Jump to content
Hundesonen.no

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Er det noen som har erfaringer med diabetes hos hund? Hvor lang tid til det å finne riktig insulin-dose? Og fikk hunden en god livskvalitet med sykdommen?
 3. Today
 4. Piglet

  Akkurat nå juni 😊

  Må ha sovemaske og ørepropper, jeg våkner bare blåmeisen fiser. Men jeg sover mye bedre i vinterhalvåret.
 5. AnkiogBonita

  Akkurat nå juni 😊

  Er visst fri for søvn 😂 plent umulig når det er så lyst ute og fuglene har visst mye å fortelle der ute 😪😴😞 godt jeg har fri i morgen...
 6. Yesterday
 7. Miloficent

  Akkurat nå mai

  Veeeel han blir straks 4 år😂 Har ikke sett det før, men betyr jo ikke at det ikke har skjedd før.. Ehm ja, mye sjarm der. Forhudskatarr, våte drømmer og jokking🙃
 8. jma

  UØNSKET PARRING AV HUND

  Asså, hvis tispa har løpetid har du nødt til å ha dem adskilt.. Og om tispa er mops og hannhunden er labrador høres det ikke helt heldig ut størrelsesmessig heller.. (stakkars tispe... 🙈) Jeg ville definitivt kontaktet dyrlege.
 9. Hei! Siden det ikke ble noe av "Tren-along" tråden som det ble snakket om her i vinter, tenkte jeg at jeg kunne ta initiativet til en noe lignende men litt slækkere løsning! 😂 Derfor oppfordrer jeg dere til å legge ut en video eller fler av et av disse temaene, eller begge; apportere og/eller bukke! Hvordan video du vil legge ut og hvordan du tolker det er helt opp til deg, da formålet bare er å få litt mer aktivitet på forumet og å oppmuntre til trening. Legg gjerne ut video som viser innlæring også, og fortell gjerne hvordan du lærte inn denne/disse øvelsene. Ønsker du hjelp til innlæring av disse øvelsene så kanskje noen her kan hjelpe? Vet du om en fin video som viser disse øvelsene? Del gjerne. Oppfordrer noen andre til å lage lignende tråd med annet tema om et par uker
 10. jma

  Lyd i visse øvelser

  Tusen takk for svar! Er litt sånn jeg har tenkt og gjort. Men jeg kan nok bli frustrert ja. 😅 Virker faktisk som om det har blitt litt bedre av seg selv også de siste ukene. Jeg prøver å være bevist på det, og trener kun på det om jeg føler at hun er i greit modus. I dag la jeg en ball i et skjul, gikk kanskje ti meter unna, og sendte henne etter ballen, og det var ikke en eneste liten lyd. Hadde jeg gjort noe lignende for 1-2 måneder siden hadde det mest sannsynlig vært en del skrål. Det var en litt annen måte å gjøre det på enn vi pleier, og vi hadde allerede trent litt øvelser hvor hun må beherske seg og ha god impulskontroll, noe jeg føler også hjelper mye. Når jeg tenker over det kan det også ha sammenheng med at vi trener mye ro mellom bitta og rett fokus/modus i c-arbeidet (jobber med å redusere stress og .. hva skal jeg kalle det, overtenning?) , noe som kanskje også hjelper?
 11. Mardina

  Akkurat nå juni 😊

  Så var vi kommet til juni og sommeren er offisielt i gang 😊
 12. Anooni

  Akkurat nå mai

  Haha sant! 😅 søk de opp på FB, de har gått mest over til å bruke den. Derav litt sådär hjemmeside vil jeg tro 😊
 13. Nimbus

  Akkurat nå mai

  Takker og bukker! Kom over en eldre tråd her inne også, så da ble jeg betrygget. Aldri godt å vite i disse dager når selve nettsida er litt «sådär» 😅
 14. Anooni

  Akkurat nå mai

  Helt trygt Bare gode erfaringer med de, handlet ganske mye hos de.
 15. Stjerneskinn

  Akkurat nå mai

  Om det er det samme som HUNDiHUSET, så er det trygt, selger hovedsakelig gjennom FB-siden.
 16. Nimbus

  Akkurat nå mai

  Hund i huset - er det en trygg nettbutikk? Noen her inne som har erfaringer å dele?
 17. Last week
 18. Ia

  Tisper som sloss.

  Dette hørtes innmari slitsomt ut for dere alle sammen! Jeg ville nok dessverre også ha tenkt omplassering - selv om jeg skjønner at det er innmari tungt. Spørs om det ikke blir vanskelig å fikse dette etter så lang tid. Med en atferdsspesialist el. vil man jo kunne komme et stykke, men dette høres ikke ut som noe jeg hadde orket. Ville iallefall gått separate turer når jeg kunne, så de begge fikk kost seg, og sørget for at eldste fikk være i fred både inne og ute.
 19. Tonje

  Tisper som sloss.

