Gå til innhold
Hundesonen.no

Nytt innhold

Showing all content posted in for the last 365 days.

This stream auto-updates     

 1. Forrige Time
 2. dette er jo bare helt forferdelig sier meg enig med @Meg: selv om det er samme gassen, så kan det fortsatt være store forskjeller. Min erfaring fra svineslakteri er TOTALT forskjellig fra denne videoen, heldigvis!
 3. Today
 4. Løken gård

  Så lenge hundene og kattene har et godt liv FØR det forskes på de, ser jeg ingen problemer med dette. Dyrene er enten dopet helt ned, eller døde når det forskes på de. Mennesker skal være veldig glade for all den forskningen som er gjort på dyr, slik at vi har fått bedre medisiner, bedre behandling ved sykdom osv.
 5. Smerter under løpetid?

  Det er jo ikke farlig, så jeg tenker at du iallefall kan prøve å se. Har det en effekt så har hun jo antagelig vondt og da kan du jo evt ta en prat med dyrlegen å høre hva de sier, har det ikke effekt så er det kanskje noe annet som gjør det. Virker hun plaget på noe vis sånn utenom pelsnapping? Kløe? Ubehag? Stress? Er det faste plasser hun napper pels eller er det over alt? Gjør hun det hver gang? Noen dyr har det jo med å nappe ut pels for å lage reir eller for å få frem pattene, kan det være noe sånt, bare litt feilslått(aner ikke om hundre gjør slikt da)? Ellers vet jeg at allergi osv kan forverres når hormoner herjer, kan hun ha tilløp til noe slikt?
 6. Akkurat nå, oktober 2018

  Men det var vel ikke uønsket, så vidt jeg husker giftet prinsen seg med henne og de levde lykkelig alle sine dager. Og er de ikke døde, så lever de vel enda. Det lå nok i kortene at det skulle dukke opp en prins før eller siden, enten hun var forgiftet av eplet, eller ei. Så egentlig var hun ikke død på det aktuelle tidspunktet.
 7. I går
 8. Chihuahua tispe som markerer inne.

  Min hannhund markerer inne hos andre dersom det bor hund der eller dersom hunder har vært på besøk der for ikke altfor lenge siden. Problemet løses enkelt med at han holdes i bånd eller i min umiddelbare nærhet når vi er hos andre. Det er veldig lett å se når han har tenkt å markere, så det går fint an å stoppe han. Men han gjør det uansett ikke når jeg er rett ved siden av. Han markerer aldri hjemme hos oss. Hadde han gjort det, hadde jeg vurdert Belly Band, men på besøk trenger han ikke gå fritt omkring uansett.
 9. Deli - spirrevipp pyrre

  Jeg vet, veldig fine bilder Vi har jo gjort litt siden sist også da, så kan jo oppdatere litt I vår gikk vi nosework kurs, som vi begge likte veldig godt. Utrolig nesten, hvor gøy hun synes det er å søke etter bjørk (og anis). Vi har trent med litt ujevne mellomrom. Plutselig nå i september så jeg annonse på LGT, å da måtte vi jo bare slenge oss med! Ja, å det fikk da ganske så fint det! Hun travet fort og systematisk opp den første rekken med esker, hun begynte raskt på rekke to, og plutselig markerte hun som en helt på en eske! Hun brukte rundt 10 sekunder, og hørte noen rykter om at hun var hunden med raskest funn den dagen! På agility fronten løp hun i september inn sitt siste napp i hopp2 og kan nå rykke opp til klasse 3 hopp. Så mumler vi noe om at vi ikke har ett eneste napp i agility.. ...vi har også blitt ambassadør for team bissevov! Det tror jeg blir gøy, og vi skal kose oss med masse gøye triks fremover . Fremgang og hva vi får til blir nok dokumentert, å du skal ikke se bort i fra at jeg legger det ut her også! Om noen har lyst til å gå vinteren i møte med triksetrening får dere 10% rabatt ved å skrive inn KRISTIN10 ved påmelding. For å se hvilke kurs man kan velge mellom besøk https://www.bissevov.no/online-kurs. Det er en fin ryddig hjemmeside (man får sin egen bruker), og man får servert alt man trenger av filmer og tekst for å sette igang treningen! Det er også tilknyttede facebook-grupper for å holde kontakten med instruktør, de andre på kurset og vise frem fremgang/spørre om råd.
 10. Vilt til jaktpreging

