Gå til innhold
Hundesonen.no

Ingvild SF

Medlemmer
 • Innholdsteller

  70
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

27 Excellent

Om Ingvild SF

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 08/23/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Gjøvik

Nylige profilbesøk

3,060 profilvisninger
 1. Håndarbeidstråd!

  Det kan du nok gjøre med vanlig raglanøking. Eller, du må strikke ovenfra og ned til der ermene starter, og så strikker du ermene videre istedet for å fortsette med bolen først.
 2. Hente valp 10 uker

  Gratulerer! Bildebevis? Hvirdan har det gått hittil?
 3. Temperatur drektig tispe

  Gratulerer så mye!
 4. Jobbsøking

  Det tror jeg på! Jeg fikk en gang avslagsbrev i oktober for en sommerjobb samme året. Passe oppgitt, da ja. Skal si de var raske. Gratulerer! Ethvert intervju er en seier.
 5. Akkurat nå Mai 2018

  Gratulerer med levert bacheloroppgave! Hvordan føles det? Tok lang tid før jeg innså "på ordentlig" at jeg var ferdig med mastergraden, da jeg leverte masteroppgaven. ----------------- Jeg tar ett fag dette semesteret, og det er eksamen på tirsdag. Her ligger jeg utslått på sofaen etter en pollenvaksine
 6. Jobbsøking

  Etter at revisorplikten ikke trådde inn før en omsetning på 5 millioner, skiftet en del revisorer over til regnskapsjobber. Hvordan opplever du markedet for regnskapsførere nå? Det er vel litt endring i den bransjen, med tanke på digitalisering og automatisering av bokføring. Jeg har troen på at det ordner seg til slutt. De trenger stadig folk på pappa sin jobb (regnskap hos Azets), så det kan være en backup. Ellers ser det ut til at jeg får mer jobb der jeg er nå. Sjefen skal sende inn en innstilling til ledelsen i dag. Nå får jeg vel bare manne meg opp til å forlange en grei lønn. Årslønnen ved 100 % i den stillingen jeg har nå er 410 000 kr. Syns det er lite når jeg er utdannet siviløkonom, der de bruker min kompetanse fra mastergraden. Gjennomsnittlig grunnlønn for nyutdannede var på 458 000 kr (median 440 000) i privat sektor og 461 000 kr (median 430 000) i det offentlige. Lovende! Håper du drar jobben i land. Deilig med sånt på plass. Lykke til! Det er så latterlig at de gidder å sende avslagsbrevet flere måneder etter oppstart. Håper du får napp et annet sted. Er andre jobber enn butikk aktuelt?
 7. Jeg skjønner godt at det er frustrerende når du har brukt mye penger på noe som ikke svarer til forventningene. Samtidig, gjør det noe at det farges av på selen? Hvis den sitter godt på, og du ellers er fornøyd med den, så ville jeg bare brukt den videre.
 8. Jobbsøking

  Jeg ble ferdig utdannet siviløkonom i fjor vår, med relativt gode karakterer, styreverv, sommerjobb og relevant deltidsjobb (regnskap). Jeg skriver også gode søknader, ifølge karriereveiledere og andre som har lest de. Har søkt mer eller mindre aktivt siden november 2016, uten å få napp. Problemet mitt er nok at jeg ønsker en mer samfunnsøkonomisk jobb, og havner bak de med ren samfunnsøkonomi, selv om jeg har spesialisering innen samfunnsøkonomi. Jeg er ikke motivert for regnskap og økonomistyring, og det skinner litt igjennom i søknadene. Heldigvis fikk jeg et engasjement hos de jeg skrev masteroppgaven for, og har jobbet der siden (først heltid i tre måneder, og så 50 %). Det er et forskningsinstitutt, så jeg er egentlig underkvalifisert for fast jobb der, men nå ser det ut til at de kanskje satser på meg. Det fordrer at jeg ønsker å ta en doktorgrad på sikt. Det var definitivt ikke min plan, for jeg vil bare ha en jobb der jeg kan være nyttig for samfunnet, men det ser ut til å bli løsningen. Jeg aner ikke om jeg hadde valgt annerledes dersom jeg visste det jeg vet nå. Personlig syns jeg det virker som det er tøffe tider for nyutdannede. Nesten alle stillingene jeg har søkt på, har hatt mer enn 80 søkere. Samtidig sier statistikken til min fagforening at det er rekordlav arbeidsledighet innen mitt fag (økonomi). Jeg tror folk i stor grad har tatt de jobbene de kan få, uten at de nødvendigvis er relevante. Jeg venter bare på å få fast stilling eller et engasjement med lenger tidshorisont, slik at jeg bl.a. kan skaffe meg hund. Det kan jeg ikke nå som alt er usikkert. EDIT: @mushi Jeg søker på mye som er halvrelevant, hvis jeg klarer å skrive søknaden. Det er ikke alltid like lett å argumentere for seg, når jeg ikke er motivert for jobben. Prioriterer likevel de jeg faktisk har lyst på. Det er rett og slett begrenset hvor mange jeg klarer å søke på når jeg jobber 50% og tar fag. Innen økonomi og administrasjon er det ekstremt mange som har relevant erfaring og dermed høy konkurranse, dessverre. (Jeg er forøvrig Carmelita fra dyrenett/snute/dyreprat.)
 9. Akkurat nå Mai 2018

  Jeg liker godt sov-i-ro https://www.pulsapotek.no/sov-i-ro-orekuler
 10. Seeko og Aniu - Alaskan malamuter

  De er så fine! Godt med skikkelig vinter for polarhundene, regner jeg med.
 11. Akkurat nå APRIL

  Kunne ikke handelstanden latt grønn være grønn (og miljøvennlig), og valgt en annen farge i stedet? Frustrert over "green friday". De vasker jo ut grønt som begrep på klima-/miljøvennlig. Du får litt klapp på skuldra fra meg også. Sånt er så tiltak, selv når man ikke har noe i mot å snakke i telefonen.
 12. Advarer mot å gi tørkede godbiter

  Det stemmer. Beklager!
 13. Det er påvist nyresykdom hos flere hunder, der årsakssammenhengen kan være knyttet til tørkede godbiter av and, kylling og søtpotet fra Asia. https://www.tv2.no/a/9802453/
 14. Kjole eller skjole?

  Jeg sier skjole. Ble aldri terpet på det da jeg var liten. På VGS var det en medelev som forbarmet seg over (/ertet) meg, så da lærte jeg selve lyden. Det er fortsatt sånn at setningen stopper opp, hvis jeg prøver å si riktig. Det er krevende å lære seg lyden når ingen har terpet deg på det før.
 15. Hvordan "ser" du år, måneder og uker?

  Jeg ser for meg året som en klokke. Januar er kl.12, februar kl.1, mars kl.2 osv. Dagene har ingen farge.
×