Jump to content
Hundesonen.no

Olina

Medlemmer
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Olina

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Olina

  Tralle

  Jeg synes det er vanskelig å vite hva som er best og hva slags tralle som er lettest? Hvordan tralle bruker dere? Og hvorfor liker dere akkurat den tralla best? Eller er det kanskje ikke så mye å si hva slags tralle som er perfekt?
 2. Er det noen som har stroller tralle her? Vurderer en sånn tralle. Men hundene mine ødelegger gitteret på tøybur. Hadde de da kanskje ødelagt gitteret på sånn tralle også? De bryter seg ut av vanlig tøy bur.
 3. Olina

  Tralle

  Takk. Har en annen tralle på to hjul. Med stropper. Men tenkte kanskje at en sånn tralle som dette her er enklere? Da kan man bare stappe alt oppi. Og slipper å bruke strikker rundt tralla på to hjul? Passer en sånn tralle også på inne utstillinger?
 4. Olina

  Tralle

  https://www.bygghjemme.no/hage-och-utemiljo/garasje-og-verksted/tilbehor-garasje-og-verksted/presenning/presenning-green-it/p-1563942?gclid=Cj0KCQjwhLKUBhDiARIsAMaTLnHwnxBPwoGzIEawWOjYIEh5vhpIur8w81yL7WEnwFcWILGg9M72uwgaAn4uEALw_wcB Linkene blir så lange hos meg.
 5. Olina

  Tralle

  https://www.coolstuff.no/interesser/camping-friluftsliv/outlust-sammenleggbar-vogn-pid-15786?utm_source=Google&utm_campaign=1044130707&utm_term=pla&utm_content=126306254763&gclid=Cj0KCQjwhLKUBhDiARIsAMaTLnHbzWkYEAw-2FWVL3nR1udkev2vNYT1MCMZd3ekyLeHKuSUl7JQMqMaApl7EALw_wcB Er en sånn tralle lurt å ha på utstilling?
 6. Er det best å ha forskjellige hunderaser eller samme hunderase om man driver med utstilling?
 7. Ser det er flere som har spurt om det skal holdes inne eller ute på siden på Facebook? Men ingen har svart.
 8. Hvor finner jeg ut om det skal holdes ute eller inne?
 9. Er Nkk Sandefjord ute eller inne? Kan man ha med telt dit om det er ute?
 10. Har tenkt å ha på dekken men beina blir skitne og på magen.
 11. Pelsen skal ikke være nyvaska på utstilling. Derfor kan jeg ikke vaske dagen før eller ett par dager før. Pelsen skal legge seg.
 12. Jeg skal til Sandefjord med en pelshund. Han liker ikke gå i bånd i skogen fordi han forventer da å gå løs. Så jeg får gå tur i nabolaget resten av uka. Kanskje?
 13. Hunderasen min skal bades en uke før utstilling. Går dere da i skogen den uka og har dere da hundene løse? Jeg pleier ofte gå i skogen. Men hunden blir våt og legger seg oppi myr. Litt dumt nå når hunden er nyvaska. Kanskje gå i bånd da?
×
×
 • Create New...