Jump to content
Hundesonen.no

Ingvild SF

Medlemmer
 • Content Count

  93
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

58 Excellent

About Ingvild SF

 • Rank
  Nykommer
 • Birthday 08/23/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Gjøvik

Recent Profile Visitors

3522 profile views
 1. Ingvild SF

  Akkurat nå, september

  Det høres deilig ut! Jeg hadde en fin tur i marka på søndag. Det gjør godt for sjela å komme seg ut i naturen. Jeg er fornøyd med resultatet av valget, bortsett ifra bompengepartiets oppslutning. Flott at de grønne partiene fikk så stor oppslutning. Greit nok at folk mener bompengene går utover de som allerede strever, men jeg syns ikke løsningen er å redusere bompengene. Debatten viser viktigheten av å bøte på bompengene med skattelette/subsidier for lavinntektsgruppene, slik at de ikke sliter mer når bompengene innføres/økes. Bompengene har en viktig funksjon i byområdene der den lokale luftforurensningen tidvis er alvorlig, men også generelt for å redusere klimautslippene. Det skal sies at jeg jobber innen miljøøkonomi og har analysert politikken/forvaltning av lokal luftkvalitet denne våren. Jeg stemte på selve valgdagen, og reagerte på at partiene delte ut lister rett utenfor valgloket. For øvrig hadde En av valgfunksjonærene (!) i kirkevalget kledd seg i alle regnbuens farger. Har hun ikke tro på at folk stemmer på Åpen Folkekirke uten påvirkning utenfra? Jeg syns det er en uting når partiene/funksjonærer prøver å påvirke folk stemmer så tett på selve stemmingen.
 2. Ingvild SF

  Akkurat nå, september

  Så bra at Jatzy stod det over. Skummelt sykdomsutbrudd nå for tiden. Instaprofilen din er privat, så jeg får dessverre ikke sett bildet. Vanskelig! Det spørs vel på hvor populært området er. Kjipt å ta sjanser, selv om man ikke skal bli helt hysterisk heller. Jeg tror du må følge egen magefølelse og samvittighet, rett og slett.
 3. Ingvild SF

  Catania, Cira, Hera og Fenris (Etnahund og NEG)

  Kenguruhopp i ringen høres artig ut 😂 Ser ut som hun klarte seg fint i vante omgivelser, om enn med litt juks her og der. Lykke til i helga!
 4. Ingvild SF

  Bjeffing hos shetland sheepdog

  Familiens sheltie bjeffer når det kommer besøk frem til de hilser på henne, under lek, hvis noen går forbi huset og hun er på verandaen, eller når pus gjør noe han ikke har lov til. Hun bjeffer også når hun blir sjalu, eller når vi gjetter riktig på hva hun vil (do, få mat eller vann, eller leke), eller om katten mangler mat eller vann. Enkelte ganger bjeffer hun også på andre hunder når vi er på tur. Det skal sies at min stemor (eieren) ikke er flink til å trene hund og være konsekvent.
 5. Ingvild SF

  Akkurat nå august

  Så bra at du gjør noe med det. Jeg kjøpte inn det jeg manglet fra lista i vinter, og diskuterte beredskapslista med både familie, kollegaer og venner. Det skremmer meg at ikke flere tar den på alvor. Ta for eksempel Oslo. 90 % av befolkningen (!) får drikkevannet sitt fra Maridalsvannet. Det finnes ingen reservevannsløsning her ennå. Vassdragene våre er forurenset. Dersom noe går ordentlig galt i systemet, er det enormt mange som står uten vann eller med vann som må kokes. Hva gjør vi da? Et annet eksempel er beboerne i Jølster, som plutselig ble innestengt på grunn av jordras, eller de mange bygder som blir innestengt på grunn av snøras hver vinter. Jeg for min del hadde allerede mesteparten av utstyret som stod på lista. Det eneste jeg manglet var mat som er uavhengig av fryser/kjøleskap, drikke og medisinen. Da koster det så lite å handle inn resten. Det kan jo også være praktisk når man kommer hjem fra ferie eller er syk.
 6. Ingvild SF

  Perfect Image Loving Me -Liste

  Wow! Skal si dere har vært flinke 😀
 7. Ingvild SF

  Sheltien Mattis

  Så skjønn han er. Veldig stilig fargevariant Jeg ble nysgjerrig på hva slags sprell han har funnet på (?), når du nevner hans kreative hode.
 8. Ingvild SF

  Interiør og oppussing

  Det tror jeg blir fint
 9. Ingvild SF

  Geocaching

  Kanskje jeg skulle tatt opp igjen dette? Jeg prøvde meg litt for noen år siden, men så bodde jeg et sted med få cacher. Nå bor jeg i Oslo, så da tegner jeg med det er godt utvalg. Jeg skulle gjerne blitt bedre kjent her jeg bor nå.
 10. Ingvild SF

  Sonens store Reisetråd!

  Jeg skal til Skottland 😀 Vi overnatter fem netter i Edinburgh, og drar forhåpentligvis dagsturer til andre steder. Har dere tips til hva vi bør se og gjøre?
 11. Ingvild SF

  Interiør og oppussing

  Spennende prosess dere er inne i. Jeg ville valgt hvitt skråtak, ettersom det får rommet til å virke større og mer åpent.
 12. Ingvild SF

  Akkurat nå april

  Snakk om å være snartenkt! Rørende å se på 😍
 13. Ingvild SF

  Interiør og oppussing

  Lykke til med oppussingen! Jeg liker veldig godt snurrehyllene til kjeler og stekepanner, samt kjølehjørnet faren min har. Jeg tok over min første leilighet for en uke siden. På den tiden har jeg vasket ned hele leiligheten (bortsett ifra badet), fordi det var gørrmøkkete og innrøkt. Det tok lang tid! Jeg har også malt et lag med sperremaling i taket på soverommet og i gangen, og begynt på stua. I tillegg har pappa sparklet et lag med helsparkel i stua, og jeg har pusset halvparten av veggene etterpå. Veldig spent på hvor lang tid det tar før jeg er ferdig med alt. Noen som vet hvor lenge jeg burde vente med å male etter å ha pusset veggene? Det blir jo fryktelig mye støv i lufta når jeg holder på.
 14. Ingvild SF

  Valpegjengen 2019

  Næmmen! Så utrolig søte de var 😍 Skjønner at det er vanskelig å gi slipp på muligheten. Hva gjorde at dere falt pladask for hannhunden?
 15. Ingvild SF

  Akkurat nå april

  Gratulerer! Tenk å kunne pusse det opp slik at det blir akkurat slik dere ønsker. Det må være gøy (og litt slitsomt mens det står på) 😊 Tusen takk 😀
×