Lunatic

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,916
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  4

Om Lunatic

 • Rang
  Fløffavhengig
 • Bursdag 29. Mai

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Hundeløs

Nylige profilbesøk

4,391 profilvisninger
 1. Jeg har jobbet i tre dyrebutikker i Oslo, de to største og en bitteliten. På to av dem fikk jeg ha med hund, men ikke der jeg jobbet først. På den ene måtte dyret sitte på en type 'terrasse' der hun heldigvis hadde utsikt over hele min avdeling. I den bittelille hundebutikken hadde hun hele bakrommet, der hun gjennom grind også hadde oversikt over hva som skjedde foran i butikken.
 2. @Snoffe jeg kan ikke forestille meg hvordan det er å være kronisk syk på den måten, men jeg skjønner at det er noe drit. Og det hjelper jo ikke med sånne folk som alltid vet hva man skal gjøre for å bli frisk. Jeg sliter ikke fysisk, men har i perioder sloss mye med hodet mitt, og da er det folk som alltid har en eller annen quick fix på hvordan man skal bli bedre. "Åh, takk, hvis jeg bare hadde tenkt på det før " Skal hilse fra Moskva! Er så ufattelig trøtt, men jeg dropper å sove før neste fly fordi jeg har et brennende ønske om at alle tingene mine skal fortsette å være mine. Bare 1,5 time til så kan jeg sove alt jeg ønsker på flyet. Og vet dere? Sonen er bra. Kreativ vennekrets er bra. Jeg er tryggere på fremtiden nå, og det er deilig. So what om jeg bruker litt tid? Det skal jeg faktisk unne meg. Jeg har også snakket med en norsk jente (venn av en venn) og hun skal møte meg på kvelden dagen jeg lander. Hun virker skikkelig søt og jeg gleder meg til å møte henne. Tror det blir bra jeg.
 3. Jeg drar i morgen Gruer meg skikkelig og gleder meg grenseløst. Hodet mitt er bare kaos og jeg føler jeg ikke har noen ting i orden akkurat nå.. Jeg er ikke så stressa for perioden nå, heller hva jeg skal gjøre etter. Av en eller annen grunn så gruer jeg meg kun til å dra med meg kofferten rundt på skoleområdet for å finne leiligheten. Jeg kjenner det river i hjertet bare av tanken. Framtiden skal jeg ta dag for dag og se hva som skjer. Tror jeg bare må bli flinkere til å minne meg selv på det
 4. Jeg kjøpte min på Divinedog.se for noen år siden. Veldig fornøyd med den siden. Rask levering og veldig enkelt og greit Tror kanskje de har den på animail?
 5. I dag passer jeg på dette lille dyret, hele 10 uker gammel. Hun er energisk som fy og veldig kul. Nå ligger vi og koser på sofaen etter morgentur med masse raptus Hjelper på reisenervene med litt valpekos.
 6. Jeg skal passe en valp i morgen, men bare til rundt 14/15. Vil noen eventuelt dele dagen med meg? @maysofie?
 7. Jeg synes det er så synd at den ble laget, for det styrker argumentet om at veganere og veggiser bare farer rundt med vrøvl. Det finnes SÅ mange gode grunner for å droppe animalsk mat, så hvorfor ikke lage en god dokumentar rundt det heller enn en slik konspirasjonsfilm? Det gjør mer vondt enn godt.
 8. Jeg håper det! Har jo en plan om å gå innom universiteter også for å snakke med rådgiver og elever der. Tror nok det ordner seg Kjenner dog at det kommer til å bli lenge å være hundeløs i enda 5 år hvis jeg ender i Seoul. Men samtidig er det sp spennende med nytt land, så det går seg nok til etter hvert det også.
 9. Da er billett bestilt, og jeg drar tilbake til det store utland 20. september. Har også sett på linjer og frister, og jeg tenker nok kanskje at jeg kommer tilbake for å jobbe til sommeren, for så å starte fra høsten av, uansett om det blir her eller der. Jeg er fortsatt usikker på akkurat hva jeg vil, men jeg må bare starte på noe og gå for det. Hjernen min vil helst at jeg ikke skal velge noe som helst, så jeg må jobbe mot det og bare gå for noe - jeg vet jo at jeg egentlig trives med mye forskjellig, så det er bare å komme seg i gang.
 10. @Raksha Så utrolig trist... AN burde jeg rydde og pakke til jeg skal dra, men istedenfor spiser jeg boller foran TVen
 11. Åh, takk Det hjelper virkelig å lufte på sonen noen ganger, for man får så mange gode svar fra flinke folk. Det gjelder alle som har svart meg. Tusen takk! Jeg har fått igjen troa og motivasjonen litt og jeg klarer ikke forklare hvor takknemlig jeg er for det Nå skal jeg sjekke frister og kjøpe meg flybillett tilbake
