Avani

Medlemmer
 • Innholdsteller

  488
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Avani

 • Rang
  Bekjent

Profile Information

 • Hunderase
  Schæfer

Nylige profilbesøk

1,802 profilvisninger
 1. Gi de i hvert sitt bur eller rom, de bør ikke se hverandre mens de spiser.
 2. Jeg fikk en valp med ressursforsvar og jeg har valgt å ta det med det gode. Altså tilrettelagt slik at han ikke trengte å forsvare noe som helst, og trener mye bytting. Den voksne hunden i huset har også valgt samme strategi, hun har har aldri provosert han eller tatt i fra han noe som helst men repsektert grensene hans og nå etter 7mnd er han helt avslappet ifb med foring, beinspising etc. Når han i dag finner en skatt ute så bytter han den gladelig
 3. Meaning? At andre har det værre.....
 4. Jeg mener de ikke har evnen, og om de har så får de ikke brukt den pga pelsen.
 5. Der er jeg uenig. Pelslengde på den denne er nok for å unngå at pels er til hindring i arbeidet. Og hvis avlen har fokus på pels så går det utover noe annet...og da gjerne det som er i hodet eller helsa.
 6. Og her ser vi hvor mye(lite) pels de bør ha for å utføre sine oppgaver. Vakkert
 7. For min del så handler det mest om hunden og jeg har samme interesser. Borzoi er noe av det vakreste jeg vet men pga interessekonflikt vil det være uaktuelt å ha en mynde. Tenkte kanskje at fler har det slik.
 8. Hollandsk gjeterhund korthåret og borzoi, deretter er AH en favoritt og selvfølgelig en godt bygget grå schæfer
 9. Her er min løsning. Dobbeltburet kjøpte jeg brukt via Finn.no og det er hjemmelaget. Jeg er kjempefornøyd med det
 10. Min unghund på 7mnd kom i hus som 8 uker og med ett matforsvar jeg aldri har vært bort i. Det tok både meg og min voksne hund på senga Normalt forer jeg hundene i samme rom men han her fikk spise i eget rom i starten. Når han roet seg med det så fikk han spise med åpen dør til resten av huset, når han roet seg med det så flytta jeg skålen i samme rom som den voksne sin. Jeg tok lærdom av hvordan min voksne hund håndterte valpens matforsvar og føler at hun gjør det riktig så derfor har jeg også brukt hennes metode som går på å aldri presse valpen. Jeg har også kjørt mye bytting for å unngå at han stikker om han finner noe han ikke skal ha. Bytting har jeg lyktes 100% med, han kommer villig og bytter. Jeg belønner han vekk fra det han har byttet vekk og slik blir det ikke hans lenger. Hundene spiser i samme rom nå og de sleiker hverandres skåler når de har spist ferdig. De første ukene tillot han ikke at den voksne hunden gikk bort til den tomme skåla hans. Hun respekterte det og han ble trygg. Han kan også få godbit fra samme hånd, noe som også ikke gikk i starten. Det er fortsatt en par situasjoner som vi jobber med og det ene er når de får rå bein. Der har han stor radius på hvor nær den andre hunden kan være. Det samme gjelder meg. Der har jeg kommet så langt at han tåler at vi er i nærheten. Jeg er ikke i tvil om måten vi går frem er det beste for han og for omgivelsene. Det kan komme en dag da noen går for nære og da skal han være trygg på at det går helt fint og ingen vil ta det han spiser.
 11. Dævven døtte...her var jeg kun opptatt av at det skjedde mishandling og leste ikke hele overskrifta
 12. Jeg har ikke lest blogginnlegget men var det innlysende at det var snakk om Furuset? Eller kan det hende at det finnes flere moskeer i Norge? https://no.wikipedia.org/wiki/Liste_over_moskéer_i_Norge
 13. Jeg tror stedsangivelsen har mer med hva bloggeren vil ha leserne til å tro enn at det er brukt som en stedsangivelse. Det kunne også stått bort i gata her og det hadde sagt like lite samt vært helt nøytralt. Som jeg forstår av bloggeren så er ikke hun nøytral i det hele tatt
 14. Det var da voldsomt til reaksjon på at f.eks jeg ikke har snøre på hvor dette kan være ut i fra "stedsangivelsen". Å bruke det som argument for at folk skal vite hvor det er er bare teit.
 15. Stedsangivelse? Er ikke dette en blogg som leses av alle også de som ikke kjenner nabolaget til bloggeren? Kan ikke se at det angir sted i det hele tatt. Hvis hun ville angitt stedet så bør hun begynne med å skrive bydel/bygd i så fall.