Gå til innhold
Hundesonen.no

Lunatic

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,983
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  6

Lunatic last won the day on 16. August

Lunatic had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

2,486 Excellent

Om Lunatic

 • Rang
  Fløffavhengig
 • Bursdag 29. Mai

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Tervtott

Nylige profilbesøk

5,199 profilvisninger
 1. Blondie & Tidi

  Så utrolig trist med hjertet hennes! Skjønner at tanken på uvisshet er forlokkende, men samtidig kan det jo nå behandles. Fine Tidi Gratulerer med super debut! Så knallfint ut!
 2. Arkin

  Tusen takk! Han er virkelig helt, helt perfekt
 3. Arkin

  Helt siden jeg fikk Arkin så har jeg slitt med motivasjon til å trene. Det var rett og slett rart å ha hund igjen, og jeg har følt meg som en totalt nybegynner som ikke har visst hvor jeg skulle gjøre av meg, til tross for at jeg jo vet hva jeg driver med. Det tok halvannen mnd for meg å lære han å sitte. Ikke fordi han er dum, sta eller uinteressert, og ikke fordi jeg ikke har visst hvordan, men fordi jeg ikke har hatt motivasjon til å trene overhode. Vi har jo sosialisert og miljøtrent, opplevd ting, men det er det. Det har kun gått i hverdagslydighet som kontakt på tur, og slipp (for han holder leka som en krokodille). Nå, som fire mnd, kan han tre kommandoer: sitt, slipp og 'se her'. Men etter tirsdagens fellestrening, der han gjorde det SÅ bra, så kjenner jeg virkelig at jeg har lyst til å trene igjen. Nå er lysten tilbake. Etter å endelig ha innsett hvor god, hvor ****** god, den bikkja er, så har jeg virkelig lyst til å trene sammen med han. Det har jo gått tusen og en tanke gjennom hodet mitt de siste mnd, både før og etter at jeg ble hundeeier igjen. I ettertid har jeg hatt mye dårlig samvittighet. Til tider har jeg angret på at jeg kjøpte han, for jeg føler meg ikke alltid frisk nok til å gi han det han trenger. Heldigvis takler han ro veldig fint, og om jeg ser rasjonelt på det så vet jeg at han på generell basis får det han trenger og mer - alle hunder takler rolige dager. I tillegg savner jeg forrige hund. Hun var noe eget. Hun kommer alltid til å være min store kjærlighet, og jeg synes det er så utrolig urettferdig ovenfor denne fantastiske, vakre hunden som gir meg så utrolig mye. Jeg er så forelska i han, men det er ikke det samme. Det er kanskje ikke meningen heller, det vil aldri være likt, og kanskje må jeg bare puste ut og la tiden føre han lenger og lenger inn i hjertet mitt. Kanskje kommer denne tilhørigheten når vi trener og samarbeider mer. Med forrige begynte jeg jo så tidlig, vi jobbet mye og hadde det så utrolig gøy sammen. Det er ikke lett å vite, men jeg tror det kommer. Arkin kommer til å bli en knall hund - han er en knall hund - og jeg er så utrolig takknemlig for at jeg fikk akkurat denne rare, skjønne valpen. En ting som har stresset meg ekstremt mye mtp ny hund er alenetreningen (av åpenbare grunner). Men fy søren, jeg er så utrolig lykkelig over at den lille grå er så avslappa som han er. På jobb har han ligget 2x4 timer mange dager, og nå etter studiestart ble planen endret mtp hvor han skulle være, så jeg var jo naturlig nok stressa over å ikke ha noen som sjekket innom han et par ganger, men han takler 3-4 timer alene. Bjeffer to, tre ganger når jeg drar og så er det rett opp i senga for å sove ved siden av vifta si. Der ligger han til jeg kommer hjem. Dere aner virkelig ikke hvor mye jeg har grått i glede av å bare se på han sove på rommet alene på jobb og via kamera hjemme. Det er så utrolig deilig å kjenne på hvordan en normal, avslappa hund reagerer. For en følelse.
 4. Sosialisering i nærheten av Oslo

  Jeg kunne sikkert være med på en sånn "vi hilser ikke, men sitter og slapper av"-valpedate. Min er jo en del større, og helt sikkert en del tøffere enn din nå, men han er ganske grei til tross, og trenger å møte hunder som vi bare kan lære å slappe av med.
 5. Kurs for valpen - hvilke og når?

  Jeg har gått flere kurs for Oslo Hundeskole i Oslo med første hunden, og skal aldri dit igjen. Har samme erfaring som deg, men i tillegg lærte vi en del om hvordan straffe og noen av instruktørene var regelrett stygge med et par av hundene (på bronsemerkekurs). Med forrige valpen min gikk jeg hos Lundqvist og var veldig fornøyd med dem! Kan absolutt tenke meg å gå for dem igjen. Der var det vel 8-ish hunder, men de var tre instruktører, så det ble veldig god oppfølging. De er også mer positive enn Oslo Hundeskole. Alder tror jeg ikke er noe problem. Med min første (da jeg hadde tid og penger til å gå masse kurs) gikk jeg kurs kontinuerlig fra hun var rundt 12-13 uker til hun var nesten året
 6. Lotta - Field spaniel

