Gå til innhold
Hundesonen.no

Ingvild SF

Medlemmer
 • Innholdsteller

  73
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

31 Excellent

Om Ingvild SF

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 08/23/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Gjøvik

Nylige profilbesøk

3,121 profilvisninger
 1. Dette buret koster en liten formue, men kanskje det finnes andre alternativer som ligner? bur til baksetet: https://www.naf.no/forbrukertester/test-av-utstyr/test-av-hundebur-for-bil/schmidt-premium-kennel-hundebur/
 2. Akkurat nå, september 2018

  Så fint vær dere har hatt Her har det vært overskya og tidvis pyseregn i hele dag. Det skulle komme en for å hente en sofa vi gir bort, men han dukket aldri opp. Jeg brukte dagen på å pakke ut flyttelass, og utforske skogen. Viser seg at det er stier hele veien fra Rikshospitalet frem til Sognsvann og resten av Nordmarka. Digg!
 3. Jobbsøking

  6 måneder prøvetid er vel helt normalt i en ny stilling, men det er ikke anledning til det rent rettslig dersom stillingen er lik eller tilnærmet lik et vikariat den ansatte har jobbet i. Når det er sagt så ville de ikke gitt deg fast stilling, hvis de ikke vil ha deg med videre Gratulerer med fast stilling! https://www.arbeidsrettsadvokater.no/ansettelse/provetid/
 4. Akkurat nå, september 2018

  Lykke til! Det er veldig deilig med lappen, og ingen krise om man stryker heller. Jeg trodde det var verdens undergang, men der tok jeg feil. Gikk helt fint. Gratulerer så mye! Haha! Litt er bedre enn ingenting. Det er så deilig når alt er flyttet inn i ny leilighet, og veldig fint med familie som kan ta i et tak. Jeg flyttet også i går, etter å ha fullført et 7-timers kajakkpadlekurs før på dagen. Så litt mørkt på den flyttingen en stund, men nå er det verste overstått. Kom hjem fra dag to på padlekurs for en time siden, så nå er jeg dausliten. Våttkortet er på plass, iallefall.Fin helg, og vi var veldig heldig med været. Grattis med ny bil Jeg vil tro det går helt fin nå. Det er jo også en fryser. Muggen trives vel ikke noe særlig i 18 kuldegrader.
 5. Inneaktivitet

  Alle mulige brettspill og lignende, allsang med gitar (som oppstår spontant), og noen "leker". Begge lekene nedenfor passer for grupper opp mot 8-10 personer. Det går også an å utfordre hverandre på å plukke opp en fyrstikkeske fra gulvet med munnen, uten å ha hender og knær på gulvet. En annen kul utfordring er å legge seg på et bord, og så komme seg under og opp på andre siden uten å være nedi gulvet. Lek 1: Alle får hvert sitt ark, og skriver en setning, og sender det videre il nestemann, som fortsetter historien med en setning til. Deretter bretter hun arket, slik at kun den siste setningen er synlig for person nummer tre, som igjen fortsetter historien med en setning. Sånn går det helt til det ikke er mer plass igjen på arket. Til slutt leses hver historie høyt. Det er spesielt morsomt med humor iblandet, og at historiene handler om en eller flere som alle kjenner. Lek 2: Alle skriver ned tre faktaopplysninger om seg selv eller ting han/hun har gjort på hver sin papirbit. Altså en faktaopplysning per lapp. Disse samles inn i en bolle, og så trekkes en og en lapp, og alle peker på den de tror faktaene tilhører. Den som får flest stemmer, må avsløre om det er riktig eller ei. Hvis det ikke er riktig, kan den som skrev lappen melde seg, og kanskje fortelle historien bak faktaene. Dette er spesielt morsomt dersom folk er kreative i å komme på gode faktaopplysninger.
 6. Akkurat nå august 2018

  Den er kjip! Og litt sånn ... hva søren skjedde nå?
 7. Mellomstor, lærevillig og førerorientert hund

