Gå til innhold
Hundesonen.no

Lunatic

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,967
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  4

Lunatic last won the day on 15. Januar 2016

Lunatic had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

2,394 Excellent

Om Lunatic

 • Rang
  Fløffavhengig
 • Bursdag 29. Mai

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Hundeløs

Nylige profilbesøk

4,959 profilvisninger
 1. Hva er drømmehuset ditt?

  Drømmeboligen min er barndomshjemmet mitt i Oslo. Stor og gul enebolig med stor tomt og inngjerdet hage. Det trengs litt jobb innvendig, men for meg er det nok aldri noe som slår det huset, og jeg håper inderlig at foreldrene mine aldri selger det før jeg eventuelt har mulighet til å kjøpe det.
 2. Jeg kjenner flere veldig sosiale hunder som smiler når de er i hilsesituasjon med mennesker. Aner ikke hvorfor, men det er ikke for å øke oksygennivået, for de har bare løftet på leppa foran og fortsatt holdt munnen lukket (slik som hunden til @Sprettballen)
 3. Akkurat nå APRIL

  Det skjedde med sjokolademelken min på skolen en gang.. I feel your pain. Apropos sjokolademelk, skulle ønske jeg hadde litt nå. Jeg føler meg skikkelig dårlig. Det er så ufattelig typisk kroppen min å bli syk akkurat når jeg skal begynne å jobbe
 4. Akkurat nå APRIL

  I dag er det første dag i ny jobb! Endelig
 5. Tispe med høy forbrenning.

  Det er så sykt på så små hunder men så lenge hun spiste og la på seg muskler var jeg fornøyd! skjønner det! Det blir jo gjerne sånn. Jeg syntes alltid Nyx var så lita i bredden ifht Luna, for hun var jo naturlig nok kraftigere - og Luna var en slank labbe som mange mente jeg sultet
 6. Tispe med høy forbrenning.

  Nyx var samme type, hun var 55(ish) cm og veide 17 kg da jeg hadde henne, og jeg sleit med å få i henne mat i starten. Heldigvis var hun kjempeglad i vom så hun fikk 2x500g med laks hver dag. Det hjalp edit: 1kg vom holdt henne på 17-18 kg, hun gikk aldri opp i vekt
 7. Unnskyld meg, men dette er rett og slett litt provoserende. Det er ikke moderatorene som har 'ordnet' denne siden, vi har tatt på oss jobben frivillig. Det mange ser ut til å glemme er at vi har et liv utenom med både jobb, skole, glede og problemer - vi kan ikke sitte som hauker på sonen til enhver tid. Derfor trenger vi rapporter for å faktisk vite at ting skjer. Om det faktisk er så mye misnøye som det kommer frem her så MÅ det rapporteres, for vi er ikke overmennesker som får med oss alt hele tiden. Nå har jeg for ikke lenge siden kommet tilbake til Moderatorteamet, så jeg fikk ikke med meg den runden i desember/januar, men jeg har lest meg opp på rapporter og diskusjoner internt i teamet og du aner ikke hvor bra jobb disse få personene har gjort. De har stått på som bare det - og det gjør de fortsatt! Og hvis folk er så innmari misfornøyd med modereringen så er det bare å melde seg selv!
 8. Akkurat nå mars

  Spennende! Da synes jeg du må legge ut masse bilder og oppdateringer. Grossern har en spesiell plass i hjertet mitt
 9. Akkurat nå mars

  Skal du ha grosser???? 😍
 10. Akkurat nå mars

  Gratulerer!
 11. Akkurat nå mars

  Samme her. Klarer fysisk ikke sove lenger enn 9-9:30, uansett om det er alkohol involvert eller ikke. Det er slitsomt å ikke kunne ta igjen søvn. Søt mop I dag skal jeg på fotoutstillinger og forhåpentligvis får jeg nyte sola i tillegg
 12. Akkurat nå mars

  Vaffel og cola på loppis er ikke verst!
 13. Akkurat nå mars

  Jeg kjenner skikkelig, skikkelig på hundesavn om dagen. Intenst. Det har gått såpass lang tid nå at jeg tror jeg savner hund, men jeg er alltid usikker på om det er et savn etter ett spesifikt individ..
 14. Akkurat nå mars

  Jeg er enig med @Debbie. Synes han er vakker! Men nå har jeg funnet ut for mange år siden at jeg liker litt feminine menn. Vakre menn (og kvinner) setter jeg pris på på et estetisk plan, men det er veldig få jeg blir tiltrukket av utover det - da skal det klaffe med personlighet. Jeg kunne ikke vært i et seksuelt forhold med en jente (man skal aldri si aldri, men sånn det er i dag i hvert fall), men jeg kunne helt fint hatt en kvinnelig livspartner uten sex.
 15. Jeg er veldig glad i interiør og følger derfor litt med på trender. Jeg følger ikke trendene, men jeg får dem med meg og plukker gjerne litt småting om jeg finner noe jeg liker. Akkurat nå tilsier bosituasjonen (og budsjettet) at jeg ikke kan bry meg så mye, men jeg vet jeg kommer til å legge litt penger i det når jeg får meg et eget sted å bo. Det er selvfølgelig visse designmøbler/-lamper jeg sikler etter, samtidig så er det vakreste jeg eier den gamle, mørke kommoden fra 1800-tallet som jeg fikk av mamma - jeg elsker å arve og å finne ting på loppis og i bruktbutikker. Jeg kan sette pris på estetikken til minimalisme - det er lekkert - men det er ikke noe for mitt hjem. Jeg må ha farger, bilder/kunst og ting rundt meg for å trives. Rommet mitt i dag har en stor lilla vegg, midt i mot døra, veggene er fulle av diverse malerier/fotografier jeg har kjøpt, alle vinduskarmene og nattbordet mitt er stappfulle av diverse planter i alle størrelser. Preferansene mine innenfor interiør spriker veldig, og det er ingen stil som står som "den ene" for meg, men om jeg måtte velge heller jeg nok kanskje mer mot en mild maksimalisme. Når jeg får en egen leilighet så kommer det nok til å bli farge på veggene, mix-match av nye og gamle stoler - et systematisk kaos, akkurat som jeg liker det.
×