  Vakre Lottusen
 7. Arkin

 8. Arkin

  Jeg har en annen favoritt, men Frost er helt klart en av de jeg liker best. Arkin er virkelig alt jeg ville ha er litt rart, for han er en helt annen type enn forrige, men det var jo det jeg så etter. Han er så god Takk! Jeg føler meg helt rørt selv, virkelig. Jeg har jo vært så utrolig redd for separasjonsangst, så mye at jeg har grått både før og etter jeg fikk han, men han har bevist for meg nå, gang på gang, at jeg ikke trenger å bekymre meg. Han er så god, og jeg tror vi kommer til å trives veldig sammen Vi gleder oss til å gå tur om en uke!
 9. Arkin

  Takk, alle dere! Han er virkelig den søteste, mykeste valpen, og jeg er så forelska at jeg ikke alltid vet hvor jeg skal gjøre av meg Jeg er så ufattelig glad for at jeg fikk med akkurat han her hjem, fordi det for meg var han eller ingen. Vi har begynt på vår fjerde uke sammen, og han har allerede fått meg til å gråte av glede flere ganger; noen ganger fordi jeg blir så overveldet av å ha hund igjen, en så vakker og god hund, men også fordi han bare takler livet så bra og det gjør meg så utrolig lykkelig. Mhm
 10. Arkin

  Hei igjen, sonen! Jeg er generelt ikke så aktiv om dagen her, men jeg følte for å presentere dere for min nye, vakre. Alle sammen, hils på Arkin! Det er helt rart å være hundeeier igjen nå etter to år. På et tidspunkt trodde jeg at jeg aldri kom til å få en ny hund, spesielt ikke belger. Forrige runde var for sår og jeg trodde aldri jeg kom til å få det samme som jeg hadde med henne. Samtidig har jeg vært så livredd for alt som kanskje kunne gå galt at jeg nesten ikke orket tanken på hund - for noe kom jo til å skje. Men så kom det er kull av foreldre jeg kjenner og har fulgt med en stund, og denne lille, grå valpen bare skrek navnet mitt. Fra første stund var det denne ene valpen som bare fanget oppmerksomheten min, og på et punkt så klarte jeg ikke slippe tanken på å ta han med meg hjem. Denne tanken ble ekstremt sterk etter å ha hilst på valpene, der han med en gang løp rett til meg for så å dumpe ned i fanget mitt og bli der. Kjærlighet ved første møte. Til tross for angst, usikkerhet og kalde føtter så tok jeg valget om å få min nye baby. Jeg skulle aldri ha hannhund, jeg skulle ikke ha belger med det første, men her var vi da. Noe annet enn belger var aldri et reelt alternativ. Han er en ufattelig vakker valp tvers gjennom. Livet blir tatt med knusende ro og alle vi møter kommenterer hvor rolig han er til å være bare tre mnd. Det er tydelig at han har mye mindre stress i kroppen sin. Han får allerede til mye som forrige aldri fikk til hos meg. Lille søte er en liten kunstnersjel. Han nyter livet med en laidback attityd, men han har også en sårbarhet og forsiktighet i seg. Sånn sett passer vi veldig godt sammen, for han er der når jeg trenger å roe meg ned. Jeg skulle ikke ha hund på flere år enda, men noen ganger må man bare hoppe i det. Det føltes bare riktig.
 11. Akkurat nå juni 2018

  Etter to år uten hund var det på tide å starte på nytt. Sonen, hils på besteste Arkin
 12. Akkurat nå juni 2018

  For meg kom det veldig an på. Jeg har møtt Luna flere ganger etter at jeg omplasserte, de kom innom der jeg jobbet før, og med henne var det bare godt og hyggelig. For med henne så var det en veldig riktig avgjørelse, og jeg så alltid hvor godt hun og de nye eierne funket sammen. Med Nyx hadde jeg all mulighet til å både få passe og fortsette å trene henne, men ila de siste 2,5 årene har jeg sett henne to ganger - lånte henne en gang fordi jeg savnet henne, men det gjorde bare intenst vondt. Så lånte jeg henne en natt før jeg dro til Seoul forrige høst fordi jeg følte jeg måtte. Hun var mye av grunnen til at jeg dro i første omgang. Det var godt å se henne, men det gjorde intenst vondt. Hun var min store kjærlighet, jeg gråter fortsatt over henne, og det er derfor jeg har holdt meg unna. Hadde omstendighetene vært lettere så hadde jeg nok sett henne og trent med henne, men jeg orker ikke.
 13. Canon speilrefleks 5D fullformat

  Jeg er Nikon-menneske, men jeg har brukt litt Canon på skolen før. Hvilket tenker du? Det er vel 5D mark-serien du ser på? Jeg har kun brukt II og III, og de er veldig like, men jeg husker det var en av dem jeg ikke likte pga problemer med minnekort. Siden jeg er Nikon-menneske og kun brukte disse i krisetilfeller så husker jeg selvfølgelig ikke hvem det var
 14. Valpegjengen 2020, 2021, 2022, 2023, 2024?

  Litt usikkert, jeg ser på både mudi og langhårsbelger. Det er helt ærlig ikke noen rase som frister annet enn terv, så det må nesten bli det. Er dog åpen for et par andre i tillegg til groenendael fra litt heftigere linjer
 15. Valpegjengen 2020, 2021, 2022, 2023, 2024?

  Jeg håper inderlig at jeg kan bli med enten sent 2019 eller 2020. Savnet etter hund og å være en del av hundemiljøet er så stort at jeg nesten går på veggen noen dager Har snakket med en oppdretter allerede, og jeg håper å bli godt kjent med dem og hundene - pluss at jeg selvfølgelig skal kontakte flere. Det er spennende nå når jeg faktisk ser at det kanskje går om ikke så lenge (selv om 2 år er altfor lenge!)
×