 12. Det er sant Jeg vil helst jobbe innenfor noe samfunnsfaglig, som har med verden eller politikk å gjøre, og da er det ikke negativt med språk heller. Jeg har sett på frister før, og tenkte jeg skulle sjekke igjen, men etter å ha snakket en del med mamma så ble det rett og slett for mye. Hjernen min har bare koblet seg ut. Men jeg skal se på det i morgen! Det er nok lurt å bare få ut av verden ja. Nei, det er noe med det der altså. Jeg er ikke så redd for hva andre mener, jeg er redd for å feile. Så om jeg tar et feil valg så er det katastrofe. Og det er sykt vanskelig å tenke seg på forhånd hva som er riktig og feil, før man har testet Så det er jo et under at man kommer seg noen vei overhode. Takk Det siste er det nok mye i. Det er vanskelig å komme til en fornuftig slutning når det er så mange folk som gjør meg usikker.
 13. Jeg har helt ærlig ikke sjekket fristen for universitetene enda. Akkurat nå så er jeg så usikker at jeg bare har lyst til å gråte. Men det er litt tid igjen, så jeg skal være der litt og tenke. Takk, det er jo så 'lett' som du sier at hvis man vil hjem så er det bare å sette seg på flyet. Jo, det er foreløpig planen. Og jeg trivdes som sagt utrolig godt der da jeg var der i juli/august, og jeg tror jeg kommer til å elske det når jeg bare kommer i gang. Det er bare veien videre som akkurat nå ser så kaotisk ut at jeg ikke aner hvor jeg skal starte... Det var nesten på punktet at jeg tenkte jeg bare skulle bli hjemme, for jeg orket ikke ta stilling til det. men ja, jeg må nok bare dra ned og komme i gang, for så å snakke med folk der nede om muligheter. Jeg tror det er lettere enn å se på det her og nå Jeg vet vi er venner på FB, og hun dro jo ned akkurat etter at jeg dro hjem Jeg har også tre svenske kontakter som studerer på samme uni som jeg skal til. Det hjelper litt det også, å faktisk vite at jeg har noen jeg kan støtte meg litt på i starten. Jeg gleder meg veldig og er veldig motivert for å bli flytende i et tredje språk, men jeg får jo alltid spørsmålet om hva i svarte jeg skal bruke det til. Sammen med noe samfunnsfaglig så tror jeg det kan være en god kombinasjon, men det er ikke alle som skjønner det... Og ja, det er slitsomt når frykten tar over. Det var et under for meg at jeg klarte å begynne på fotoskolen, for jeg klarer virkelig ikke ta valg - i frykt for at det blir feil. Det var en stor bragd å ta det skrittet også, av samme grunn. Jeg har alltid ville studere i utlandet og nå skal jeg, men etter å ha snakket med visse mennesker (gjerne de som er litt eldre), så er jeg i samme ***** gropa
 14. Nå synes jeg det var mye trist i kveld.. sender klemmer til både @Rocket @Bananen og @Pixie. Jeg er glad har har fått 'kjenne' alle hundene deres, og jeg håper virkelig det løser seg med Uno. Jeg fortsetter det triste litt, jeg, for jeg trenger å få ut litt følelser. Nå har jeg sittet hjemme en stund uten noe å gjøre, før jeg venter på å dra til det store utland den 20. Jeg har bestemt meg for å studere koreansk i Seoul fram til slutten av februar, og jeg gleder (og gruer meg ofc) vilt, men problemet er bare hva som skjer etter det. Jeg skal studere noe mer, jeg er bare usikker på hva og hvor. Om jeg blir i Seoul så blir jo studielånet relativt stort pluss at en bachelor er 4 år kontra 3 i Norge. Kommer jeg tilbake til Oslo så kjenner jeg meg selv såpass godt at jeg vet hundesavnet kommer til å ta over. Det er ikke en dårlig plan å studere her og skaffe seg hund i andre året heller, men jeg vet at så mange synes det er 'teit'. Det er også lettere å få deltidsjobb her. Jeg er skikkelig usikker, men jeg føler veldig for å gjøre noe nytt, noe spennende og oppleve ting. Var i Korea i en mnd nå på forhånd og jeg trivdes veldig godt der. I tillegg er det angsten min som slår inn mtp framtiden. Jeg har en virkelig frykt (typ anfall hvis jeg tenker for langt fram og for lenge) for framtiden. Jeg har 'surret' bort to år på foto, som jeg er veldig takknemlig for, fordi jeg har lært SÅ mye om verden, samfunnet og meg selv. Samtidig føles det litt bortkastet fordi det ikke er det jeg vil jobbe med pr nå. Så ja, jeg aner ikke helt. Veien så ekstremt positiv ut, men nå når jeg får tid til å tenke og snakket med folk så blir jeg så sykt usikker på hva i h****** jeg driver med