Jump to content
Hundesonen.no

Avani

Medlemmer
 • Content Count

  631
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Avani last won the day on January 30

Avani had the most liked content!

Community Reputation

499 Excellent

About Avani

 • Rank
  Husvarm

Profile Information

 • Hunderase
  Schæfer

Recent Profile Visitors

2635 profile views
 1. Avani

  Blood urea nitrogen (BUN)

  Min hund har også mild forhøyelse av det og den ene veterinæren mener det er naturlig pga råforing og at det ikke vil være til fare for hunden. Min hund har hele livet blitt foret med VOH og er nå 8 år.
 2. Avani

  Torneryds Wuna

  Helt enig 😍
 3. Avani

  Havrevingens Qali aka Lexi

  Hun er kjempelekker, skjønner godt du er forelska
 4. Avani

  Hund bet et barn og tre voksne

  Jeg er bare tildels enig. Selv har jeg en hund som kan bite hvis jeg "ber" den om det som ene beskriveren sa til meg. Dette gjaldt at jeg ville skjerme figuranter for sosialt overfall når vi skulle kle av de og jeg trakk henne unna i halsbåndet. Det kan i gitte situasjoner oppfordre min hund til å bite. Slike situasjoner skjer ikke, jeg lærte på den. "Som regel er det eieren som får skylden". Det er som regel eier som har skylden fordi den enten ikke leser sin hund, eller driter fullstendig i det.
 5. Avani

  Hund bet et barn og tre voksne

  Jeg er uenig i det du skriver. En FA vil avdekke mye når det gjelder terskel for å bite. Det kan også fint lages en egen test for å virkelig få teste om hunden vil bite. En MH kan ikke brukes.
 6. Avani

  Sosialiering av hund

  Det Malamuten sier Sjøl lot jeg min valp få hilse på noen få små hunder og en par store med hengeører. Det var alt, og det skjedde innen 12 ukers alder. Etter trente jeg på at han klarte å se hunder uten å tilte, det gjorde jeg ved hjelp av sladretrening. Føler det var en fin vei å gå, han er 2 år og har ingen greier ifht andre hunder Må legge til at han bor sammen med en annen hund og lærer mye fint språk av henne.
 7. Avani

  Havrevingens Qali aka Lexi

  Gratulerer med Qali ❤️ hun ser helt super ut og flaks for deg at du ikke lar deg styre av utseende( og da snakker jeg striper) , jeg syntes hun er megabedårende ❤️
 8. Avani

  Torneryds Wuna

  Dette er en tråd jeg kommer til å titte ofte innom, gratulerer med flotte Wuna 😍
 9. Avani

  Valpegjengen 2019

  Hva ble navnet? Jeg har bror til Malamutten sin Bølla
 10. Avani

  Valpegjengen 2019

  Gratulerer
 11. Og dette i en av våre nasjonalparker. Scooter var vist helt greit 🤬
 12. Kalven levde da den ble satt i bur.
 13. Hvordan klarte han å løpe fra 4 ulv om de hadde til hensikt å ta han? Utrolig interessant å se hvor mye hat du har i deg Spot, slik som du holder denne tråden i live med snart bare halmstrå å klamre deg fast i.
 14. https://www.svt.se/nyheter/lokalt/smaland/dod-kalv-i-bur-hittad-i-skogen-misstankt-djurplageri?fbclid=IwAR2YsiNjut2hRqTWcH47vJyxzx8iyly7gBnquRJP3avJyEMrWRbZPjImFps Ulvejegere på tokt tro ? 🤬
 15. Eller så var det nettopp det han manglet!
×