Gå til innhold
Hundesonen.no

Ingvild SF

Medlemmer
 • Innholdsteller

  76
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

33 Excellent

Om Ingvild SF

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 08/23/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Gjøvik

Nylige profilbesøk

3,200 profilvisninger
 1. Akkurat nå - november

  Akkurat kommet hjem fra Dogs4all Fikk med meg Lundqvist hundeskole sitt språkkurs, noen andre sitt passeringskurs, NRH sin oppvisning, og ellers en hel del trasking i boder/butikker. Gøy å se så mange forskjellige hunderaser. Noen av de har jeg aldri sett før.
 2. Hjelp til å finne potesokk

  Tips til varme potesokker til en liten sheltie? Jeg skal på Dogs4all, og vurderer å kjøpe julegave til min stemors hund, men har ikke tilgang til hunden for å prøve potesokkene på hunden. Har dere tips til hva jeg burde se etter, og hvilken størrelse som vil passe en liten sheltie?
 3. Hvilken bilsele til hund?

  Tror dere AllSafe i str. S vil passe en liten (men feit) sheltietispe? Jeg skal på Dogs4all, og vurderer å kjøpe julegave til min stemors hund, men har ikke tilgang til hunden for å prøve selen på hunden.
 4. Akkurat nå, oktober 2018

  Jeg er redd det blir litt i overkant overveldende å dra ut på tur alene når jeg allerede er nedfor. Det er ingen andre hjemme i dag, så jeg blir nok værende alene i kveld uansett. Har hengt med venner tre kvelder denne uka, og skal på fest i morgen, så det sosiale behovet er egentlig dekket.
 5. Akkurat nå, oktober 2018

  Meningsmåling: Skal jeg pakke sekken og stikke til Østmarka for å sove ute alene i kveld? Jeg har litt lyst, men syns det er skikkelig skummelt. Det blir i såfall t-bane dit, og så 3-4 km gange før jeg er fremme. Ekstra informasjon: Jeg er litt nedfor, pga. jobbsituasjon som påvirker selvtilliten.
 6. Dette buret koster en liten formue, men kanskje det finnes andre alternativer som ligner? bur til baksetet: https://www.naf.no/forbrukertester/test-av-utstyr/test-av-hundebur-for-bil/schmidt-premium-kennel-hundebur/
 7. Akkurat nå, september 2018

  Så fint vær dere har hatt Her har det vært overskya og tidvis pyseregn i hele dag. Det skulle komme en for å hente en sofa vi gir bort, men han dukket aldri opp. Jeg brukte dagen på å pakke ut flyttelass, og utforske skogen. Viser seg at det er stier hele veien fra Rikshospitalet frem til Sognsvann og resten av Nordmarka. Digg!
 8. Jobbsøking

  6 måneder prøvetid er vel helt normalt i en ny stilling, men det er ikke anledning til det rent rettslig dersom stillingen er lik eller tilnærmet lik et vikariat den ansatte har jobbet i. Når det er sagt så ville de ikke gitt deg fast stilling, hvis de ikke vil ha deg med videre Gratulerer med fast stilling! https://www.arbeidsrettsadvokater.no/ansettelse/provetid/
 9. Akkurat nå, september 2018

  Lykke til! Det er veldig deilig med lappen, og ingen krise om man stryker heller. Jeg trodde det var verdens undergang, men der tok jeg feil. Gikk helt fint. Gratulerer så mye! Haha! Litt er bedre enn ingenting. Det er så deilig når alt er flyttet inn i ny leilighet, og veldig fint med familie som kan ta i et tak. Jeg flyttet også i går, etter å ha fullført et 7-timers kajakkpadlekurs før på dagen. Så litt mørkt på den flyttingen en stund, men nå er det verste overstått. Kom hjem fra dag to på padlekurs for en time siden, så nå er jeg dausliten. Våttkortet er på plass, iallefall.Fin helg, og vi var veldig heldig med været. Grattis med ny bil Jeg vil tro det går helt fin nå. Det er jo også en fryser. Muggen trives vel ikke noe særlig i 18 kuldegrader.
 10. Inneaktivitet

