Jump to content
Hundesonen.no

Avani

Medlemmer
 • Content Count

  637
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Avani last won the day on July 3

Avani had the most liked content!

Community Reputation

505 Excellent

About Avani

 • Rank
  Husvarm

Profile Information

 • Hunderase
  Schæfer

Recent Profile Visitors

2701 profile views
 1. Avani

  Dårlig grep (apport). Hva gjør jeg?

  Jeg tenker at det er veien å gå, å få henne til å gripe den fra hånden. For å få til det så høres det ut som at du må starte på nytt, belønne at hun ser på dummyen, belønne at hun snuser på dummyen, belønne at hun åpner munnen over dummyen, etc,etc. Altså ta det i så små steg som trengs for at hun skal gripe den fra din hånd. Det finnes mange bra(og endel dårlige også) filmer der ute om hvordan få til ett godt grep. Sjekk ut Siv Svendsen, Fanny Gott.
 2. https://no.wikipedia.org/wiki/Fanatisme
 3. Avani

  Dårlig grep (apport). Hva gjør jeg?

  Første bud, sjekk om hun har vondt i noen tenner. Hvis de er helt OK, så hadde jeg begynt på nytt med å gi henne dummyen fra hånda slik at det er naturlig at hun griper midten. Kan veien gå via apportbukk tro, da er det mer naturlig at de griper på midten. Jeg hadde ikke kastet den så lenge det er så tilfeldig hvordan hun griper den i dag.
 4. Avani

  Låne jakthund?

  Se der ja, frikjenner jegeren og skylder på reven
 5. Avani

  Låne jakthund?

  Hvilke "man" er det som regner ett slikt regnestykke?
 6. Avani

  Hvorfor er titler så stas?

  Jeg er heller ingen tittelsamler så jeg er like uforstående til det.
 7. Avani

  Blood urea nitrogen (BUN)

  Min hund har også mild forhøyelse av det og den ene veterinæren mener det er naturlig pga råforing og at det ikke vil være til fare for hunden. Min hund har hele livet blitt foret med VOH og er nå 8 år.
 8. Avani

  Torneryds Wuna

  Helt enig 😍
 9. Avani

  Havrevingens Qali aka Lexi

  Hun er kjempelekker, skjønner godt du er forelska
 10. Avani

  Hund bet et barn og tre voksne

  Jeg er bare tildels enig. Selv har jeg en hund som kan bite hvis jeg "ber" den om det som ene beskriveren sa til meg. Dette gjaldt at jeg ville skjerme figuranter for sosialt overfall når vi skulle kle av de og jeg trakk henne unna i halsbåndet. Det kan i gitte situasjoner oppfordre min hund til å bite. Slike situasjoner skjer ikke, jeg lærte på den. "Som regel er det eieren som får skylden". Det er som regel eier som har skylden fordi den enten ikke leser sin hund, eller driter fullstendig i det.
 11. Avani

  Hund bet et barn og tre voksne

  Jeg er uenig i det du skriver. En FA vil avdekke mye når det gjelder terskel for å bite. Det kan også fint lages en egen test for å virkelig få teste om hunden vil bite. En MH kan ikke brukes.
 12. Avani

  Sosialiering av hund

  Det Malamuten sier Sjøl lot jeg min valp få hilse på noen få små hunder og en par store med hengeører. Det var alt, og det skjedde innen 12 ukers alder. Etter trente jeg på at han klarte å se hunder uten å tilte, det gjorde jeg ved hjelp av sladretrening. Føler det var en fin vei å gå, han er 2 år og har ingen greier ifht andre hunder Må legge til at han bor sammen med en annen hund og lærer mye fint språk av henne.
 13. Avani

  Havrevingens Qali aka Lexi

  Gratulerer med Qali ❤️ hun ser helt super ut og flaks for deg at du ikke lar deg styre av utseende( og da snakker jeg striper) , jeg syntes hun er megabedårende ❤️
 14. Avani

  Torneryds Wuna

  Dette er en tråd jeg kommer til å titte ofte innom, gratulerer med flotte Wuna 😍
 15. Avani

  Valpegjengen 2019

  Hva ble navnet? Jeg har bror til Malamutten sin Bølla
×