  Tusentakk!
 11. Kassemetoden

  Tusen takk for svar! 😊 Hun klarer det samme som med stor kasse, går rett til min venstre side med begge frampoter på boken. Er derfor jeg blir litt frustrert når hunden plutselig ikke får til det hun gjorde for 20 sekunder siden. Jeg har til nå alltid startet med stor kasse og så byttet. Kanskje jeg bare skal starte med den lille? I tilfelle det er at det "koker over" for valpen? Skal se om jeg finner noe annet lurt å bruke enn boka. Den virker ikke for glatt, men kan jo være valpen synes det.
 12. Da tror jeg du har en noe spesiell omgangskrets Jeg kjenner ikke til noen av dem i hvert fall. Tror alle kan være enige om at slike situasjoner er et mareritt. Jeg vet bare ikke om jeg er enig i at løsningen er å ha innekatter/katt i bånd. Skulle gjerne sett at det gikk an å straffe katteeiere som ikke tar ansvar, men har enda ikke sett noen løsning som ikke ender opp med å gå ut over kattene. Jeg hadde nok vurdert å flytte om naboen oppførte seg sånn (Og "slave", "pelskling" og "pelsbarn" er IKKE lov å si ) Men jeg tror ikke det er så innmari vanlig? Har i hvert fall aldri hørt om noe sånt de stedene jeg har bodd. Helt enig! Skulle ønske katter var like dyre som hunder, så hadde kanskje folk passet bedre på dem.
 13. Veterinærer sier opp jobben etter netthets

  Jeg er ikke overrasket. Jeg har sett hva folk greier å lesse av seg når de er missfornøyd med behandlingen de har fått hos veterinær. Jeg har flere ganger lest om folk som blant annet har blitt anbefalt å avlive hunden pga. sykdom (kreft f.eks.), der de ved å få en second opinion har fått et helt annet svar og en helt annen diagnose. Jeg forstår at folk blir frustrerte og sinte når sånt skjer. Jeg har selv fått feilbehandlet en hund hos veterinær, ikke like alvorlig, men konsekvensen var at jeg holdt hunden borte fra andre hunder og med minimalt med aktivitet etter anbefaling fra veterinæren i 3 måneder, når det viste seg at en liten pille ville gjøre hunden frisk. Jeg endte med å bytte veterinærkontor etter dette. Jeg har så klart ikke hetset veterinæren verken på nett eller ellers, men jeg kan på en måte forstå at folk tyr til dette i frustrasjon. På den andre siden så er det IKKE greit å legge navn og arbeidssted når man lufter tanker i frustrasjon. Vi må huske på at veterinærer også er mennesker og at de kan gjøre feil, på lik linje med alle oss andre.
 14. Crockpot/slowcooker - oppskrifter!

  Jeg er veldig fornøyd med denne: https://bakerenogkokken.no/kjokkenmaskiner/slow-cooker/hamilton-beach-slowcooker-stay-or-go-47-l/ Lager middag til meg og mannen i den, da er den litt stor. Lager også regelmessig middag til 6 voksne, da har vi som oftest noe tilbehør for at det skal bli nok mat. Tipper den vil være perfekt for en familie på fire.
 15. Kastrering av hannhund

  Elendig prioritering og dårlig langsiktig planlegging 😂
 16. Corgi-bildespam, Dakota & Montana

