule skeptisk til å kjøre rundt med den, å har aldri tid til å få skiftet reima Har kjøpt reima også, så nå er det bare å få det gjort.. imorgen kanskje Håper alle får en fin desembermåned! For min del har jeg ikke fått kjøpt en eneste julegave ennå, så det stresser jeg litt over.. Nå når jeg har en jobb der jeg jobber man til søn og ikke har en eneste fridag, så får det gå som det går
 3. Jobber i en dyrebutikk, og nå har vi fått inn noe som heter MoorLiquid myrsaft fra Lupo San. Vet det skal hjelpe på både magesjau og opptak av diverse. Men jeg prøvde å finne noen som hadde erfaring med bruk av dette, å det viste seg å være vanskelig. Er det noen her som har prøvd å bruke myrsaft til hund?
 4. Hundebasillen

  Akkurat nå, november

  Ååh! Tenk at det snart er jul! Sitter hjemme å tenker på hva man skal ta seg til, trenger virkelig en jobb nå Hundene ligger å sover etter frokosten, kaffen er kokt og været er sånn passelig greit. Har en masse vegger som skulle vært malt, men fri for maling, så da må jeg inn til byen å handle
 5. Hundebasillen

  Uønsket atferd

  Du er virkelig en skikkelig solstråle på mørke natta du. Her sitter du å direkte prøver å være frekk og utidig. Å si at du er glad for at hun ikke bor i ditt nabolag er så ***** frekt at du burde ta fatt i hva du lirer utav deg! Hun spør om råd og hjelp, hva er det du egentlig svarer på med det du lirer utav deg? hvor er medfølelsen din? Skjønner henne veldig godt, og føler med den frustrasjonen hun sitter med. Kjempemorro å da lese sånne her meldinger som du spyr utav deg.
 6. Hundebasillen

  Når liten hund blir angrepet?

  Det er veldig vanskelig å vite hva man skal gjøre i det hunder barker sammen! Det har skjedd 3 ganger at hundene mine er blitt angrepet. Første gangen var det 2 huskyer som sto i bånd, da min minste hund bare gikk rundt å luktet og så ikke på de i det hele tatt, tok den ene springfart og hoppet rett på henne. Den andre heiv seg med etterhvert, men den var ikke like interessert i å faktisk ta henne. Det endte med 2 KRAFTIGE spark i buken på hunden, så slapp den. De andre gangene var det min brors hund som helt klart ikke er helt riktig sosialisert fra tidlig alder og som ikke kan være helt sinnsfrisk, som angrep både den minste og største hundene våre... Uten forsvarsel og uten noe form for knuffing av mine. Vi måtte begge gangen ta tak i nakkeskinnet på den og brøle for å få henne til å slippe. Grusomt mens det pågår, men heldigvis har det aldri eskalert så mye at noen måtte verken sys eller opereres. Tror man som flere nevner, handler på innstinkt der å da! At man rett å slett fokuserer på den som angriper og tar fatt på den umiddelbart..
 7. Hun prøver nok bare å dempe situasjonen Våre hunder gjør akkurat det samme, men når vi korrigerer den ene, reagerer den andre. Det er ikke uvanlig og hundene tar heller ikke noe skade av det. Bare overse den andre hunden, så skjønner hun det til slutt Nå er jo de også ganske ung, så dette er noe de lærer seg etterhvert. Så lenge du ikke snur deg mot den hunden som ikke får korreks og synes synd på hun/han.
 8. Hundebasillen

  Ukjent halting bakbein.

  Åå, så kjipt Denne dama som er så aktiv og "happy-go-lucky".. Får bare bestille time til henne igjen å presse på med røngten på henne å skikkelig utredning. Takk for alle svar! Noen som har erfaring av hva jeg kan forvente meg når det kommer til korsbåndskade? regner med det blir operasjon hvis det er det. Hater overasskelser når det kommer til hundenes helse
 9. Hundebasillen

  Ukjent halting bakbein.

  Ja jeg har tenkt at det kan være korsbåndskadet, men ikke avrevet. Hun har sluttet helt å halte på høyre bakfot. Og hun går ikke på noe medisiner nå. Hun hadde noe leddvæske i høyre fot,men det er borte nå. Merkelig at vetrinæren ikke gjorde noe mer da, eller ba oss komme tilbake etter sjekken. Jeg fikk ikke tak i vetrinæren idag, så får ringe han imorgen å sjekke om det er mulig å få tak i han da...
 10. Hundebasillen

  Ukjent halting bakbein.

