Gå til innhold
Hundesonen.no

Mindi

Medlemmer
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

18 Good

Om Mindi

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Nylige profilbesøk

640 profilvisninger
 1. Ja, det var generelt hundens form jeg prøvde å vise Syns din hund ser ut som en 10:9 i forhold. Ble nok litt kort linje ja, men til mitt forsvar så lyver manken litt Edit: Her er forresten en tråd som handler om kvadratiske og rektangulære kropper, hvis det skulle være interessant.
 2. Vet ikke om dette gjorde deg noe klokere, @Wachita, men jeg prøvde å illustrere. Ble litt skjevt, men
 3. Akkurat nå mars

  Det var vel ikke verdt å redde?
 4. Førstegangsvelger

  Første jeg tenkte på var Whippet, ja. Er nok ikke noe i veien for at den kan være med på skiturer, så lenge den kles etter været og forholdene. Nå har ikke jeg personlig erfaring med rasen, så jeg overlater til andre å fortelle mer. Ellers så kan du søke litt på dette underforumet, da det finnes mye å lese om rasen her allerede, samt om andre folk som har lignende krav som deg. Kanskje du da vil få noen flere idéer.
 5. Akkurat nå mars

  Har en nabo med en varmtvannstank som ligger utenfor garasjen hans. Kan sikkert ta den og sende den med toget til deg Den blir jo ikke brukt likevel. Neida, den ligger nok der av en grunn.
 6. PhotoScape kanskje? Har ikke prøvd selv, men har sett at folk har fått gode resultater ved å bruke det. Det er gratis.
 7. Akkurat nå mars

  @Annik
 8. Hvorfor gikk mannen da rundt med gevær hvis målet fra begynnelsen av ikke var å ta livet av ulven? Eller gikk han hjem og hentet det?
 9. Så en annonse om en Schäferhann til avl en gang. En av hundens beste venner var visst en «grand dinoar». Og nå nylig så jeg en annonse med «renrasede Chihuahuavalper», der det var ekstremt tydelig at moren hadde Japanese Chin i seg.
 10. test

  Se der ja Nå ble det!
 11. Så lenge hunden er symmetrisk i ansiktet så er jeg som regel fornøyd, ellers liker jeg de fleste farger og fargevarianter. At den er nesten helt hvit med en farget flekk over det ene øyet f.eks er jeg ikke helt fortrolig med. Øynene skal ha samme farge. Ellers er som Orca sier hvite hunder fint, så lenge huden er godt pigmentert.
 12. Må man drive med jakt for å ha en fuglehund?

  En mulighet er jo omplasseringshund, det er jo ikke alle individer som blir gode jakthunder. Eller kanskje Vorsteh fra trekklinjer? Ellers er det jo som Lillekrapyl sier mange raser som egner seg til det dere ønsker å bruke en hund til.
 13. Valpegjengen 2018

  Hun skal også ha Collie
 14. Ser ikke bildene på forumet

  Det har noe med at en god del av bildene er postet gjennom Photobucket, og Photobucket tar nå betalt for tredjepartsdeling av bilder. Du ser vel noe som dette?
 15. Grimasetråden

  Ikke akkurat hund, men.
×