Nytt innhold

Showing all content.

This stream auto-updates   

 1. Forrige Time
 2. hehe nei itte vet jeg
 3. Da skal jeg gjøre det takk for svar.
 4. Lenge siden jeg har oppdatert her visst! Litt fler bilder: Og noen helt ferske, tatt idag, blitt en vakker liten jente på straks 5 mnd! Hun er så herlig. Går fint overens med alle hunder og elsker å hilse på folk ute. Litt skvetten rundt små barn selvom hun er veldig nysgjerrig, og dette syns jeg bør jobbes med, er bare så utfordrende når jeg ikke har noen barn i min omgangskrets. Overraskende få barn som er interessert i å hilse på ute. Ellers har hun en litt rar frykt for trappeoppganger i blokk eller trange ekle gjennomganger, det synes hun er veldig ekkelt. Vet ikke helt hvor jeg har bommet i miljøtreningen, men regner me ddet går seg til etterhvert...
 5. Har ikke vært borti potekramper på noen av mine. Samtlige hunder har jeg klippet pels under potene på vinterstid, både for å unngå snøklumper og hindre oppsamling av veisalt. Potesokker brukes ved behov. (1 labrador /terv mix, 1 labrador, 1 pyreneisk gjeterhund (poil long), 2 australske kelpier)
 6. Tusen takk for svar, begge to! Da får vi hive oss rundt og selge samboerens Herkulesbur, så får han mitt skranglete kelabur og så kjøper jeg Artfex (er jeg som kjører med hund på trening så viktigst at jeg har ordentlig bur).
 7. Fisk var bare den linken jeg var inne på, det er andre typer [emoji6] Min voksne spiste 10 kg på 8 mnd, nå har jeg 3 og det går 10 kg på 2,5 mnd ca [emoji33] Sent fra min SM-T550 via Tapatalk
 8. I dag
 9. Jeg har ikke begynt å klø før etter 4-5 dager, hvis det er noe trøst, men det svir greit da, første dagen hvert fall
 10. Må nok stå over, vi har sannsynligvis med oss en stakkar til
 11. Såå mange fine sonen barn og babyer Under 60 dager til termin:) Passer bra at jeg pleier å føde litt tidligere siden ene tispen vår blir parret torsdag/fredag [emoji14] Nå er alt bestilt og på vei! God følelse. Vi er nesten i boks med rommet til J, så imorgen begynner vi å male veggplatene som skal opp i babyens rom som skal begynnes på i helgen og de tror de er klare iløpet av begynnelsen av uken. Siste vi bestilte kommer i slutten av neste uke, så kommer vognen i uke 14 Tror vi er i boks med navn også nå. Kjenner skikkelig indre ro over alt er i boks nå, så kan samboer glede seg til alt skal monteres sammen [emoji14] Se så fint (Bør være en gutt...)
 12. Tilbringer vel 15-20 timer ute i uka om dagen. Foretrekker Norrøna Svalbard og Fjellreven Keb. Fjellreven har jeg i herremodellen, og det kan anbefales om man ikke er syltynn.
 13. Klok og observant er du Jeg er fullstendig enig med deg😆
 14. Jeg har ett teppe fra Rusta som jeg er fornøyd med. Ingenting fester seg! Tar vekk det verste av gulvkulden. https://www.rusta.com/no/hjem--innredning/tepper/plasttepper/
 15. Er det vanskelig å bake kake og ha sånn spisbar pynt (bilde) på toppen? Lyst til å bake sjokoladekake og ha et bilde på toppen, men usikker på om jeg fikser det. Jeg er ingen baker.
 16. Har en tynn liten skumgummimadrass, type reisesengmadrass delt i to, som dessverre ble utsatt for hundetiss i grei mengde. Hvordan rengjøre den best mulig?
 17. Dersom noen her inne kunne trenge hundepass - si ifra. Har ei søster på 18, som fortsatt bor hjemme og egentlig kunne tenkt seg hund. Men hu har ingen økonomi, så da sitter hun gjerne barnepike hun har katter. Send melding om du lurer på noe! (Oppland, søndre land) Sent fra min SM-T550 via Tapatalk
 18. Ville ha tatt en grundig sjekk hos dyrlege ja..
 19. Jeg fikk en charge et eller annet for 1 mnd siden, og nå vil den ikke ha kontakt med mobilen og har lite syrøm "hele" tiden. Ble så irritert så jeg har lagt den i en skuff Følte den viste alt for mange skritt og kcal forbrent.
 20. Så spennende! Hvilken rase endte du med?
 21. Takk Ja, stemmer det.
 22. Ja
 23. Kan ikke din mor ta hurtigbåten til Hitra da? Om leiebil: https://www.leiebilguiden.no/
 24. Vi forsøkte grime. Og det var til stoooor hjelp. Vi kunne plutselig passere hunder uten store problemer. Vi var veldig konsekvente og trente på dette skikkelig men så falt det litt bort desverre. (Vi begynte å gå mer i skog å da var ikke grime så greit og vi traff lite hunder) Så værd å prøve grime. Har en hund på 45 kg som er akuratt lik. Det å finne super gode godbiter å prøve å holde fokus på deg gar også funka litt for oss.
 25. Så fine bilder i skogen! Ser ut som en ordentlig eventyrskog
 26. Her kommer noen bilder fra januar og februar, i veldig ymse kvalitet Her er fra en av de kaldere turene i januar, Eine måtte ha dobbelt dekken på seg og enda var det hakket for kaldt for ham Uttrykket hans sier vel sitt om hva han synes om bekledningen Han skulle nok hatt sokkene på også Men like glad for det! Godis? Så hadde vi en periode med regn hvor det ble barmark noen steder Denne fine stubben bruker vi å trene balanse på Det var lenge siden nå, så det var jo rent vanskelig! Han er blitt så fin og grå i barten Godisen sin, dette! Eine er klar for en joggetur i sludd og sidevind og er minst like ivrig som meg...
 1. Load more activity