  Alle mulige brettspill og lignende, allsang med gitar (som oppstår spontant), og noen "leker". Begge lekene nedenfor passer for grupper opp mot 8-10 personer. Det går også an å utfordre hverandre på å plukke opp en fyrstikkeske fra gulvet med munnen, uten å ha hender og knær på gulvet. En annen kul utfordring er å legge seg på et bord, og så komme seg under og opp på andre siden uten å være nedi gulvet. Lek 1: Alle får hvert sitt ark, og skriver en setning, og sender det videre il nestemann, som fortsetter historien med en setning til. Deretter bretter hun arket, slik at kun den siste setningen er synlig for person nummer tre, som igjen fortsetter historien med en setning. Sånn går det helt til det ikke er mer plass igjen på arket. Til slutt leses hver historie høyt. Det er spesielt morsomt med humor iblandet, og at historiene handler om en eller flere som alle kjenner. Lek 2: Alle skriver ned tre faktaopplysninger om seg selv eller ting han/hun har gjort på hver sin papirbit. Altså en faktaopplysning per lapp. Disse samles inn i en bolle, og så trekkes en og en lapp, og alle peker på den de tror faktaene tilhører. Den som får flest stemmer, må avsløre om det er riktig eller ei. Hvis det ikke er riktig, kan den som skrev lappen melde seg, og kanskje fortelle historien bak faktaene. Dette er spesielt morsomt dersom folk er kreative i å komme på gode faktaopplysninger.
 11. Akkurat nå august 2018

  Den er kjip! Og litt sånn ... hva søren skjedde nå?
 12. Mellomstor, lærevillig og førerorientert hund

  Det er godt å vite. Jeg har blitt litt motløs når jeg ser hva Cindy orker, eller rettere sagt hvor lite hun orker. Jeg skøyter deler av turen hvis jeg har dårlig feste. Jeg er ikke rask, men liker å bruke kroppen skikkelig når jeg går på ski. Nedover kan det gå fort. Det er nok en del hunder som kan passe, men det er jommen lett å rote seg bort i jungelen Jeg har inntrykk av at aussie har et høyt aktivitetsbehov? Hvordan vil du beskrive aussie og kooiker? Hvordan er helsen og mentaliteten deres? Jeg tror papillon blir for liten. Engelsk springer spaniel har jeg ikke tenkt på. Det ser lovende ut når jeg leser på NKK sine sider. Håper det er noen andre her som kan beskrive den rasen mer
 13. Mellomstor, lærevillig og førerorientert hund

  Jeg drar opp igjen denne tråden nå. Hvis jeg ser bort ifra allergivennlig som krav; hvilke hunder kan passe da? Selv om jeg kan gi hunden mye aktivisering nå, og gjerne vil trene hund, så må den også takle endring i livssituasjon, ergo ikke veldig krevende aktivitetsbehov. Den vil selvfølgelig fortsatt få en hovedtur på ca. en time. Det siste året har jeg fått kjennskap til sheltie gjennom min stemor sin hund, Cindy, og kan absolutt leve med bjeffingen dens. Det jeg er mer usikker på er om den vil funke på skiturer. På vinteren ser jeg for meg å gå en del på ski, og da blir det fort 1-2 mil. Cindy har vært med på en skitur i vinter, hvor vi gikk sakte på flata og ingen nedoverbakker. Likevel måtte vi snu etter to kilometer fordi bikkja ikke klarte mer. Det skal sies at hun er i skikkelig dårlig form. Bortsett ifra det liker jeg hunden godt, væremåten og det er unektelig veldig deilig med en hund som holder seg i nærheten.
 14. Håndarbeidstråd!

  Det kan du nok gjøre med vanlig raglanøking. Eller, du må strikke ovenfra og ned til der ermene starter, og så strikker du ermene videre istedet for å fortsette med bolen først.
 15. Hente valp 10 uker

  Gratulerer! Bildebevis? Hvirdan har det gått hittil?
×