Jump to content
Hundesonen.no

Ingvild SF

Medlemmer
 • Content Count

  94
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

58 Excellent

About Ingvild SF

 • Rank
  Nykommer
 • Birthday 08/23/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Gjøvik

Recent Profile Visitors

3568 profile views
 1. Ingvild SF

  Interiør og oppussing

  Du har min fulle medfølelse! Hvor mange rom har du igjen å sparkle og pusse?
 2. Ingvild SF

  Akkurat nå, november

  Eneste jeg kommer på er cookies, men jeg tviler litt på at de vil holde formen 🤔
 3. Ingvild SF

  Interiør og oppussing

  Takk for tips Der var det litt lilla, ja. Jeg har tydeligvis ikke lett godt nok.
 4. Ingvild SF

  Interiør og oppussing

  Jeg skal sjekke det ut Virker som en del butikker har hoppet over advent og gått rett til jula.
 5. Ingvild SF

  Interiør og oppussing

  Jeg er på jakt etter adventsdekorasjoner, blant annet duk. Det eneste jeg finner er adventsstjerner og -lys. Noen som vet hvor jeg kan få tak i adventsduk (lilla) og annen pynt til adventen?
 6. Ingvild SF

  Amerikaneren Elvis og jaktgolden Lita

  Gratulerer 😄 Hvordan syns du det gikk selv?
 7. Ingvild SF

  Hundesonens snaphjørne!

  Jeg følger med! Skikkelig koselig 😊
 8. Ingvild SF

  Interiør og oppussing

  Det var lurte overnatte. Da rekker dere sikkert mer Det høres jo ut so at dere begynner å nærme dere noe, hvis dere har fått opp alle gipsplatene. Jeg husker ikke helt; måtte dere pusse opp bad og kjøkken (ny innredning) også? Godt mulig jeg ender opp med å gjøre det samme, bare at jeg i så fall syr gardinene selv. Da kan jeg også kjøpe stoff til en kjole jeg har hatt lyst til å sy lenge nå.
 9. Ingvild SF

  Interiør og oppussing

  Jeg er så imponert over dere som går i gang med et slikt prosjekt. Det blir så bra når dere blir ferdige! 😊 Hvordan er status nå? Endte dere opp med å leie inn folk? Selv sliter jeg med beslutningsvegring. Jeg trenger gardiner, men er usikker på hva som passer inn som jeg også liker selv. Veggfargen heter hvit te. Samme med stuebord. Jeg har lyst på et bord som har god kvalitet, og gjerne skuff eller hylle under bordplata. Spisebordet mitt har tilnærmet samme farge som stereobenken, men jeg tror det blir litt mye å ha enda et møbel i trefarge. Noen som har gode forslag, både til bord og gardiner? Jeg vil ikke ha gardiner laget av plast, så lin, viskose eller bomull er supert. Derfor vurderer jeg denne i stråfarget, rustrosa eller kakigrønn: https://www.ellos.no/ellos-home/leggbandslengde-pembroke-2-pk-i-100-lin/1037797-01-220?extcmp=01_NO_SEM_G4&LGWCODE=103779701;87173;4797&gclsrc=aw.ds&&gclid=Cj0KCQjwlJfsBRDUARIsAIDHsWozs5Sq7aq_rIqMaimDr_4UzLCZXBI1NHxen44E0Os2deh6ZMlL62QaApk3EALw_wcB Slik ser det ut nå:
 10. Ingvild SF

  Akkurat nå, september

  Det høres deilig ut! Jeg hadde en fin tur i marka på søndag. Det gjør godt for sjela å komme seg ut i naturen. Jeg er fornøyd med resultatet av valget, bortsett ifra bompengepartiets oppslutning. Flott at de grønne partiene fikk så stor oppslutning. Greit nok at folk mener bompengene går utover de som allerede strever, men jeg syns ikke løsningen er å redusere bompengene. Debatten viser viktigheten av å bøte på bompengene med skattelette/subsidier for lavinntektsgruppene, slik at de ikke sliter mer når bompengene innføres/økes. Bompengene har en viktig funksjon i byområdene der den lokale luftforurensningen tidvis er alvorlig, men også generelt for å redusere klimautslippene. Det skal sies at jeg jobber innen miljøøkonomi og har analysert politikken/forvaltning av lokal luftkvalitet denne våren. Jeg stemte på selve valgdagen, og reagerte på at partiene delte ut lister rett utenfor valgloket. For øvrig hadde En av valgfunksjonærene (!) i kirkevalget kledd seg i alle regnbuens farger. Har hun ikke tro på at folk stemmer på Åpen Folkekirke uten påvirkning utenfra? Jeg syns det er en uting når partiene/funksjonærer prøver å påvirke folk stemmer så tett på selve stemmingen.
 11. Ingvild SF

  Akkurat nå, september

  Så bra at Jatzy stod det over. Skummelt sykdomsutbrudd nå for tiden. Instaprofilen din er privat, så jeg får dessverre ikke sett bildet. Vanskelig! Det spørs vel på hvor populært området er. Kjipt å ta sjanser, selv om man ikke skal bli helt hysterisk heller. Jeg tror du må følge egen magefølelse og samvittighet, rett og slett.
 12. Ingvild SF

  Catania, Cira, Hera og Fenris (Etnahund og NEG)

  Kenguruhopp i ringen høres artig ut 😂 Ser ut som hun klarte seg fint i vante omgivelser, om enn med litt juks her og der. Lykke til i helga!
 13. Ingvild SF

  Bjeffing hos shetland sheepdog

  Familiens sheltie bjeffer når det kommer besøk frem til de hilser på henne, under lek, hvis noen går forbi huset og hun er på verandaen, eller når pus gjør noe han ikke har lov til. Hun bjeffer også når hun blir sjalu, eller når vi gjetter riktig på hva hun vil (do, få mat eller vann, eller leke), eller om katten mangler mat eller vann. Enkelte ganger bjeffer hun også på andre hunder når vi er på tur. Det skal sies at min stemor (eieren) ikke er flink til å trene hund og være konsekvent.
 14. Ingvild SF

  Akkurat nå august

  Så bra at du gjør noe med det. Jeg kjøpte inn det jeg manglet fra lista i vinter, og diskuterte beredskapslista med både familie, kollegaer og venner. Det skremmer meg at ikke flere tar den på alvor. Ta for eksempel Oslo. 90 % av befolkningen (!) får drikkevannet sitt fra Maridalsvannet. Det finnes ingen reservevannsløsning her ennå. Vassdragene våre er forurenset. Dersom noe går ordentlig galt i systemet, er det enormt mange som står uten vann eller med vann som må kokes. Hva gjør vi da? Et annet eksempel er beboerne i Jølster, som plutselig ble innestengt på grunn av jordras, eller de mange bygder som blir innestengt på grunn av snøras hver vinter. Jeg for min del hadde allerede mesteparten av utstyret som stod på lista. Det eneste jeg manglet var mat som er uavhengig av fryser/kjøleskap, drikke og medisinen. Da koster det så lite å handle inn resten. Det kan jo også være praktisk når man kommer hjem fra ferie eller er syk.
 15. Ingvild SF

  Perfect Image Loving Me -Liste

  Wow! Skal si dere har vært flinke 😀
×