Gå til innhold
Hundesonen.no

SofieAuroraS

Medlemmer
  • Innholdsteller

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om SofieAuroraS

  • Bursdag 11/17/1997

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Kolbotn
  • Hunderase
    Tibetansk spaniel

Nylige profilbesøk

699 profilvisninger

SofieAuroraS's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja, jeg har mye å tenke på når det gjelder raser! Får se hva jeg havner på! Jeg har en langhåret hund nå som vi barberer fordi hun røyter mye, men for all del. Jeg tror jeg ville trivdes mer med en korthåret hund. Skal få se om jeg får møtt noen irl om ikke så altfor lenge. Skal jo på WDS i september så får nok møte noen der! Takk for tipset! Skal få laget en sånn liste så det gjør det kanskje litt lettere for meg.
  2. Har undersøkt en del om saluki og podenco og har forstått at mynder er veldig reserverte, men det gjør jo ingenting for meg! Det er enda en stund til jeg skal skaffe meg hund så jeg har godt tid til å undersøke mer og snakke med flere oppdrettere om hva de kanskje kunne anbefale etc. Langline på store mynder tror jeg ikke skal være noe problem da jeg ikke skal la den løpe avgårde langt bort. Jeg kommer heller til å holde langlinen eller la hunden gå litt foran, men alltid ha øynene åpne og passe på. Selvsagt vet jeg at de må få løpt ut energien, men det har jeg mange steder på å gjøre det på i nærheten så det blir ikke noe problem. Itillegg har jeg sykkel så da kan jeg sykle med de! @MiO Puddel ja! Kanskje jeg skal undersøke mer på det!
  3. Langline er ikke noe problem Hulda har jo ikke vært så fjern før som nå. Nå er hun jo en gammel dame og begynner å ignorere alt vi sier til henne.
  4. Jeg har aldri sagt at langline er et problem? Et pluss at hunden kan gå helt løs, men langline er absolutt ikke noe problem. Har lagt inn edit på hovedinnlegget med det så det blir lettere for folk å skjønne.
  5. Langline er ikke noe problem, jeg bruker jo det på Hulda (tibben min) når vi er på langtur ettersom hun ikke kommer på innkalling lenger. Jeg har jo planer om å ha på langline på min fremtidige hund når vi er på skogtur uansett hvilken rase det måtte være.
  6. Jeg skal med en venninne, men vi skal bare se på da.
  7. Beklager om jeg fremstiller whippeten på en negativ måte, men har bare hørt at de er vanskelig å ha med å gjøre når det gjelder å gå løs, men om du ikke har noe problem med det så er jo det bare bra! Den er litt liten for meg og jeg vet at ihvertfall podencoen er veldig myndete, men jeg har som kontakt med en svensk oppdretter som sagt i et annet innlegg og hun sier at de ikke er så vanskelige som alle sier.
  8. Beklager dobbelpost, men er litt ny i dette hehe! Whippeter er ikke så lette å ha løse og jeg vil gjerne ha en hund som kan være løse.. Nei, så jeg ønsker meg gjerne forslag med hunder som kan være løse uten problemer.
  9. Er veldig glad i de to rasene og har en forkjærlighet for podenco og det har jeg hatt en periode nå. Har sett flere bilder hvor podencoer hopper over veldig høye gjerder, men jeg har ikke planer om å la den gå løs i hagen ettersom vi ikke har gjerde i det hele tatt. De er veldig pene og jeg har kontakt med en svensk oppdretter i Gøteborg om jeg skulle ønske meg en valp.
  10. Jeg kjenner en familie som har verdens roligste rottweiler jeg noen gang har møtt. Det er sikkert veldig individuelt på hver rottweiler når det gjelder hvordan de oppfører seg og hvordan eieren er, men de er kanskje ikke noe for meg når du legger det ut på den måten. Har møtt en del finsk lappehunder og de er veldig skjønne, men som sagt er jeg veldig bestemt på å ha en korthåret hund. Selv om pelsen på de finske er lette å vedlikeholde så er jeg ikke veldig interessert i en langhåret hund. Har som sagt en tibetansk spaniel nå som har mye hår så vi barberer henne pga alt håret.
  11. Jeg hadde ikke hatt noe imot å være mer aktiv enn det jeg skrev på startinnlegget, men gjeterhunder er nok generelt ikke noe for meg.. Kan hende jeg må tenke litt mindre hunder, men ønsket er en stor hund ettersom jeg trives best med de.
  12. Jeg har veldig forskjellig "smak" når det gjelder hunder hehe.. Jeg drømmer om å eie podenco ibicenco, rottweiler eller saluki blant annet så det er en stor forskjell haha..
  13. Nei, så jeg ønsker meg gjerne forslag med hunder som kan være løse uten problemer.
×
×
  • Opprett ny...