Jump to content
Hundesonen.no

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/01/20 in all areas

 1. 2 points
  Grått og vått her også. Blir ikke tur i dag, og det virker det som Gira er glad for. Må tvinge henne ut for å gå på do, for hun snur i døra når hun skjønner at det regner 😂 Så da blir vi inne idag, siden ikke jeg heller har veldig lyst og ut i dette været. Har heller bakt kanel i svingene 😍 Siste dag av ferien min idag. Så da er årets ferie brukt opp. Starter med kveld og natt i morgen.
 2. 1 point
  Her er det også vått og grått, men mamma og pappa tok med seg Salka på en god tur i en liten luke med oppholdsvær, mens jeg prøvde å få unna litt skolearbeid. Luksus å være nettstudent hjemme, får hjelp til både hundelufting og ferdig middag servert på bordet 🙈
 3. 1 point
 4. 1 point
  Dette synes jeg egentlig kunne vært startet i en egen tråd. Men uansett hvilken metode man bruker så må det gjøres riktig, med tanke på hva man ønsker hunden SKAL gjøre, IKKE skal gjøre, og hvordan man skal komme dit. Det er ikke noe problem å "ødelegge" en hund med positiv trening eller å få til masse ved bruk av tvang eller straff. Og jeg tør påstå at det i stor grad ofte er de samme som sliter, uansett metode.
 5. 1 point
  Det er strenge krav til areal innendørs for de fleste dyr, men ikke sau. Dermed - de månedene i året sau går inne, er det veldig stor forskjell på hvor stort areal de har per sau.Tap av dyr på beite er en annen faktor. Å rangere dyrevelferd hos ulike husdyrslag er ikke lett og ikke rett fram.
 6. 1 point
  Jeg er fornuftig rundt fóringsrutiner og håndtering av hundematen. Vasker hendene med én gang etter jeg har håndtert maten, og har ikke munnen til hunden helt oppe i ansiktet like etter den har spist. Har råfóret i 6 år.
 7. 1 point
  Skremselspropaganda, tenker jeg. Bekymrer meg ikke et brøkdels sekund engang
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00


×