Jump to content
Hundesonen.no

FredrikF

Medlemmer
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About FredrikF

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takk for gode svar så langt :) Vil bare si det at hunden skal ikke være noe bur hund, det er kun tenkt for at den skal kunne ha ett eget lite krypinn å kunne være inni på jobben og hjemme. Tenkte det kunne være greit med sitt eget rom, kanskje litt mørkt slik at den får slappet ordentlig av. Komostgrind til dør er allerede på plass, men her er det veldig fritt så han skal få vandre mye å hilse på de andre firbeinte her :)
 2. Her flytter det inn en liten Podengo gutt om ca 5 uker så det har begynt å komme på plass en del ting ? Nå skal jeg kjøpe bur til både hjem og kontor og har kommet frem til sånn nettingbur 60x40x40 ish. Hvor kjøper man godt utstyr og hvem butikker har godt utvalg? Hvilket bur type anbefaler folket? Vi bor i Tønsberg, selv jobber jeg i Drammen, men hvor kan dere anbefale meg å handle dere som er litt kjente i miljøet? Å finnes det ting dere mener man bare MÅ ha, som er veldig lurt å ha i hus, rop ut å tips i vei ?
 3. Hannhund fra Elisabeth Lærum, Kennel Lulubelle i Andebu ? Var i kontakt med andre også, men bor i Tønsberg så det føltes veldig riktig å velge fra henne for å kunne ha muligheten til å få ta litt del i valpe tiden ? Foreldrene er flotte hunder så vi gleder oss veldig til reisen videre!
 4. Jentene mine har fått bestemme, navnet blir Milo ?
 5. Takk for gode svar alle sammen! Desember, jul og mye jobb fikk meg til å glemme å følge opp tilbakemeldinger her, men kan nå melde at det blir Podengo ? Minste typen i kort/glatthåret versjon! Nå er det bare å finne navn, noe som har visst seg å være vanskeligere enn å finne navn til barna våre ?
 6. Jeg spør her i håp om å få litt hjelp/innspill til hvilken rase vi bør kikke på. Vi er en familie på 4, (far 34, mor 35, barn 5&9år) + katt 5år. Vi har aldri før hatt hund, men jeg (far) er vokst opp med hund. Tiden passer for hund, både jobb og privat, så letingen etter den perfekte rasen er igang. Ønsket er en mellomstor hund, litt sånn som Jack russel, cocker spaniel el. Størrelsen er fin der fordi den tar ikke så mye plass i bil og på tur. Vi skal ha en hund som kan være med oss på tur i alle årstider, både snaufjell og sko, sommer og vinter, fotballcup og bading. I uke
×
×
 • Create New...