Avani

Medlemmer
 • Innholdsteller

  498
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Avani

 • Rang
  Bekjent

Profile Information

 • Hunderase
  Schæfer

Nylige profilbesøk

1,865 profilvisninger
 1. Gratulerer med valpis, han er kjempesøt Gleder meg til å følge utviklingne hans
 2. Jeg syntes @QUEST absolutt er inne på noe. Jeg har lenge ønsket meg en type KORAD her til lands hvor hunden blir beskrevet, fra topp til tå, både eksteriørt og mentalt.
 3. Trenger det i hele tatt være husky i en Alaska Husky? Er det ikke bare at den er avlet i mot trekk som er kritere?
 4. Jeg fant ikke 3litringen der
 5. Noen som har tips til hvilken olje man kan kjøpe til hund som ikke koster skjorta? Vil helst kjøpe minimum 3L av gangen. Seloljen er ikke å få tak i, gikk over til Fish for dogs sin olje men nå selger de ikke større kvanta enn 0,5L.
 6. For ikke så lenge siden hjalp jeg til på en utstilling og der var jeg vitne til en varebil som stoppet rett utenfor inngangen og den bilen var full av hundebur...både små og store. Da var det ei dame så treffende sa til mannen som drev å lesset ut av bilen. "Du har alt for mange hunder! Husk du har bare 2 hender" Ble litt OT
 7. Brannslukking er vel korreksjon(foreslått av bl.a gråtass) og ikke endring av adferd. Jeg syntes det er merkelig at @gråtass reagerer på at man kan foreslå milde metoder uten å ha sett hunden men at den samme syntes det er helt OK å foreslå korrigering på samme grunnlag.
 8. Mine fores som sagt på Vom og Hundemat og de får rå bein innmellom, begge ser jeg tømmer kjertlene når de setter seg til. For hva annet kan det sprute av bak der. Så lenge jeg ser dette så antar jeg at alt er i orden bak der
 9. Skjønner egentlig ikke at det er logisk heller, mine går på råfor(Vom og Hundemat) og har fast avføring som gjør at anakjertler tømmes. Blander jeg tørrfor i maten får de blautere avføring. Men akkurat nå så går de og spiser korn som det er brygget øl på. Det er med på å øke mengden avføring uten å gjøre den blautere.
 10. Polaris Som i Stella Polaris (nordstjernen)
 11. Gi de i hvert sitt bur eller rom, de bør ikke se hverandre mens de spiser.
 12. Jeg fikk en valp med ressursforsvar og jeg har valgt å ta det med det gode. Altså tilrettelagt slik at han ikke trengte å forsvare noe som helst, og trener mye bytting. Den voksne hunden i huset har også valgt samme strategi, hun har har aldri provosert han eller tatt i fra han noe som helst men repsektert grensene hans og nå etter 7mnd er han helt avslappet ifb med foring, beinspising etc. Når han i dag finner en skatt ute så bytter han den gladelig
 13. Meaning? At andre har det værre.....
 14. Jeg mener de ikke har evnen, og om de har så får de ikke brukt den pga pelsen.
 15. Der er jeg uenig. Pelslengde på den denne er nok for å unngå at pels er til hindring i arbeidet. Og hvis avlen har fokus på pels så går det utover noe annet...og da gjerne det som er i hodet eller helsa.