Jump to content
Hundesonen.no

tonjek

Medlemmer
 • Content Count

  1287
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

tonjek last won the day on October 30 2020

tonjek had the most liked content!

Community Reputation

1002 Excellent

About tonjek

 • Rank
  Husvarm
 • Birthday 12/21/1993

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Østfold
 • Hunderase
  Border Collie

Recent Profile Visitors

4060 profile views
 1. tonjek

  Dagens agilityøkt

  Selvfølgelig 😄
 2. tonjek

  Dagens agilityøkt

  Jeg driver aktivt enda 😊
 3. tonjek

  Hva anbefaler dere som godbiter?

  Til vanlig bruker jeg egentlig hva som helst jeg har liggende... Har med tiden fått et ganske bra utvalg av tørrfór og godis vi har vunnet her og der, som jeg bruker som belønningsgodbiter litt om hverandre. Jeg er egentlig ikke så prippen på hva jeg bruker, bare plukker noe fra skuffen. Hundene mine har vært altetende og jobbet for hva som helst. Men med valp på kurs eller lignende har jeg alltid brukt noe ekstra snadder. I hovedsak grillpølser delt opp i små biter, men også slike ting som fiskepudding, kjøttboller og lignende som er ekstra godt og lukter mye.
 4. tonjek

  Hva forer du med?

  Råfórer 100 % fordi jeg tror det er best for hundene. Fórer med Vom og Hundemat fordi jeg stoler på at fóret deres er riktig sammensatt i forhold til å dekke hundens næringsbehov. Det er også lett tilgjengelig og prisen er bra. Kunne gjerne også fóret med MUSH, men det blir dessverre litt for dyrt synes jeg. Smaak sitt vet jeg ikke nok om, og tror heller ikke det slår VOM på pris? Rawfór føler jeg også er litt for nytt og "diffust" til at jeg tør å fullfóre med det, og det er også en del dyrere enn VOM. Jeg fóret en periode på Provit, men synes VOM er et bedre fór.
 5. tonjek

  Hva forer du med?

  Jeg er fornuftig rundt fóringsrutiner og håndtering av hundematen. Vasker hendene med én gang etter jeg har håndtert maten, og har ikke munnen til hunden helt oppe i ansiktet like etter den har spist. Har råfóret i 6 år.
 6. tonjek

  Canelana Touring dekken

  Det satt veldig bra ja! Dessverre er det ikke vårt 😂 Vi fikk bare prøve på. Frister å kjøpe et, men fornuften i meg sier at denne hunden allerede har bedre garderobe enn meg og ikke trenger et til... 😜 Hun har allerede Ambassadørdekkenet (i samme str). Jeg har også et Ambassadørdekken i str L, satt kjempebra på bc hannhunden på 59 cm rygglengde.
 7. tonjek

  Canelana Touring dekken

  Jeg synes dekkenet ser for stort ut, og ville nok også tenkt en mindre størrelse for denne hunden 😊 Men utover det trenger du ikke bruke klipsen, den kan klippes av hvis den er i veien. (Str M/L (48 cm) på en 15 kg bc-tispe med rygglengde 49 cm.)
 8. tonjek

  Hva bruker dere mot flått på hundene?

  Bor på Østlandet og har mye flått. Har langhåret border collie og bruker Bravecto på 6. året nå. Ikke opplevd noen bivirkninger. Hender de kryper i pelsen, men de dør hvis de biter. Jeg gir kun en gang på våren når jeg ser den første flåtten. Opplever at en pille holder hele sesongen her.
 9. tonjek

  Hvilken rase skal du ha neste gang?

  Det blir en border collie til, og ganske snart også håper jeg 😄
 10. tonjek

  Utstillingsbånd til border collie?

  Det er kun NKK sine internasjonale utstillinger man kan stille bc på uten gjeterhundprøve x2 ja.
 11. tonjek

  Hva forer du med?

  Vom og Hundemat Active med laks, og noe Taste And for en ekstra proteinkilde.
 12. https://dogcopenhagen.com/da/hundeseler/21-299-comfort-walk-air-sele.html#/2-storrelse-xs/29-farve-orange_sun
 13. tonjek

  Liten hund til agility og fjelltur

  Det vet vi vel ikke 100 % før det nye regelverket kommer ut, men det skal vel mye til for at det ikke blir nå 😄
 14. tonjek

  Liten hund til agility og fjelltur

  Dette blir vel forhåpentligvis ikke et problem etter nyttår 😄
 15. tonjek

  Bygge dobbeltgulv til varebil selv

  Jeg har hjemmebygget opphevet gulv i min varebil. Det ble bygget en kraftig ramme med fastskrudd finérplate oppå. Alt sammen er festet til bilens originale lastekroker. Laget "skinner" til skuffer (murdunk fra Biltema). Simpelt, men fungerer veldig godt. Fastlimt gummimatte på toppen. Hatt denne løsningen nå i 3 år, og jeg er veldig fornøyd
×