Jump to content
Hundesonen.no

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/13/19 in all areas

 1. 2 points
  Syns det er kult at hundene lærer av det vi sier, selv om de nødvendigvis ikke forstår selve ordene. Når jeg sier: Forsiktig! til minien, fryser han helt, og beveger seg i slow motion etterpå. Jeg må ha sagt det mange ganger når han nesten har fått problemer;)
 2. 1 point
  Nå er gullet heldigvis bra i magen igjen! Vi har også fått prøvesvar og det viste seg at de har fått fjernet hele tumoren. Det har også grodd veldig bra. Den dårlige nyhetet er at kreften vil komme tilbake, når det vet vi ikke. Kirurgen sa det kan ta 6 måneder eller 6 år, så han anbefalte meg å bare leve som vanlig og nyte Eine, noen garantier har man jo aldri uansett. Jeg skal prøve og ikke bekymre meg for mye. Så lenge han er glad og virker smertefri, er det lettere.
 3. 1 point
  Takk for svar! Det skal jeg prøve ut! 👍😊
 4. 1 point
  Jeg går til fots, ski har jeg dessverre ikke. Vi gikk endel fra Tromsøhallen til Charlottenlund og Prestvannet og tilbake tidligere i vinter, men der er det så mange grinete skiløpere som verken liker hund eller fotgjenger så det var ikke noe trivelig. Nå går vi mest innover Tromsdalen til Dalheim, egentlig en veldig fin tur (så lenge man ikke er redd for elgen ), og det trakkes flere ulike løyper så man kan variere litt hvor man går. Apportering ja... Hun liker i alle fall å jakte på ting jeg kaster, men det er jo ikke snakk om å levere det tilbake Aller helst vil hun gå og bære på en gjenstand hele tiden, noe hun også får lov til deler an turen, men da går hun rett i arbeidsmodus og tar oppgaven veldig alvorlig. Hun går liksom inn i sin egen lille verden når hun bærer på noe, og glemmer alt om både tissing, snusing og sånne ting som er litt av poenget med å gå tur. Det er en god del hunder der ja. Men det er jo ikke noe i veien for å lage noen små godbitsøk underveis, så kanskje hun får en forventning til at det plutselig kan skje noe morsomt
 5. 1 point
  Det er ikke slik at du kan velge hva du får av egenskaper av blandinger. Du kan få en "rottweiler" med "boxerkropp" og du kan få det motsatte. Hjelpes meg, med en høytflyvende boxer med rottweilerkropp, det vil være en håndfull for mange. De er ikke veldig ulike i egenskaper, så sånn sett er det ikke det store problemet, men da ser jeg heller ingen god grunn til å blande rasene. De har hvert sitt sett med helseproblemer, og det blir heller ikke nødvendigvis bedre av å blande dem. Derimot er det da ingen register eller oversikt over helsen i generasjoner slik det helst skal være med en renraset hund, så du har ingen mulighet til å sjekke hvor mye sykdom som ligger i familien til hunden din. Jeg ser ingen god grunn til å gå for denne blandingen fremfor en renraset av den av dem som passer deg best.
 6. 1 point
  Hvis du mener rottweiler er hunden for deg mtp egenskaper osv, så hadde jeg satset på den, og gjort research etter en lettere type rottweiler heller enn å gå for en blanding.
 7. 1 point
  Jeg ville nok personlig sett på rottweiler ELLER boxer. Du nevner selv du syns rottweiler virker som fantastiske hunder og lest mye om de - hvorfor vil du da ha en blanding? Jeg har blandingshund selv og er kjempeglad i han, men hadde ikke valgt blanding igjen fordi du vet ikke helt hva du får av egenskaper. I tillegg er det vanskelig å sjekke opp i helsen på blandingshunder fordi det ofte ikke er registrert, annet en de som selger som sier «jada foreldrene har aldri vært syke» uten at det er noe særlig hold i utsagnet, mtp arv og den slags.
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00


×