Gå til innhold
Hundesonen.no

Avani

Medlemmer
 • Innholdsteller

  568
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

449 Excellent

Om Avani

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Hunderase
  Schæfer

Nylige profilbesøk

2,336 profilvisninger
 1. Da er det nok ovenfor deg og ikke senga. Det enkleste er å be hunden gå ut av sengen før samboer skal gi deg en klem Med tiden vil han nok kunne takle det uten å komme i forsvar. Hvis hunden ikke vil ut av senga når samboeren din lokker på den, så kan samboer slippe noen godbiter på gulvet, de fleste hunder klarer ikke motstå det
 2. Leste ikke alpha hannen teorien din med en gang. Dette handler ikke om slike ting, så det kan du ta med knusende ro. Noen hunder har større ressursforsvar enn andre og hva de har det på er også forskjellig. De fleste har det på mat eller leker, mens noen har det på folk. Kan hende det hadde vært likt om hund og din samboer lå i senga og du kom inn for å gi samboer en klem. Det har lite med personen å gjøre, og mest med situasjonen.
 3. Hun knurret fra magen og gikk rett i fjeset hans men uten å bite. Jeg vet hun har ressursforsvar på meg, men aldri sett henne ta så mye i. Vi har ikke hundene i senga. Men om jeg hviler i sofaen blir hun alltid bedt om å gå vekk hvis samboer skal gi meg en klem. Er samboer og jeg i sofaen før henne kommer hun ikke i forsvar.
 4. Jeg tenker at han har ressursforsvar på deg. Min hund har også det og det sitter så dypt i henne at hun klarer ikke skille på om det er fremmede eller samboer som kommer. Vi har opplevd det når jeg har ligget og hvilt på sofaen og hvor hun ligger nært meg. Når samboer bøyde seg ned for å gi meg en klem kom hun og stoppet han. Vi løser det med å be henne gå vekk da kommer hun ut av situasjonen og behov for å forsvare meg blir borte. Anbefaler det fremfor å gå i konflikt med hunden. Samboer kan lokke til seg hunden med en godbit før han gir deg en klem .
 5. Den store navnetråden

  Jeg har hatt Basco, Marko van Basten, Fanta, Avani. Nå har jeg Guinness(tispe) og Odel(hannhund)
 6. Hjelp, valpen min knurrer og glefser.

  Jeg syntes ikke en så liten rase er egnet for en barnefamilie. Da vil f.eks en retriever være mye mer egnet og tenker da spesielt på labrador. Eller en annen rase som er mer robust og kan takle å bli herjet med av barna. Lykke til videre!
 7. Jeg har forsøkt noen kløver, bl.a Ruffwear og Non-Stop men de er forkastet til fordel for Laika. Har den til begge mine og den sitter kjempegodt. Mine hunder er på hhv 62cm-32kg og 60cm-28kg. De bruker hver sin størrelse.
 8. Sporoppsøk (nbf)

  Jeg har nå en hund som aldri går feil vei i sporet. Hun utreder alltid sporet når hun treffer på det og jeg tror det er genetisk for henne. Jeg har aldri trent oppsøk på henne, men derimot har jeg brukt litt tid på å "lære" henne å gå i en rett linje ut i fra meg for å lete etter sporet. De to forrige hundene trente jeg mye oppsøk og de ble aldri gode til det, de traff sporet og bare gikk det en retning...det ble helt tilfeldig hvilken vei det bar.
 9. Hvordan vet man at det plager de?
 10. De kan fore dyra med lauvtrær, noe som ble gjort tidligere under samme foringskrise. Og lauvtrær er det vel nok av i all denne gjengroingen.
 11. Underernært husky

  Jeg tenker at valpefor inneholder mer protein enn i voksenforet. Og det er kanskje ikke det de legger på seg av. Når jeg vil ha opp mine i vekt så tilsetter jeg ister i maten, dette kjøper jeg i frossendisken på matbutikker. Eller så hadde jeg funnet ett for med høy fettprosent.
 12. https://www.jaktojagare.se/kategorier/varg/polsk-attackvarg-kom-fran-fangenskap-20180706/ For de som tror alt galt om ulv. La oss innse hvem som er den ille her...mennesket rett og slett!
 13. Sosialisering

  Ville bare gi dere de enkle tipsene i innlegget over
×