Jump to content
Hundesonen.no

Ingvild SF

Medlemmer
 • Content Count

  99
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Ingvild SF last won the day on December 21 2019

Ingvild SF had the most liked content!

Community Reputation

68 Excellent

About Ingvild SF

 • Rank
  Nykommer
 • Birthday 08/23/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Gjøvik

Recent Profile Visitors

3811 profile views
 1. Ingvild SF

  Trix

  Så skjønn hun er! Måten du beskriver henne på er god reklame for rasen 😊
 2. Ingvild SF

  Perfect Image Loving Me -Liste

  Hælladussen, de halene 😍 Hvordan går det med de nå?
 3. Ingvild SF

  Akkurat nå september

  Lar dere folk hilse og kose med hundene deres for tiden? Kan det være en potensiell smittespreder? Da tenker jeg på om de som klapper hunden kan være smittebærer.
 4. Ingvild SF

  Perfect Image Loving Me -Liste

  Så spennende tid! Jeg håper det blir gode resultater etter møtet.
 5. Ingvild SF

  Akkurat nå juli 😊

  God bedring til hunden ❤️
 6. Ingvild SF

  Akkurat nå juni 😊

  Takk for tips! Vi bestemte oss for å dra dit.
 7. Ingvild SF

  Akkurat nå juni 😊

  Jeg har lyst til å dra på fjelltur i helga. Har dere tips til hvor det er fint nå? Ønsker å unngå snø, hvis det er mulig. Jeg bor i Oslo og har bil.
 8. Ingvild SF

  Akkurat nå, januar

  Jeg har fått med meg valpen du måtte avlivet, men visste ikke om resten. Kjedelig å høre at ting ikke har gått som smurt i høst (tvert imot). Håper meklingen går bra! Om noe så regner jeg med du har fått noen nye erfaringer som er godt å ta med seg videre. Spennende med tilvenning på nytt sted. Kåre venner seg nok til plassen etter hvert
 9. Ingvild SF

  Akkurat nå, januar

  Så godt det gikk bra! Reagerte du instinktivt eller rakk du å tenke? Hva skjedde den dagen? Og resten av høsten forsåvidt?
 10. Ingvild SF

  Akkurat nå, januar

  Tragisk! Jeg trodde vi hadde kommet lenger enn som så 🙄 --------------------- Jeg har et dilemma i kategorien i-landsproblem. For en del år siden begynte jeg å spare på serien Alv fra Wik og Walsøe. Jeg har 4 krus og 2 skåler, samt 3 krus hver i Whitewood og Woodstokk. Nå har jeg observert at Wik og Walsøe er på vei ut av butikkene. Vurderer derfor å kjøpe det jeg mangler, slik at jeg har 12 krus, skåler og asjetter til sammen, men det blir jo ikke billig. Alle asjettene blir isåfall fra Whitewood (lettere å kombinere, og mest klassisk). Jeg er litt lei Alv, men liker de andre. På en måte sitter det litt langt inne å kjøpe mer av den serien jeg ikke er så glad i (mangler 2 skåler), og jeg er usikker på hvor lenge jeg syns brunt er pent. Kanskje jeg skal kjøre kun hvite skåler også? Da kunne jeg hatt 12 skåler til sammen, inkludert eller i tilleg til de to fra Alv. Går det an å dekke på bord med Alv og Woodstokk (brun/hvit) samtidig? Generelt er jeg opptatt av å kjøpe ting som varer, og har ikke lyst til å ha ørten ulike serviser eller bytte de ut i hytt og pine. Noen ideer?
 11. Ingvild SF

  Akkurat nå, januar

  For et team 😍
 12. Ingvild SF

  Akkurat nå, januar

  Litt gøy at Bror reagerte slik. Hunder forstår mye - smart å vekke deg på den måten.
 13. Ingvild SF

  Havrevingens Qali aka Lexi

  Så flink hun er
 14. Ingvild SF

  Akkurat nå, januar

  Jeg så første episode i går, og var veldig imponert av Maren. Ikke bare må man være god på hund, men hun må også være menneskekjenner. Det var så vondt å se hun med den sterke hunden bryte litt sammen, og godt å se at hun ble oppmuntret av Maren. Flott at NRK sender slike programmer. Det tror jeg kan være til inspirasjon og hjelp i de mange hjem rundt om i Norge.
 15. Ingvild SF

  Hjelp de som må sove ute!

  Det er hjerteskjærende! Jeg kjenner såvidt til arbeidet, da menigheten låner ut lokaler til Røde Kors. Linken til bidra.no fungerer dessverre ikke, men jeg vil gjerne bidra. Går det fortsatt an å gi?
×