  Det er godt å vite. Jeg har blitt litt motløs når jeg ser hva Cindy orker, eller rettere sagt hvor lite hun orker. Jeg skøyter deler av turen hvis jeg har dårlig feste. Jeg er ikke rask, men liker å bruke kroppen skikkelig når jeg går på ski. Nedover kan det gå fort. Det er nok en del hunder som kan passe, men det er jommen lett å rote seg bort i jungelen Jeg har inntrykk av at aussie har et høyt aktivitetsbehov? Hvordan vil du beskrive aussie og kooiker? Hvordan er helsen og mentaliteten deres? Jeg tror papillon blir for liten. Engelsk springer spaniel har jeg ikke tenkt på. Det ser lovende ut når jeg leser på NKK sine sider. Håper det er noen andre her som kan beskrive den rasen mer
 8. Mellomstor, lærevillig og førerorientert hund

  Jeg drar opp igjen denne tråden nå. Hvis jeg ser bort ifra allergivennlig som krav; hvilke hunder kan passe da? Selv om jeg kan gi hunden mye aktivisering nå, og gjerne vil trene hund, så må den også takle endring i livssituasjon, ergo ikke veldig krevende aktivitetsbehov. Den vil selvfølgelig fortsatt få en hovedtur på ca. en time. Det siste året har jeg fått kjennskap til sheltie gjennom min stemor sin hund, Cindy, og kan absolutt leve med bjeffingen dens. Det jeg er mer usikker på er om den vil funke på skiturer. På vinteren ser jeg for meg å gå en del på ski, og da blir det fort 1-2 mil. Cindy har vært med på en skitur i vinter, hvor vi gikk sakte på flata og ingen nedoverbakker. Likevel måtte vi snu etter to kilometer fordi bikkja ikke klarte mer. Det skal sies at hun er i skikkelig dårlig form. Bortsett ifra det liker jeg hunden godt, væremåten og det er unektelig veldig deilig med en hund som holder seg i nærheten.
 9. Håndarbeidstråd!

  Det kan du nok gjøre med vanlig raglanøking. Eller, du må strikke ovenfra og ned til der ermene starter, og så strikker du ermene videre istedet for å fortsette med bolen først.
 10. Hente valp 10 uker

  Gratulerer! Bildebevis? Hvirdan har det gått hittil?
 11. Temperatur drektig tispe

  Gratulerer så mye!
 12. Jobbsøking

  Det tror jeg på! Jeg fikk en gang avslagsbrev i oktober for en sommerjobb samme året. Passe oppgitt, da ja. Skal si de var raske. Gratulerer! Ethvert intervju er en seier.
 13. Akkurat nå Mai 2018

  Gratulerer med levert bacheloroppgave! Hvordan føles det? Tok lang tid før jeg innså "på ordentlig" at jeg var ferdig med mastergraden, da jeg leverte masteroppgaven. ----------------- Jeg tar ett fag dette semesteret, og det er eksamen på tirsdag. Her ligger jeg utslått på sofaen etter en pollenvaksine
 14. Jobbsøking

  Etter at revisorplikten ikke trådde inn før en omsetning på 5 millioner, skiftet en del revisorer over til regnskapsjobber. Hvordan opplever du markedet for regnskapsførere nå? Det er vel litt endring i den bransjen, med tanke på digitalisering og automatisering av bokføring. Jeg har troen på at det ordner seg til slutt. De trenger stadig folk på pappa sin jobb (regnskap hos Azets), så det kan være en backup. Ellers ser det ut til at jeg får mer jobb der jeg er nå. Sjefen skal sende inn en innstilling til ledelsen i dag. Nå får jeg vel bare manne meg opp til å forlange en grei lønn. Årslønnen ved 100 % i den stillingen jeg har nå er 410 000 kr. Syns det er lite når jeg er utdannet siviløkonom, der de bruker min kompetanse fra mastergraden. Gjennomsnittlig grunnlønn for nyutdannede var på 458 000 kr (median 440 000) i privat sektor og 461 000 kr (median 430 000) i det offentlige. Lovende! Håper du drar jobben i land. Deilig med sånt på plass. Lykke til! Det er så latterlig at de gidder å sende avslagsbrevet flere måneder etter oppstart. Håper du får napp et annet sted. Er andre jobber enn butikk aktuelt?
 15. Jeg skjønner godt at det er frustrerende når du har brukt mye penger på noe som ikke svarer til forventningene. Samtidig, gjør det noe at det farges av på selen? Hvis den sitter godt på, og du ellers er fornøyd med den, så ville jeg bare brukt den videre.
×