Gå til innhold
Hundesonen.no

Avani

Medlemmer
 • Innholdsteller

  530
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

413 Excellent

Om Avani

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Hunderase
  Schæfer

Nylige profilbesøk

2,000 profilvisninger
 1. Trekkhundtråden

  Jeg bruker den og kan anbefale den. Har 2 trekkvillige hunder, på kanten til trekkgale
 2. Elg styrtet i døden

  Det er jo slikt som skjer når det er helt slutt på å ta hensyn. Utvikling ass Vi har blitt noen forbanna egoister!
 3. Pelsdyrnæringen skal avvikles!

  I mitt hode er det ikke de samme som jubler over de to tingene.
 4. Trekkhundtråden

  Herlig akkurat som min schæfer ett tips jeg fikk av en hundekjører er å bremse i nedoverbakker slik at det ikke blir full galopp nedover, det er vist veldig belastende på håndledd og albuer. Er ment som ett godt råd og ikke kritikk. Flott hund i herlig driv
 5. Aktiv mellomstor konkurransehund

  Korthårs hollender
 6. Mest kalorier i NP eller VoH?

  Jeg sverger til ister som tillegg i maten
 7. Du har helt rett og jeg forklarte klønete.
 8. Når jeg snakker om tissing så er det hunder som under momentet heller tisser og snuser enn å å se på momentet og når det er ferdig heller ikke oppsøker det men fortsetter sin snue og tisseadferd. Da tolkes det ofte som at i stedet for å forholde seg til momentet velger en ominriktat handling, nemlig snusing og tissing. Som familiehund er det sikkert helt greit innafor, men jeg har en formening om at de hundene ikke er lett å engasjere elelr belønne for eier. Og således er ikke det en test jeg ville sett på som positivt. Om noen har en film av en hund som dere snakker om her så vil jeg gjerne se den.
 9. "At de ikke forholder seg til momentene syntes jeg ikke er positivt. Men klart som familihund er det sikkert fint. Dog vanskelige å belønne." Skrev jeg lenger opp og mener det fortsatt.
 10. Helt normalt da har jeg sett for det meste unormale hunder i testeløypene, for de få som tisser som en avreaksjon er fåtallet.
 11. Det kan være men det ble vektlagt at hundene heller tisset enn å bry seg..
 12. For meg er ingen av disse hundene stødige, tissing er enten en type overslagshandling eller fullstendig mangel på interesser utover det å snuse og tisse. At de ikke forholder seg til momentene syntes jeg ikke er positivt. Men klart som familihund er det sikkert fint. Dog vanskelige å belønne.
 13. Valp som klør

  Kan det ikke være at hun bare roer seg ned? Iom at det kun skjer på kveldstid?
 14. Jeg vokste opp med en hund som var livredd raketter og som stakk av nyttårsaften. Hun hadde brister så det holdt. De hundene jeg har hatt i eget eie har alltiv vært med ut og vi oppholder oss på god avstand fra oppskytingene. Her er det forbud mot alt som hyler på vei opp, da min erfaring er at de reagerer mye mer på lysene og hylingen. Og at det har blitt mer av hylere etter at det ble forbudt med styrepinne. Jeg tror det har blitt mer fokus på nyttårsaftenproblemet blandt familiehunder i de senere år, men om oppdrettere tenker på det i avlen er jeg usikker på. Blandt bruksrettet avl er det vel ingen tvil om at fokus på skuddredsel absolutt er tilstede.
 15. Er dette samme dama?

  Jeg vet at å kjøre bak ett dyr stresser det såpass at det ikke klarer å områ seg nok til å løpt ut av veien, spesielt ikke når det er høye brøytekanter. Det bør en som nevnte farmen-deltager vite også.
×