  Ja.. Nå er vi inne i en veldig frustrerende tid med ene hunden vår Nova, som haltet først på høyre bakfot, så på venstre bakfot. Vi har vært hos vetrinær når hun haltet på høyre bakfot og da fikk hun metacam i 1 uke med beskjed om å bare ha tisseturer i bånd og ellers ligge rolig inne. Det funket kjempefint og haltingen avtok etter den ene uken. De mistenkte at korsbåndet var røket, men etter mye undersøkelser med bøy og tøy, og ingen tegn til skuffbevelgelsen, valgte de å vente det ann med røngten. Nå er hun som nevnt blitt halt på venstre bakfot, med varierende halting. Hun halter ikke konstant, og heller ikke stiv når hun røyser seg etter hun har ligget. Noen som har noen erfaring på hva det eventuellt kan være ? Hun er en blanding mellom rottweiler og boerboel. Skal ringe vetrinær idag å høre hva vi burde gjøre, men jeg liker å ha noen innspill på hva som burde undersøkes osv. Takk for eventuellt svar!
 11. Jeg drømmer om mange raser, å aaner ikke hva man skal velge som sin "neste" hund ? Mine er: Broholmer. Fantastisk pene hunder, og liker størrelsen, men ikke at noen av de får uffatelig lite hode i forhold til kroppen. Fransk bulldog. Små, enkle hunder og vakker gemytt. Men vil ikke anskaffe en sånn før de evt får ordnet opp med den neseproblematikken. Ca de bou. Også nyydelige hunder, men mye sykdom og langt å reise for å hente en nogenlunde frisk hund? Rottweiler. Vakre, modige og stødige hunder! Men der igjen liker jeg bare de gode gamle typene. Ikke de små oppstoppernese variantene. Boerboel. aah. Så vakker og flotte hunder! Men så vanskelig å finne friske varianter her i norge. Har mange flere men disse er ønskehundene hvis man skulle funnet friske, fine typer av de?
 12. Hundebasillen

  Hva er du god/dårlig på som hundeeier?

  Jeg er god på å la hund være hund. Ser de ikke som barna våre og er sånn passe flink på å være konsekvent på noen ting og veldig konsekvent på ting jeg mener bestemt de skal kunne/ vet de ikke får lov til. Flink på å ikke fore de med restemiddag og tålmodig med kloklipp? Ikke så god på tålmodighet med ugangskråkehunder og blir fort brølete ? men det jobber jeg med. Og sofanekting på den største hunden vår, som egentlig er fy-fy her.?
 13. Hundebasillen

  Hvilken hunderase kunne passet meg?

  Rottweiler er kanskje ikke den som trenger supermye med fysisk aktivitet, men de trenger en go porsjon med mental trening og en erfaren eier. Er alt for mange som skaffer seg rottweiler som ikke aner hvor mye arbeid det er med de og ender opp med en skikkelig drittbikkje som gjør at ryktet til rottweileren fortsette som før. Og rottweiler røyter MYE. Når det er sagt, har du sett på finsk lapphund? Ja de er langhåret men de har en veldig enkel pels å vedlikeholde. Enkle hunder, lettlært og ikke så stor. Tror ikke du finner en hund som røyter lite da de er forskjellig fra hund til hund. Kommer og ann på maten du gir og andre faktorer som spiller inn. Det du beskriver er jo en typisk kosehund/ selskapshund og de er jo gjerne av de små rasene.
 14. Hundebasillen

  Trekkhundtråden

  Hei! Vi har nettopp begynt sånn smått å kjøre med saccovogn på tispa vår, og er nødt til å invistere i en skikkelig sele som passer både til drag og til vanlig trekk Noen tips? Hun er ei kraftig men lett tispe. Legger ved bilde av henne hvis det kan hjelpe Hun er blitt endel bredere siden dette bilde, men er noe lik hvertfall
 15. Hundebasillen

  Deprimert pomeranian?

  Høres nok bare ut som at hunden din ble litt skremt/fikk litt vondt. Ingenting å henge seg opp i. I mine øyne så reagerer ikke hunder under ordene svik, deprimert og alle ord som skal beskrive følelser som vi mennesker bruker. Hunden trakk seg nok unna for å være i fred, hvis du duller med hunden gjør du det mye verre. Ikke heng deg opp i dette å heller følg med om du merker noe halting eller annen merkelig oppførsel som kan være i sammenheng med smerter. Hunder tenker ikke som vi gjør.
×