Jump to content
Hundesonen.no

Carina

Medlemmer
 • Content Count

  4781
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Carina last won the day on March 19 2013

Carina had the most liked content!

Community Reputation

1836 Excellent

3 Followers

About Carina

 • Rank
  Avhengig
 • Birthday 07/05/1983

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.thargelion.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Groenendael

Recent Profile Visitors

18025 profile views
 1. Carina

  Kommer hun til å bli rolig?

  Eddik er et godt tips, har brukt det med stort hell på flere av mine veldig oppfinnsome belgervalper. Det har fungert på alle unntatt en, Ida, hun syntes eddik smakte godt så det gjorde ting bare enda mer interessante. Hun er litt utenom det vanlige da, når det gjelder hva hun anser som spiselig. Jeg har heller ikke opplevd at eddik har ødelagt møbler osv. Uansett er det jo for å stoppe tygging, hvilket uansett er mer ødeleggende. En annen ting man kan gjøre hvis en trenger en pause så kan en bruke kompostbinger som en setter sammen til en større binge og putte valpen oppi der. Man kan lage de så store som en har plass til, og det gjør det vanskeligere for de å finne på sprell/få tak i ting de kan tygge på. Disse har jeg syntes har vært grei til et par av de jeg har hatt som ikke har vært flinke til å roe seg ned på egenhånd, når jeg vet at de har fått nok aktivitet. Så kan en jo gi griseøre e.l. hvis de trenger noe å bruke munnen på. Mine belgere blir forøvrig stort sett aldri trøtte av å gå tur, med mindre de er valper og turen går til nye steder med masse nye inntrykk. Og spesielt ikke etter 20 minutter, det er mer som en tissetur å regne. Spor synes jeg er en fin aktivitet, også for valper, de blir gjerne mer trøtte av å virkelig bruke nesa enn mange andre ting. Det er også en fin tid for de til å lære å lære, enten det er triks, lydighet e.l., da leker en også mye med valpen og alt dette bygger relasjonen mellom deg og valpen.
 2. Carina

  hund som napper og biter

  Tingen er at hvis du holder ham og koser/tar på han når han gjør dette, så får han belønning for oppførselen sin. Jeg synes å tråkke på båndet så han ikke får gjort noen ting og ikke får oppmerksomhet er et veldig godt tips. Og som de andre sier, når han er flink, tren heller kontakt og ro i stedet for å løpe pent.
 3. Carina

  Bc og australian shephard

  Man trenger ikke bruksavla hunder for å gå 300 meter spor og gjøre et par lydighetsøvelser. Og et D-spor er vel omtrent på lik linje med en gul sløyfe, det skal ikke all verden til for å oppnå verken det ene eller det andre.
 4. Carina

  oppdretter eller valpekjøper velge valp?

  Hos meg får erfarne eiere som jeg "kjenner til" velge selv. Jeg forteller hva jeg har sett fra uke til uke, hvordan jeg oppfatter valpene og deres egenskaper, men det er helt opp til de å velge. For uerfarne eiere ville jeg tilbudt den/de valpen(e) som jeg tror kunne passe, og da kan de jo velge selv om de vil takke ja eller nei. Selv vil jeg velge i kullet blant de som er "ledige". Om jeg ikke får lov til det, så kjøper jeg ikke valp der dersom jeg skal ha den hjemme.
 5. Carina

  Snøfrost Værkullet, 6 måneder gamle

  Så fine de er! Artig å se!
 6. Carina

  Småbarter i farta!

  Gratulerer, så moro! Minismuliser
 7. Carina

  CRUFTS 2016

  Jeg var litt glad for at et par av de mest overdrevne hundene ikke vant iallefall.
 8. Carina

  CRUFTS 2016

  Kan ingenting om de, men likte Lagottoen.
 9. Carina

  CRUFTS 2016

  Fiiiin vorsteher. Hvorfor er jeg ikke jaktdame?
 10. Mine har stoppet i høyden rundt 8-9 mnd, bredden ca 3 år vil jeg si. Spesielt gutta breier seg en del i den alderen føler jeg.
 11. Carina

  Kurs i nosework

  Jeg tar mitt her http://fenzidogsportsacademy.com
 12. Carina

  Kurs i nosework

  Du kan også prøve onlinekurs. Jeg tar et nå, jeg har på en måte en slags observatørplass hvor jeg får alt av leksjoner og videoer samt at jeg får tilgang til forum hvor jeg kan se videoer, spørsmål og tilbakemeldinger fra de som har betalt for "full plass". Veldig, veldig greit synes jeg, iallefall hvis du synes det er helt greit å jobbe på egenhånd og ikke trenger en del hjelp fra instruktør. Det koster bare 65 dollar og jeg trooor det går over 6 uker, neste starter 1. februar. Man får også tilgang til facebookgruppe som er for alle som tar kurset hvor en kan poste videoer og stille spørsmål, men da til de andre deltagerne samt tidligere deltagere, ikke til instruktør.
 13. Carina

  Akkurat nå, Desember

  Det var litt sånn da jeg gikk fra pointer til belger også, kjenner meg godt igjen. *ler*
 14. Carina

  svart whippet?

  Mener jeg traff den tispa i Tromsø for noen år siden. Hvis det er samme så var det en utrolig kul, leken og sosial og trivelig valp. En av de kulere whippsene jeg har truffet. :)
 15. Carina

  Mål 2015/16

  Har ikke lett opp gamle mål for uansett hva de var så har vi ikke gjort de. Viser seg at man ikke når særlig mange mål når en ligger syk 95% av tida. Nå begynner endelig energi og motivasjon å komme tilbake, så vi prøver igjen med noen små mål - den som gir seg er en dritt. Ida: Fortsette å trene agility - håper vi kan bli klare for debut? Trene nosework - ta ORT, kanskje debut i NW1? Dock diving - trene inn god hoppeteknikk, konkurrere til minimum Novice tittel, kanskje også Junior? Aron: Komme i gang med spor - kanskje ta TD om vi rekker å komme med? Trene nosework - ta ORT, kanskje debut i NW1? Dock diving - trene inn god hoppeteknikk, konkurrere til minimum Novice tittel, kanskje også Junior? Flis: Fortsette å trene agility - håper vi kan bli klare for debut? Komme i gang med spor - kanskje ta TD om vi rekker å komme med? Trene nosework - ta ORT, kanskje debut i NW1? Hawannah: Kommer an på mannen da hun er hans hund. Dama har talent for spor og nosework, så håper jeg kan drasse med mannen på disse tingene. B - kull? Skulle gjerne gjort alt med alle, men tenker at tre ting på hver hund får holde for nå. Det var dette med å sette små og oppnåelige mål. *host*
×