Jump to content
Hundesonen.no

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/12/19 in all areas

 1. 1 point
  En lang sommer er over, og vi skal tilbake til hverdagen igjen. Tilbake til å være hjemme alene på dagtid og å få kabalen til å gå opp på ettermiddagene. Dagligdags, men samtidig fint. Sammenlignet med i fjor på denne tiden da jeg skulle ut i mitt første år som lærer, med en bitteliten valp som skulle oppdras her hjemme tror jeg nok dette året blir en lek i forhold til i fjor. Ceres er så rolig hjemme og hun er så snill og flink hund. Hun storkoser seg på sin lange tur på ettermiddagen, men det er heller ingen krise om det ikke blir lang tur hver dag. Derfor tror jeg nok overgangen til hverdagen kommer til å gå helt fint. Forhåpentligvis får vi tid til litt teltturer og hytteturer igjen til høsten, så det blir bra. Ellers føler jeg at vi mangler et "prosjekt" med Ceres dette året. I fjor var vi på flere kurs og jobbet mye med den jevnlige treningen, men der er vi ikke helt nå lenger. Vi trener jo på en måte hver tur på de vanlige tingene - sitt, bli, gå pent osv. Men vi har liksom ingen annen aktivitet hun skal øves på. Dette har jeg lyst å se litt mer på til høsten. Kanskje vi skal prøve oss på noe rallylydighet eller agility? Jeg tror det hadde vært gøy, og at hun kunne vært flink til noe sånt.
 2. 1 point
 3. 1 point
  Etter en NM helg, med mest oppturer, litt nedturer så er jeg hjemme. Fullstendig utslitt. Akkurat nå vurderer jeg å kjøpe et popuptelt til en person- en slags furtebu:) til neste NM. Og en mye bedre campingstol- noen som har forslag? NM har vært en utrolig opplevelse, og et himla eventyr- men det var veldig slitsomt.
 4. 1 point
  Jeg liker utstillingsteltet mitt 😊 Det gir hundene mine ro i nærheten av ringen. Ly fra regn og sol! Og det er enklere å sjonglere flere hunder i flere klasser på feks rally enn å springe å bytte hund i bilen som står lengre unna 😅 Og helt ærlig er jeg lei av at folk lar hundene sine pisse på stolen min eller tøybura mine! Da er jammen bedre at de pisser på teltet 👀 Er det fult ved ringen så setter jeg teltet litt unna bare. Arrangørene kunne satt opp spærre mot telt feks 2 sider av ringene 👌🏻
 5. 1 point
  Telt er fint hvis været er veldig dårlig, eller veldig pent. Med silvershade på toppen så hjelper det mot varmen. Ja det tar mye plass, men det er fint å trekke seg tilbake. På RL stevner er de veldig flinke til å sette teltene godt unna ringene så publikum kan komme foran. På utstilling og LP gir de beng. Jeg vurderer et sånt lite popuptelt med plass til bur og en stol.
 6. 1 point
  Nå er hun endelig hjemme. Veldig tissatrengt etter væskebehandling og hun var veldig sulten. Fikk to porsjoner med middag, ettersom hun slukte den første så raskt. Alt står bra til, men hun er litt sliten.
 7. 1 point
  Familiens sheltie bjeffer når det kommer besøk frem til de hilser på henne, under lek, hvis noen går forbi huset og hun er på verandaen, eller når pus gjør noe han ikke har lov til. Hun bjeffer også når hun blir sjalu, eller når vi gjetter riktig på hva hun vil (do, få mat eller vann, eller leke), eller om katten mangler mat eller vann. Enkelte ganger bjeffer hun også på andre hunder når vi er på tur. Det skal sies at min stemor (eieren) ikke er flink til å trene hund og være konsekvent.
 8. 1 point
  Blaze bjeffer under lek med andre hunder, når det ringer på døra/kommer folk og generelt i situasjoner hvor han girer seg opp. Om de andre hundene bader feks står han på land og bjeffer.
 9. 1 point
  Vår sheltie er mer stille enn vi hadde trodd ut i fra "ryktet". Nå er det en veldig balansert hund i utgangspunktet, som gjør sitt for at lydnivået er lavt. Ingen gneldring uten grunn. Hun bjeffer typisk hvis det ringer på og fram til hun får hilse på besøket. Hun bjeffer også hvis hun står på terrassen og ser folk gå forbi på veien. Vi bor øde til, så hadde det vært et mer folksomt område hadde vi nok lett plukket det av henne. Bjeffer sjeldent på tur, men kan si ifra om vi går i skogen og plutselig møter folk. Er endel lyd under lek. Hun er stille på treninger og utstillinger. 😄
 10. 1 point
  Min bjeffer ved lek og hvis han blir gira. Iblant på andre hunder. Stille ellers. :)
 11. 0 points
  I går fikk vi oss en kraftig støkk og den første virkelige bekymringen som hundeeiere. Om trent to timer etter skogstur i Østmarka går jeg bort til Ceres som ligger og sover på sofaen for å feste opp ørene hennes så hun får litt luft inn. Når hun da holder hodet oppe er det nesten som det rister rundt og hun klarer ikke å holde hodet fast. Så rart tenkte jeg. Er det for at strikken er for stram? Jeg løsnet strikken, men hun fortsatte å riste på hodet. Jeg ba henne komme med meg inn på kjøkkenet for å se at hun skulle gå. Da sjangler hun bortover, hele kroppen er skjelven og hun klarer knapt holde seg oppreist. Mannen min var akkurat ferdig å lage middag, og etterpå skulle vi dra på kino, så kvelden var jo full av program, men jeg så med en gang - dette er noe alvorlig. Så da ringte vi rundt til veterinærer, men ingen av de vanlige veterinærene hadde kapasitet. Dermed ble det Evidensia dyresykehus på Ensjø. Vi måtte bære henne inn i bilen, og mens vi kjørte fikk hun noen rare krampetrekninger. På evidensia tok de blodprøve, urinprøve og sjekket nevrologien hennes. Hun hadde svært treige reflekser. Mens vi var der ble hun også dårligere og slappere. Etter litt fikk vi svar - de fant verdier av THC i urinprøven; altså virkestoffet i hasj og marihuana. Så da har altså Ceres klart å spise noe hasj/marihuana på turen vår i Østmarka opp til Lutvann. Veldig ubehagelig, for hun gikk jo i bånd, og den eneste gangen jeg oppdaget at hun spiste noe var da jeg glapp henne og hun spiste menneskebæsj. Men hasj går ikke gjennom avføringen, så kan ikke være derfra med mindre det lå ved siden av. Hun fikk sprøyta inn et brekningsmiddel og måtte kaste opp igjen både hasj og bæsj 🤢. Deretter ble hun lagt inn over natta og skulle få kull- og væskebehandling. Prognosene er visst gode, og at det ikke burde være noen varige mén. Vi venter nå spent på SMS og håper vi får hente henne snart.
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00


×