Gå til innhold
Hundesonen.no

Ingvild SF

Medlemmer
  • Innholdsteller

    99
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    1

Ingvild SF last won the day on 21. Desember 2019

Ingvild SF had the most liked content!

Om Ingvild SF

  • Bursdag 08/23/1991

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Gjøvik

Nylige profilbesøk

4,453 profilvisninger

Ingvild SF's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Reacting Well
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

69

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg var rimelig i høyspenning en stund der, ja, og lurte på hva jeg hadde begitt meg ut på. Men de som er ute i skogen på den tiden av døgnet har nok det samme for øye som deg; en fin naturopplevelse. Har du sett Stine og Jarlen sin Instagram? De holder vanligvis til i Lofoten, akkurat denne vinteren er de i Rondane.
  2. Jeg prøvde meg på å sove ute alene i sommer. Begynte å gå ganske sent på kvelden for å slippe å være bekrymret for lenge. Endte opp med at det ble mørkt før jeg kom frem og jeg var usikker på om jeg fant egnet plass. Det er to ting jeg er redd for på tur, dyr og menn med skumle hensikter. På et tidspunkt stod jeg og lurte på hva jeg skulle gjøre da jeg hørte noe som gikk i buskaset. Hjertet hamret fort - det viste seg å være to ganske unge menn. Den ene gikk med stokk. I desperasjon spurte jeg om de visste om et ålreit sted for telting. Joda, det visste de om og de kunne vise veien. Med bankende hjerte takket jeg ja til dette, usikker på om det var så lurt. Vi ble gående og småprate en stund før han ene spurte om jeg pleide å dra på leir da jeg var yngre. Viste seg at det var gamle bekjente fra over ti år tilbake, og det som skulle være en solotur ble plutselig en tur for tre. Kjempekoselig! Skravling over tannpussen og felles frokost med egg og bacon dagen etter. Jeg forteller dette, ikke for å skremme deg, men for å minne oss alle på at om du treffer folk i skogen på kvelds- og nattestider er de mest sannsynlig er veldig trivelige folk - også på tykkeste østkanten i Oslo. Når det kommmer til utstyret er det viktigste en god sovepose og liggeunderlag, ment for kaldere vær. Et alternativ kan være to soveposer istedet for en vintersovepose hvis du ikke har det. Ull er gull, og dunjakke er viktig. Man trenger ikke noe fancy klær. Bruk det du har. Jeg syns det er godt med ullbokser og -BH, og så har jeg en tykk stilongs fra Lanullva som jeg digger. Gå på do før du legger deg. Ta med varmeflaske for ekstra komfort, hvis du vil. Sov med lue, hals og ullundertøy, ikke noe mer. Støtter forslagene til Instagram-kontoene Nimbus nevnte. I tillegg er det mye bra tips på turjenter.no.
  3. Ingvild SF

    Trix

    Så skjønn hun er! Måten du beskriver henne på er god reklame for rasen ?
  4. Hælladussen, de halene ? Hvordan går det med de nå?
  5. Lar dere folk hilse og kose med hundene deres for tiden? Kan det være en potensiell smittespreder? Da tenker jeg på om de som klapper hunden kan være smittebærer.
  6. Så spennende tid! Jeg håper det blir gode resultater etter møtet.
  7. God bedring til hunden ❤️
  8. Takk for tips! Vi bestemte oss for å dra dit.
  9. Jeg har lyst til å dra på fjelltur i helga. Har dere tips til hvor det er fint nå? Ønsker å unngå snø, hvis det er mulig. Jeg bor i Oslo og har bil.
  10. Jeg har fått med meg valpen du måtte avlivet, men visste ikke om resten. Kjedelig å høre at ting ikke har gått som smurt i høst (tvert imot). Håper meklingen går bra! Om noe så regner jeg med du har fått noen nye erfaringer som er godt å ta med seg videre. Spennende med tilvenning på nytt sted. Kåre venner seg nok til plassen etter hvert
  11. Så godt det gikk bra! Reagerte du instinktivt eller rakk du å tenke? Hva skjedde den dagen? Og resten av høsten forsåvidt?
  12. Tragisk! Jeg trodde vi hadde kommet lenger enn som så ? --------------------- Jeg har et dilemma i kategorien i-landsproblem. For en del år siden begynte jeg å spare på serien Alv fra Wik og Walsøe. Jeg har 4 krus og 2 skåler, samt 3 krus hver i Whitewood og Woodstokk. Nå har jeg observert at Wik og Walsøe er på vei ut av butikkene. Vurderer derfor å kjøpe det jeg mangler, slik at jeg har 12 krus, skåler og asjetter til sammen, men det blir jo ikke billig. Alle asjettene blir isåfall fra Whitewood (lettere å kombinere, og mest klassisk). Jeg er litt lei Alv, men liker de andre. På en måte sitter det litt langt inne å kjøpe mer av den serien jeg ikke er så glad i (mangler 2 skåler), og jeg er usikker på hvor lenge jeg syns brunt er pent. Kanskje jeg skal kjøre kun hvite skåler også? Da kunne jeg hatt 12 skåler til sammen, inkludert eller i tilleg til de to fra Alv. Går det an å dekke på bord med Alv og Woodstokk (brun/hvit) samtidig? Generelt er jeg opptatt av å kjøpe ting som varer, og har ikke lyst til å ha ørten ulike serviser eller bytte de ut i hytt og pine. Noen ideer?
  13. Dette kan du være stolt av. Det ble skikkelig bra ? Stilig!
  14. Litt gøy at Bror reagerte slik. Hunder forstår mye - smart å vekke deg på den måten.
×
×
  • Opprett ny...