Gå til innhold
Hundesonen.no

Avani

Medlemmer
 • Innholdsteller

  557
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

443 Excellent

Om Avani

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Hunderase
  Schæfer

Nylige profilbesøk

2,270 profilvisninger
 1. De kan fore dyra med lauvtrær, noe som ble gjort tidligere under samme foringskrise. Og lauvtrær er det vel nok av i all denne gjengroingen.
 2. Underernært husky

  Jeg tenker at valpefor inneholder mer protein enn i voksenforet. Og det er kanskje ikke det de legger på seg av. Når jeg vil ha opp mine i vekt så tilsetter jeg ister i maten, dette kjøper jeg i frossendisken på matbutikker. Eller så hadde jeg funnet ett for med høy fettprosent.
 3. https://www.jaktojagare.se/kategorier/varg/polsk-attackvarg-kom-fran-fangenskap-20180706/ For de som tror alt galt om ulv. La oss innse hvem som er den ille her...mennesket rett og slett!
 4. Sosialisering

  Ville bare gi dere de enkle tipsene i innlegget over
 5. Sosialisering

 6. Tispenavn på O?

  Ja det er kjempesynd altså. Kanskje ikke det beste men det tøffeste tispenavnet
 7. Tispenavn på O?

  O'Lykke, Outi(finsk jentenavn), Offer(enten engelsk eller dialekt hvorfor), Odessa, Otilla eller min favoritt Olme Beist (https://www.imdb.com/title/tt0119115/?ref_=ttrel_rel_tt )
 8. Kjæresten liker ikke hunder

  Jeg bor sammen med en som ikke liker hunder, men han tolerer de. Han vet at jeg ikke kan leve uten og det protesterer han ikke på. Han sier til stadighet at ikke fler hunder nå. Men ennå har jeg ikke hørt på han . Jeg unngår å belaste han med hundeholdet foruten at han må klare å være i samme rom med de. Han er flink og gir de mat og går turer med de hvis jeg ikke kan. Du bør kunne få ha hund, men du kan ikke forvente at han blir så deltagende i hundeholdet. Lykke til
 9. Hva med dette? Finnes i 260cm. https://www.hundsomhobby.no/hundeutstyr/trekk-og-tur/leieband-kobbel/hunter-vario-freestyle.html Eller kjøp 2 stk så kan du ha de i akkurat den lengden du trenger
 10. https://www.hundsomhobby.no/hundeutstyr/trekk-og-tur/leieband-kobbel/truelove-juserbart-kobbel-multi.html
 11. Hvis menn blir overflødige...hvem skal donere sæd da?
 12. Valpegjengen 2018

  Wirre Wapp kullet?
 13. Råforing mot allergi?

  Optima hudspray lukter eddik, så jeg vil tro at den inneholder det. Så da tenker jeg at man selv kan blande eddik og vann og spraye på. Mye rimeligere
 14. Interessert i jaktkurs

  Eller man kan trene rottene til dette istedet for å tenke på de som skadedyr
 15. Beste krimbok du har lest

  Jeg har disse bøkene som har brent seg fast; Danselærerens tilbakekomst av Henning Mankell, Olive tok en øks av Minette Walters og En hunndjevels bekjennelser av Fay Weldon.
×