Gå til innhold
Hundesonen.no

Lunatic

Moderator
 • Innholdsteller

  1,943
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  4

Lunatic last won the day on 15. Januar 2016

Lunatic had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

2,357 Excellent

Om Lunatic

 • Rang
  Fløffavhengig
 • Bursdag 29. Mai

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Hundeløs

Nylige profilbesøk

4,805 profilvisninger
 1. Han er mellomstor, grå og bjeffer en del? Er så vidt jeg vet bare en snorhund i området her. Pulien er vel ganske liten, Bergamasco mellom-ish og grå, mens Komondor er stor og hvit? Noen rett meg om jeg tar feil - jeg har ikke helt peiling på de der. Letteste er vel å spørre ja
 2. Var ikke en Bergamasco?
 3. Salo, Stina og Dita

  Gratulerer med championat! Du har en vakker, liten trio
 4. Hvilke språk er som musikk i dine ører?

  Jeg er jo veldig glad i koreansk, egentlig de fleste engelske aksenter (utenom veldig tykke versjoner), og jeg har alltid hatt et soft spot for svensk.
 5. Tråden for tegning

  Tusen takk! Jeg pleier å kombinere penn, farger og vannmaling, det ble en greie for meg etter VGS
 6. Hvor mye kos får hunden din?

  Siden jeg og Nyx alltid var sammen, utenom de timene jeg var på skole, så fikk hun mye kos. Hun er en sånn type som skal ligge oppå hele tiden, så da fikk hun ligge oppå hele tiden. På morningen kom hun alltid og la seg over nakkegropa mi, og da koste jeg masse på henne før vi sto opp. I tillegg tok vi mye kollektivtrafikk til og fra passer, til venner og generelt i hverdagen, og da satt hun alltid enten i fanget (litt upraktisk, så ikke så ofte hun fikk det) eller mellom beina mine og fikk kos der.
 7. J

  Har det ikke også vært tilfeller der 'seriøse aktører' har blitt tatt i å forfalske papirer/fått veterinærer til å skrive under uten at hunden faktisk har fått riktig oppfølging?
 8. Tråden for tegning

  Fikk tatt et greit bilde nå
 9. Akkurat nå, februar

  Samme er ikke så aktiv, og orker ikke skrive mye her inne lenger, men jeg liker å "weigh in" ved hjelp av liker-knappen til tider.
 10. Akkurat nå, februar

  Takk! Har det kommet en oppdatering akkurat nå eller er det bare min telefon som surrer? Får ikke likt innlegg og utformingen er litt annerledes.
 11. Her serveres hundekjøtt i OL byen

  Helt enig. Det er ikke i nærheten av godt nok, men det er noe. Igjen, jeg har ikke veldig mye kunnskap om det, utenom at jeg har lest lutt og snakket med vanlige, yngre koreanere om det, så det kan absolutt være verre ting som skjer enn det jeg har hørt.. Men jeg tror litt av forskjellen virkelig ligger i den troen til Kina om at kjøttet smaker bedre når dyret er torturert - det har jeg aldri hørt knyttet til Korea (heldigvis).
 12. Akkurat nå, februar

  Hvilken klinikk er det?
 13. Her serveres hundekjøtt i OL byen

  Nå har jeg ikke veldig stor kunnskap om det, men jeg har lest at det blir brukt en del strøm og kvelning... Heldigvis, de koreanerne jeg har møtt og snakket med angående temaet er veldig negativ mtp hund som kjøtt. Det ligger mer i tradisjoner og overtro. wikipedia skriver: A 2007 survey by the Korean Ministry of Agriculture showed that 59% of Koreans aged under 30 would not eat dog. Some 62% of the same age group said they regard dogs as pets, not food. Many young Koreans think those who eat dog are anachronists. Det skjer en utvikling, og det er bra! Jeg er glad jeg ikke trenger å forholde meg til dette, hverken i utlandet eller i Norge
 14. Her serveres hundekjøtt i OL byen

  Jeg synes det er grusomt.. ikke det at de spiser hund, men hvordan de blir behandlet. Hund som spiselig art ligger i en rar mellomfase i Korea.. det er mange som demonstrerer mot det på gatene i Seoul, og det er mange som vil forby det å spise hund. De går ikke under lovene som beskytter feks gris, ku og fjørfe, og det er derfor svjv ingen regulasjoner på hvordan de skal avlives. De som er mot vil heller ikke at hund skal gå innunder den loven, og argumentet er at det vil legitimere det å spise hund. De vil helst at det skal forbys from the get go. Det sagt, så hadde det jo vært veldig bra om det faktisk hadde vært en lov som beskyttet dem mot brutal behandling. Forskjellen på Korea kontra Kina, sånn jeg har oppfattet det, er at de ikke tror på at tortur gjør kjøttet bedre. Det er bare visse avlivningsmetoder som regnes som lettere enn andre..
 15. Tråden for tegning

  Jeg måtte åpne tegningen din og zoome inn for å se litt nøyere på den. Pelsen er jo fantastisk! Virkelig. Hvordan du har fått så mye detaljer i den er beyond me, kjempeimponerende! Jeg er ferdig med mitt lille prosjekt, men den har ligget noen døgn nå bare fordi jeg ikke takler å se på ting jeg har laget rett etter. Må ha litt pusterom før jeg ser på dem på nytt. Skal se om jeg kan få tatt bilde etterpå en gang
×