Gå til innhold
Hundesonen.no

Avani

Medlemmer
 • Innholdsteller

  602
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

469 Excellent

Om Avani

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Hunderase
  Schæfer

Nylige profilbesøk

2,486 profilvisninger
 1. Avani

  Tisper som begynner å slåss

  Jeg tenker også at dette ikke må få eskalere. Sørg for at de ikke har tilgang til hverandres mat, og heller ikke leker. Ta vekk matskålene når de har spist og fjern leker før de er ferdig lekt. Om det er deg som er ressursen så ikke la de ligge inntil deg så de kan opprettholde ressursforsvar for deg. Den ene hunden min har ressursforsvar for meg og hun prøver å jage bort den andre innimellom, så jeg prøver å unngå at hun kan ligge hos meg og passe på enda mer enn hun gjør. Mine hunder er venner og lille opponerer ikke når eldste jager han vekk. Men likevel bør hun ikke få holde på.
 2. Avani

  Vi drukner i tiss!

  Helt enig med deg, jeg passet en valp som tisset inne til stadighet men var rein om natta. Det viste seg at den hadde UVI.
 3. Avani

  To vekterhunder vurdert avlivet av politiet.

  Jeg er enig med deg, MEN ikke hvis vekterne går utover sitt ansvarsområde og prøver å fange skurkene. Da leker de noe de ikke skal være. Jeg mener å ha forstått at det skjedde i den saken om taggerne. Likevel syntes jeg avliving av hundene er å dra det litt langt. Hvis hundene ikke skiller på jobb og privatliv er det noe feil med treningen av de(tror jeg).
 4. Jeg bor i bjørneland og er livredd bjørn, har brukt 15 år på å lese meg opp og lære om bjørn slik at jeg kan gå tur i skogen sommerstid. Det finnes heldigvis bjørnefrie områder her, men da er det tilsvarende befolket også, som jeg kan gå tur i. Jeg trives best der det ikke er folk. Har jeg klart å komme over mye av redselen min for bjørn kan jeg nok fint klare å leve der det finns ulv også.
 5. Jeg vil lytte til de som har fakta om ulven. Ikke til de som er redd den eller som anser den som djevelens verk. Lytter heller ikke til de som kaller elgens formering for produksjon.
 6. Når vi mennesker erobrer mer og mer av naturen/villmarka så sier det seg selv at om de ville dyra fortsatt skal overleve så må de leve side ved side med oss. Vi opplever til stadighet at både rådyr og hjort(som går for å være svært sky) går i hager og spiser av frukttrær. Det samme vil skje med ulven og det lukter mat rundt husa våres også. Og det er ikke sjeldent at det blir lagt ut åte også...ikke mtp ulven men alle de andre fæle rovdyra som også må drepes(mener endel jegere og bønder). Det er ikke noe rarere eller værre at vi tiltrekker oss rovdyr enn byttedyr.
 7. Å se spor kan også fortelles på en annen måte, de her velger å fremlegge det som noe skummelt. All frykt er urasjonell, det vet vi. Å være redd spor er urasjonelt. En ting er å fortelle at man blir redd å se spor, å innrømme sin frykt, men her fremlegger de det som at sporene er farlige.
 8. Spor har ikke skadet noen så langt jeg vet, dette er intet annet enn skremselspropaganda.
 9. Jeg prøvde en variant hvor jeg har ullvanter innenfor store hagehansker. Slike som er gummiert på inni hånda og utover fingrene. Da ble jeg ikke våt og kald når jeg tok i ballen eller godbiten.
 10. Jeg syntes ikke det er godt skrevet i det hele tatt.
 11. Enig, turer skjer også der beitedyr ikke finnes.
 12. Det samme her, selv om hobbyen min går innunder §9 C, så ønsker man ikke konflikt med bønder og derfor finner man områder uten beitedyr når man trener.
 13. Jeg er fra Aurskog og kan si at det er ingen beitedyr på Mangen, og det har det ikke vært så lenge jeg kan huske(slutten på -60tallet). Der er det skogsdrift som har vært greia. Stangeskovene har sagbruk på Nordre Mangen bl.a.
 14. Avani

  Skjelvinger del 2

  Det spør du en veterinær om
×