  Fine bilder og corgier er utrolig kule dyr
 17. Farmen 2018

  Så artig, i tidligere sesonger?
 18. Siste uke
 19. Ville ikke bekymret meg om størrelsen på leiligheten. Jeg bor i en liten leilighet med to aktive border collier, og det er absolutt ikke noe problem (og dette til tross for at jeg faktisk tillater at de leker og styrer litt inne hvis de vil, noe man absolutt ikke trenger å tillate). Bildet er tatt akkurat nå, og er sånn de ser ut mesteparten av tiden vi er inne uten at det skjer noe. Med det bruket du skisserer, ville jeg som de andre også fokusert mer på omgjengelighet (med både mennesker og hunder) og førerorientering, og også valgt en rase som er glad i fysisk aktivitet. Hvis du tenker å overnatte litt ute om vinteren kan det også være en tanke hva slags pelstype hunden har (selv om det selvfølgelig også går an å kle på dem). Edit: Dette med rutiner ville jeg heller ikke hengt meg så mye opp i. Hunder tilpasser seg, og ser ikke hvorfor det skulle være et problem hvis hunden er vant til det fra starten av. Jeg og mine hunder har ytterst få rutiner, dagene våre har aldri samme mønster. Og det ser de ikke ut til å ofre en tanke.
 20. Av en eller annen grunn har ikke Musti de i nettbutikken, men vet noen butikker fortsatt har noen FeelActive helrefleks regndekken igjen i butikk.
 21. Spesialsøk

  Ja, det heter vist Nordiska Hund HB den som ligger ved deg. (ligger i litt løs term..) De sammarbeider med nordiska hund AB, og har også spesialsøk kurser. http://www.frostnattens.se/kurser-33716923
 22. Podcast!

  Nei, det har jeg ikke, da skal jeg prøve de
 23. Hvilket bur til bil

  Vi kjøpte vårt på På Plass Hundeskole i Slemmestad, de hadde ferdig monterte bur i alle størrelsene stående fremme. Link: https://paaplasshundeskole.no/artfex-hundebur/ Vi har størrelse L til en ridgeback med mankehøyde på rundt 62 cm, veier 35 kg. Vi har dessverre ikke plass til dypere eller høyere bur i bilen, og burene vi har sett som er bredere er lavere og/eller dypere... Ville heller ha mer i høyden enn i bredden når vi måtte velge. Kunne altså godt hatt større bur, men han får fint plass, kan snu seg, sitte oppreist og legge seg ned.
 24. Lagottoen Ceres

  I dag er Ceres 6 måneder gammel og hun har blitt en stor jente. Omtrent 45 cm mankehøyde og 13,5 kg tung. Dermed har hun bare et halvt kilo å gå på i vekt for å være innenfor rasestandard. Vil dermed tro at hun blir litt større enn standarden. Men hun er nok utvokst i høyde nå. Ceres er fortsatt en veldig aktiv, morsom og sosial valp. Hun er riktignok litt mer skeptisk til ting så fort det blir mørkt ute. Nå har vi begynt på Grunnkurs i lydighet hos Monsens Hundeskole. Veldig fornøyd etter første teoriøkt, så det blir spennende å se hvordan Ceres utvikler seg på de neste sju tirsdagene.
 25. usikker hund

  Veldig søt da 😍 Fint klippet fra før av da
 26. Reptiltråden

  Ah skjønner, da blir det nok ikke bra nok her. :/ Du får legge ut masse bilder da
 27. Unike halsbånd til din hund Lager etter mål og etter dine farge- og mønster ønsker. Selve dekorbåndet blir håndvevd av meg, så her har du sjansen til å få noe ingen andre har Disse er testet på mine egne hunder, og holder fint til 28-30kg belgere. Har også på planen å veve kobbel og utstillingsliner. Lager også andre ting enn halsbånd, kan nevne kamerastropper, gitarstropper, julepynt + + + Sjekk ut vevboden.wordpress.com, eller søk meg opp på facebook: Vevboden.
 28. Dogs4All 2018

  Veldig lyst til å dit i år også. Skal ikke stille, men mulig hun blir med for treningen sin del. 🤔😊
 29. Ditt siste kjøp?

  Ny sele, nok en gang Landet på ruffwear nå, vi trengte feste foran. Og den satt godt. Eneste bildet av den på 🙈 Fikk seg også ett stort bein og en selvplukket rundt knutebein. 😂 Pluss noen nye godbiter. 👍
 1. Load more activity
×