Gå til innhold
Hundesonen.no

Avani

Medlemmer
 • Innholdsteller

  613
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Avani last won the day on 30. Januar

Avani had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

482 Excellent

Om Avani

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Hunderase
  Schæfer

Nylige profilbesøk

2,563 profilvisninger
 1. Avani

  Gå pent i bånd - deres beste tips!

  Jeg har ikke lest så nøye her men jeg er blitt for flink til å lære/la mine trekke da jeg som regel går tur i skogen med sele, strikk og magebelte. I går tok jeg meg på tak med yngstemann (2år) og det jeg gjorde var å snu og gå motsatt vei av hunden. Det tok meg ikke mange frem og tilbakerunder før han skjønte at vi ikke fremgang på dette viset og at han måtte følge med på hvor jeg gikk. Ikke tok han det som korreks heller. Så det er mitt heteste tips. Går 2 meter frem og snu, går 3 meter tilbake og snu, når du da snur kommer du sikkert minst 1 meter lenger enn der du snudde første gang. Og slik kommer dere sakte men sikkert fremover, og tålmodighet er alltid noe en må ha med når en trener gå pent i bånd. Lykke til
 2. Avani

  Når fikk din tispe første løpetid

  Det er jeg enig i og jeg vil nok si at Guinness er hakket mer hormonell enn det Vani var...du lurte vel på det og.
 3. Avani

  Når fikk din tispe første løpetid

  Guinness var 13 mnd ved første løpetid og etter det ble hun ganske jevn med 9 mnd mellom hver løpetid. Vani var 7mnd og hadde etter det løpetid hver 6mnd. Jeg foretrakk sent og sjeldent
 4. "Ulvene sies å være ekstra aggressive i januar og februar ettersom det er vanskelig å skaffe mat i dette området på denne tiden av året. En annen teori går ut på at ulven kan være utstøtt av flokken og dermed måtte skaffe mat på egen hånd." Sakset fra artikkelen, det sier litt om hva som trigger angrep. At de ikke angriper fordi de er lystmordere, som ofte blir hevdet.
 5. Kan du ikke linke til hendelser hvor de virkelig går til angrep? Og ikke bare er i nærheten?
 6. Avani

  Brukshund

  BC er ikke med i Svenske brukshundklubben heller og i Norge så er raseklubben til BC i Norsk Sau og Geitavlslag.
 7. Avani

  Valpegjengen 2019

  Jeg kjente ei tispe som het Paxi
 8. Avani

  Aska, schæferhund :)

  Så forferdelig trist å lese 😥😥 Dere var ett godt team Kondolerer
 9. Jeg er i mot ulvesona, bare så det er klart. Men når folk bosetter seg på landet for å nyte naturen er rovdyr noe som hører med. Det er like dumt at det klages på rovdyr av slike folk som når folk bosetter seg i byen og klager på gatestøy.
 10. Dette viser muligens hvorfor det er fler jakthunder enn familiehunder som blir tatt av ulv. https://www.jaktjournalen.se/gjorde-obehaglig-upptackt-stovaren-jagar-varg/?fbclid=IwAR17uzzV0ulVo229C9VoBHLAMukPtetBqOByAPJQtpkRRtiyHYjoDEXaWC4
 11. Du må slutte å komme med disse persnolige tåredryppende innleggene og tror at du beviser noe! Gjør som Tillien og Meg og kom med forskningsbaserte kilder.
 12. Avani

  Tisper som begynner å slåss

  Jeg tenker også at dette ikke må få eskalere. Sørg for at de ikke har tilgang til hverandres mat, og heller ikke leker. Ta vekk matskålene når de har spist og fjern leker før de er ferdig lekt. Om det er deg som er ressursen så ikke la de ligge inntil deg så de kan opprettholde ressursforsvar for deg. Den ene hunden min har ressursforsvar for meg og hun prøver å jage bort den andre innimellom, så jeg prøver å unngå at hun kan ligge hos meg og passe på enda mer enn hun gjør. Mine hunder er venner og lille opponerer ikke når eldste jager han vekk. Men likevel bør hun ikke få holde på.
 13. Avani

  Vi drukner i tiss!

  Helt enig med deg, jeg passet en valp som tisset inne til stadighet men var rein om natta. Det viste seg at den hadde UVI.
 14. Avani

  To vekterhunder vurdert avlivet av politiet.

  Jeg er enig med deg, MEN ikke hvis vekterne går utover sitt ansvarsområde og prøver å fange skurkene. Da leker de noe de ikke skal være. Jeg mener å ha forstått at det skjedde i den saken om taggerne. Likevel syntes jeg avliving av hundene er å dra det litt langt. Hvis hundene ikke skiller på jobb og privatliv er det noe feil med treningen av de(tror jeg).
 15. Jeg bor i bjørneland og er livredd bjørn, har brukt 15 år på å lese meg opp og lære om bjørn slik at jeg kan gå tur i skogen sommerstid. Det finnes heldigvis bjørnefrie områder her, men da er det tilsvarende befolket også, som jeg kan gå tur i. Jeg trives best der det ikke er folk. Har jeg klart å komme over mye av redselen min for bjørn kan jeg nok fint klare å leve der det finns ulv også.
×