  Jeg ville tenkt omplassering. Det er ikke noe trivelig hverken for dere eller hundene å ha det sånn.
 20. trill

  Akkurat nå mai

  Moro å få brukt litt av egenskapene de har 😊 Men han er jammen ikke noen naturlig apportør 😂😂😂 Spor skulle vi også gjerne testet, men det har liksom ikke blitt noe av så langt.
 21. Lillekrapyl

  Akkurat nå mai

  For en deilig sommerdag. 21 grader og strålende sol.
 22. simira

  Akkurat nå mai

  Haha, herlig! Masse jakthund i ridgeback, Kovu er jo ganske rå på spor.
 23. trill

  Akkurat nå mai

  I dag har jeg og ridgeback testet retrieverjakt på nybegynnerhobbynivå, og det var jammen kult! Veldig bra for oss med øvelser der jeg må senke skuldrene og stole på at han velger å jobbe i stedet for å finne på andre ting, han merker det umiddelbart og jobber stort sett kjempefint. Fikk bygd masse tillit og gikk derfra med kjempegod følelse - sånne treninger er så deilig!
 24. simira

  Tisper som sloss.

  Du må jo bare holde de fra hverandre i hvert sitt bånd med armene ut fra kroppen. Og selvfølgelig følge med så du er forberedt når det kommer hunder. Eventuelt bare løfte opp den ene.
 25. Vikje

  Tisper som sloss.

  Litt vanskelig å holde de adskilt på tur, for hun yngste angriper tilbake. Fikk noen tips av ei annen ei, som jeg skal prøve, også går ikke det, så må jeg nok vurdere omplassering igjen.
 26. simira

  Tisper som sloss.

  Skill av så den yngste ikke kan komme for nærme liggeplassen til den eldre. Dette kan ikke trenes på mye hver for seg, siden det åpenbart er et problem mellom hundene. Når dere treffer andre hunder på tur er de vel ikke større enn at du greier å holde dem adskilt? Jeg greier det fint med mine på 8 og 38 kg... Hvis det ikke lar seg gjøre å holde de adskilt så synes jeg du burde vurdere omplassering, det er urettferdig mot begge å ha det slik i hverdagen.
 27. Vikje

  Tisper som sloss.

  Ringer det på døra, kan hun angripe. De har hver sin liggeplass, kommer hun yngste for nærme, kan hun angripe. Når vi går turer og treffer på andre hunder, kan hun angripe. Mat, leker og møbler går bra. Jeg sier ikke at jeg har prøvd alt, men føler det. Delt huset, trent de hver for seg, og sammen. Holdt dem mye adskilt, men dessverre ikke alltid lett å opprettholde da 2 barn glemmer for 1 port eller gjerde. Hatt hun eldste hos veterinær, hun er frisk som en fisk. Eneste som gjenstår føler jeg er å få än adferdspesialist hjem, så hun kan se. Selvom dette er pågått 1 år, så betyr ikke at angrepene er hele tiden, kan gå flere uke imellom.
 28. laikamor

  Akkurat nå mai

  Kan jeg spørre hvordan helsa på boston er? I fremtiden ser jeg for meg å ha en litt større hund. Men jeg har lyst på to hunder, men tror da jeg vil at den ene skal være mindre. Synes boston virker som utrolig kule hunder! Jeg har hatt en blanding og har nå en boxer. Jeg elsker boxeren, og hadde gjerne skaffet meg det igjen. Dessverre er det mye helseproblemer, og siden min boxer har fått "alt" så tror jeg ikke jeg tør å prøve på en ny en. Hvertfall ikke som neste hund. Hva som blir neste vet jeg ikke. Har vært innom flere raser, som Labrador, aussie, dalmatiner osv. Vi får se hva det blir når det blir aktuelt. Og da skal jeg være nøye med valg av oppdretter og foreldredyr! Ønsker meg så veldig en frisk hund. Min første ble jo avlivet 5år gammel. Fysisk frisk, men hadde store utageringsporblemer og var generelt veldig redd. Gira er nå 7,5år. Har slitt med allergi fra hun var valp, også har det jo dukket opp andre helseproblemer i tillegg etter hvert. Så jeg har vel egentlig aldri hatt en helt frisk hund (frisk både mentalt og fysisk).
 29. Hampus

  Akkurat nå mai

  Jeg har 4 hunder, 3 forskjellige raser. 2 Dansk / Svensk gårdshunder ( far 14 år, og datter 9 år ), 1 shiba på 13 år og en boston terrier på 10 år. Tispa bor hos mamma, så hun er ikke alltid med på tur, men vi har da 3 raser representert når vi er på tur alle sammen. Kommer jo til å få et voldsomt generasjonsskifte innen kort tid, dessverre. Skal bare ha 2 hjemmeboende hunder når vi kommer så langt. Ikke helt sikker på hva det ender opp med av rase, men tror nok at det blir minst en boston i familien. Tror ikke det blir noen ny rase hos meg.
 1. Load more activity


×