Gå til innhold
Hundesonen.no

Ingvild SF

Medlemmer
 • Innholdsteller

  79
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

40 Excellent

Om Ingvild SF

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 08/23/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Gjøvik

Nylige profilbesøk

3,263 profilvisninger
 1. Ingvild SF

  Enkeltpersonforetak for dummies

  Dette er et veldig godt innlegg. Helt enig i at hun burde ha egen konto. Jeg hadde en kunde en gang, som kun hadde noen få utgifter på næring, men brukte kontoen privat også. Han kunne spart mye penger på regnskapsføringen bare han hadde sluttet å bruke næringskomiteen privat. Jeg aner ikke hvor mange timer jeg har ført utgifter til privat (2069). Frustrerende! Og ja, han har fått det forklart mange ganger.
 2. Ingvild SF

  Enkeltpersonforetak for dummies

  Hunderelatert er for lite spesifikt til at jeg kan svare ordentlig på spørsmålene dine, dessverre. Utgiftene må være knyttet til næringen. F.eks. kan utstyr til klipping være fradragsberettiget dersom næringen er hundefrisør. Sannsynligvis vet samboeren din svarene, men det er jo ikke sikkert han klarer å forklare dette på en forståelig måte.
 3. Hva slags informasjon kan hundene lese ut av andre hunders tissflekker?
 4. Ingvild SF

  Akkurat nå- desember

  Sånt er så kjipt! Bra at huseier har tatt tak. Ordnet det seg?
 5. Ingvild SF

  Akkurat nå- desember

  Akkurat nå tigger denne søtnosen etter rundstykke 😊
 6. Ingvild SF

  Firerbanden Blitz, Oscar, Happy og Cyan

  Gratulerer med dagen, Happy
 7. Ingvild SF

  Den store baby- og barntråden 2018

  Jeg hadde vinterridebukser da jeg var liten, og det funket bra. Vet mange hestejenter bruker blå dress.kan hende det er like greit (?).
 8. Ingvild SF

  Akkurat nå- desember

  En kollega inspirerte meg til å snøre min sekk, og labbe ut på overnattingstur i går. Første gang jeg overnatter ute sånn alene, og det gikk helt fint. Ingen ulv som spiste meg opp Hva søren skjer med det? Har folk mistet all moral og folkeskikk?
 9. Ingvild SF

  Hvordan kler du deg når det er kaldt ute?

  Nå driver jeg voldsom reklame, kjenner jeg, men jeg er ikke kjøpt og betalt av Lanullva På skitur syns jeg den ullstilongsen du linker til er nesten litt for varm i 10-12 kuldegrader. Da har jeg bare ullboxer og skibukse i tillegg. Jeg brukte det samme på meg på fredag i 6-7 kuldegrader, da jeg gikk en sakte fottur i Østmarka. Var stort sett passe varm, men ble litt kald på slutten (etter 3-4 timer på tur). Skal sies at jeg hadde fjellsko, tynne ullsokker, tynn lue og skalljakke, så jeg kunne kledd meg bedre på resten av kroppen.
 10. Ingvild SF

  Hvordan kler du deg når det er kaldt ute?

  Jeg husker ikke helt sikkert, men jeg tror de har den på under en vanlig ulltrøye og ullgenser når de ikke er i høy aktivitet. Det kan sikkert noen andre svare på. Skal sies at denne bekledningen har blitt brukt av mine venninner på overnattingsturer da de var i Alaska og Alta (da med dunjakke i tillegg). Jeg har ikke prøvd det selv, men er som sagt veldig fornøyd med Lanullva. https://www.lanullva.no/lanullva-tykk-ullstillongs-unisex-marine
 11. Ingvild SF

  Akkurat nå - november

  Klapp på skuldra! Sånt er så gøy å klare "selv". Jeg har ikke prøvd å skifte bremseklosser, men jeg har prøvd litt diverse andre ting. Digger det
 12. Ingvild SF

  Hvordan kler du deg når det er kaldt ute?

  Det tar litt tid å venne seg til kulden i starten av sesongen, etter min erfaring. Jeg vil slå et slag for ullundertøy som bygger på filosofien med å varme opp luftlagene rundt kroppen. Selv er jeg veldig glad i en ullstilongs fra Lanullva, og jeg vet mange er fornøyd med nettingen fra Aclima.
 13. Ingvild SF

  Valpegjengen 2018

  Nydelig!
 14. Ingvild SF

  Akkurat nå - november

  Så skjønn, og deilig med en hund som vil ut i snøværet Jeg har ikke egen hund, men familiehunden er veldig lite glad i regnvær. Selv syns jeg kan være fint å gå tur uansett vær, så lenge jeg har passende tøy på meg.
 15. Ingvild SF

  Akkurat nå - november

  Akkurat kommet hjem fra Dogs4all Fikk med meg Lundqvist hundeskole sitt språkkurs, noen andre sitt passeringskurs, NRH sin oppvisning, og ellers en hel del trasking i boder/butikker. Gøy å se så mange forskjellige hunderaser. Noen av de har jeg aldri sett før.
×