Jump to content
Hundesonen.no

Ingvild SF

Medlemmer
 • Content Count

  90
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

56 Excellent

About Ingvild SF

 • Rank
  Nykommer
 • Birthday 08/23/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Gjøvik

Recent Profile Visitors

3467 profile views
 1. Ingvild SF

  Sheltien Mattis

  Så skjønn han er. Veldig stilig fargevariant Jeg ble nysgjerrig på hva slags sprell han har funnet på (?), når du nevner hans kreative hode.
 2. Ingvild SF

  Interiør og oppussing

  Det tror jeg blir fint
 3. Ingvild SF

  Geocaching

  Kanskje jeg skulle tatt opp igjen dette? Jeg prøvde meg litt for noen år siden, men så bodde jeg et sted med få cacher. Nå bor jeg i Oslo, så da tegner jeg med det er godt utvalg. Jeg skulle gjerne blitt bedre kjent her jeg bor nå.
 4. Ingvild SF

  Sonens store Reisetråd!

  Jeg skal til Skottland 😀 Vi overnatter fem netter i Edinburgh, og drar forhåpentligvis dagsturer til andre steder. Har dere tips til hva vi bør se og gjøre?
 5. Ingvild SF

  Interiør og oppussing

  Spennende prosess dere er inne i. Jeg ville valgt hvitt skråtak, ettersom det får rommet til å virke større og mer åpent.
 6. Ingvild SF

  Akkurat nå april

  Snakk om å være snartenkt! Rørende å se på 😍
 7. Ingvild SF

  Interiør og oppussing

  Lykke til med oppussingen! Jeg liker veldig godt snurrehyllene til kjeler og stekepanner, samt kjølehjørnet faren min har. Jeg tok over min første leilighet for en uke siden. På den tiden har jeg vasket ned hele leiligheten (bortsett ifra badet), fordi det var gørrmøkkete og innrøkt. Det tok lang tid! Jeg har også malt et lag med sperremaling i taket på soverommet og i gangen, og begynt på stua. I tillegg har pappa sparklet et lag med helsparkel i stua, og jeg har pusset halvparten av veggene etterpå. Veldig spent på hvor lang tid det tar før jeg er ferdig med alt. Noen som vet hvor lenge jeg burde vente med å male etter å ha pusset veggene? Det blir jo fryktelig mye støv i lufta når jeg holder på.
 8. Ingvild SF

  Valpegjengen 2019

  Næmmen! Så utrolig søte de var 😍 Skjønner at det er vanskelig å gi slipp på muligheten. Hva gjorde at dere falt pladask for hannhunden?
 9. Ingvild SF

  Akkurat nå april

  Gratulerer! Tenk å kunne pusse det opp slik at det blir akkurat slik dere ønsker. Det må være gøy (og litt slitsomt mens det står på) 😊 Tusen takk 😀
 10. Ingvild SF

  Akkurat nå april

  Jeg er oppriktig glad for tiden, og det er så deilig! 😀 Danset swing hele lørdag kveld, og det er lenge siden jeg har hatt det så artig. Ikke nok med det, men på lørdag overtar jeg min første leilighet jeg har kjøpt selv.
 11. Ingvild SF

  Interiør og oppussing

  Det finnes ventilator du kan ha integrert i taket også, altså at den felt inn i taket. Kanskje det er et alternativ? Jeg har ikke erfaring med det selv, så hvorvidt det funker bra aner jeg ikke.
 12. Ingvild SF

  Sheltiene - Sherloki & Max

  Gratulerer med bronsemerket 😀
 13. Ingvild SF

  Interiør og oppussing

  Jeg gikk innom i dag tidlig, og de sa det var gratis der. Da ble jeg utrolig lettet!
 14. Ingvild SF

  Hund som napper/holder i klær

  Tusen takk for tips! Tenk at det kan være så enkelt å løse. Han har ikke hatt tilgang på noe å bære de gangene dette har skjedd, men jeg ser jo at han liker å bære ting på tur, for eksempel.
 15. Ingvild SF

  Interiør og oppussing

  Søren. Da får jeg gå tilbake med de til uken.
×