Gå til innhold
Hundesonen.no

Mindi

Medlemmer
 • Innholdsteller

  22
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

29 Excellent

Om Mindi

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Nylige profilbesøk

700 profilvisninger
 1. Del dine treningsvideoer <3

  Vi har jo "Dagens agilityøkt". Der legger folk også inn videoer, diskuterer og gir hverandre tips, så den fungerer vel på samme måte.
 2. Tips vedr intens valp

  Ikke at jeg har så mye erfaring med dette selv, men tar det lang tid før han slipper? Jeg har sett og hørt at det har funket å være helt passiv i situasjonen, og belønne når valpen slipper. Motgang "tenner" liksom hunden mer, og den tror du vil leke. Samtidig får du lært inn en "slipp"-kommando som kan være nyttig også i videre trening, apport etc. Det kan være verdt å prøve om du ikke har prøvd allerede.
 3. Akkurat nå Mai 2018

  Syns du burde brukt hæstgæli der istedet. Det passet så godt inn. Lykke til med hestejakten.
 4. "På utkikk etter en hund som ingen andre har? Vi har nemlig 3 valper etter en svært uvanlig krysning. Pomeranian og Dvergpinscher." 12 000. Og visstnok var dette en tyvparring. Selger er oppdretter (av andre raser). En oppdretter burde vel vite om og kunne forhindre slikt, men hva vet vel jeg.
 5. Akkurat nå APRIL

  Vet det er en Dansk/Svensk Gårdshund som er godkjent redningshund.
 6. Åhh @QUEST, du er så sensitiv at vi kanskje burde kalle deg Kvest i stedet, du knekker jo så fort.
 7. Akkurat nå mars

  Du vet det har blitt vår når en liten flue har sneket seg inn gjennom ventilen i vinduet Skrekk og gru, nå har de våknet til liv igjen, liksom.
 8. Schäferhund kalles for ulv av ulveekspert

  Slik jeg forsto det betyr "Rissbild" hvordan dyret ser ut etter å ha blitt spist på, altså at denne "eksperten" mente at måten hunden spiste rådyret på fortalte at det var gjort av en ulv. Men ja, disse "ekspertene" ser ut til å florere overalt for tiden. Får meg til å lure på hvor mye som faktisk skal til for å få denne tittelen. Tydeligvis ikke mye.
 9. Her er en tråd om det. Regner med det handler om det samme som du hørte om.
 10. Ja, det var generelt hundens form jeg prøvde å vise Syns din hund ser ut som en 10:9 i forhold. Ble nok litt kort linje ja, men til mitt forsvar så lyver manken litt Edit: Her er forresten en tråd som handler om kvadratiske og rektangulære kropper, hvis det skulle være interessant.
 11. Vet ikke om dette gjorde deg noe klokere, @Wachita, men jeg prøvde å illustrere. Ble litt skjevt, men
 12. Akkurat nå mars

  Det var vel ikke verdt å redde?
 13. Førstegangsvelger

  Første jeg tenkte på var Whippet, ja. Er nok ikke noe i veien for at den kan være med på skiturer, så lenge den kles etter været og forholdene. Nå har ikke jeg personlig erfaring med rasen, så jeg overlater til andre å fortelle mer. Ellers så kan du søke litt på dette underforumet, da det finnes mye å lese om rasen her allerede, samt om andre folk som har lignende krav som deg. Kanskje du da vil få noen flere idéer.
 14. Akkurat nå mars

  Har en nabo med en varmtvannstank som ligger utenfor garasjen hans. Kan sikkert ta den og sende den med toget til deg Den blir jo ikke brukt likevel. Neida, den ligger nok der av en grunn.
 15. PhotoScape kanskje? Har ikke prøvd selv, men har sett at folk har fått gode resultater ved å bruke det. Det er gratis.
×