Nytt innhold

Showing all content posted in the last 365 days.

This stream auto-updates   

 1. Forrige Time
 2. Tusen takk for svar! Veldig utfyllende, Yellow!! Da vet vi litt mer hva vi skal gjøre!
 3. Løs så kommer jeg til å kombinere orbic med refleks produkter langs vegen så er det en selvfølge med refleks or det syntes best langs vegen. I terrenget så virker det på meg som det varierer hva en oppfatter best av lys og refleks
 4. I går så observerte jeg at hunden spiste,og etterpå ramlet det ut noe mat fra den ene siden på munnen. Og jeg ser at munnen "henger" ned på denne siden. Det ser ut som om han er helt bedøvet på denne siden og har ingen følelse, og klarer heller da ikke "rense" munnen" på denne siden etter at han har spist. Det legger seg endel mat på denne siden, som jo i seg selv ikke er spesielt bra. Jeg fikk tatt dette ut. Hva kan ha skjedd her? Hjerneslag? Idag er det fredagskveld, og det er vanskelig å finne noe dyrlege her i Stavanger på lørdagen.
 5. Jeg tipper denne tråden dreier seg om en cavalier, og at dette er grunnen til den relativt høye prisen: Dette er en tilfeldig valgt avlshund fra den danske valpeformidlingen, og alle seriøse oppdrettere i Danmark tester like grundig. Man skal lete lenge for å finne noe tilsvarende her i landet.
 6. Jeg tror ikke jeg orker å prøve meg på den verdenen en gang. Jeg er så langt under standard nå at jeg aldri kommer til å komme opp på noe akseptabelt nivå. Jeg håper bare et jeg på et eller annet tidspunkt i det minste kan ha hund i livet mitt igjen, så jeg i det minste ikke dør alene.
 7. Taco
 8. I dag
 9. Det har jo skjedd i hestesporten også. Pluss i alle idrettsgrener vi mennesker driver med. Overalt der man kan vinne penger eller prestisje vil noen prøve å jukse seg til seier.
 10. Et tips fra stefaren min, som har lang erfaring og prøvd mye forskjellig, er at vekten på lykta er viktig! Det blir fort irriterende og tungt for hodet og nakken om den er akkurat litt for tung. Så ta det med i betraktningen .
 11. Ja, det sa jeg også i det første innlegget mitt her De er ikke lette å motivere, de gir F i hva du vil og de er ikke spesielt lettlærte.
 12. Min som hadde flere dype sår på begge frambeins tredeputer sydde ikke men skar vekk det som var overføldig. Det bel rukt bandsje vanlige potesokker og paw potesokker til slutt for at det ikke skulle bli vått Dette høres jo lite ut så jeg ville renset og holdt det tørt og sjekket utviklingen
 13. Måååå jo få bilder 😀😀😀😀😀 Jeg har kjøpt meg 2 nye kaniner som kommer i november 🤗🤗🤗🤗
 14. Right back at ya Det er utrolig givende å hjelpe dyr på denne måten, altså aktivt, sånn at man virkelig ser hva man bidrar med. Er lite som gir en sååå god følelse som å se fremskritt hos en livredd dyr, og den dagen man vinner deres tillit, vel, helt magisk <3 Jada, hadde tenkt til å ta kontakt først, vet jo godt at det ikke er så lurt å bare fise innom uanmeldt. Er sjelden populære på sånne plasser. Siden du er aktiv frivillig, så kjenner du kanskje Mette, som også sitter i styret i MOD? Jeg vet at hun har fosterhunder fra Solplassen.
 15. Sonenvalpen var dødsøt!
 16. Jeg har staffer, og de ødelegger alt. Inkludert svart Kong. Jeg har 2 "regler" : leker er forbruksmateriell, og de ligger ikke fremme hele tiden. Jeg fryser ned mat i kong, og fjerner den når de har spist opp, eller så tar jeg frem leker og deltar i leken, eller så gir jeg leken for at de kan ødelegge den
 17. Jeg vil anta en B og C kanskje Her tipper jeg C på begge Kanskje C og B, og 1 på albuer, tipper jeg Altså ikke ta noe på god fisk, jeg har ingen erfaring med dette, bare sammenligner med tidligere røntgenbilder, som jeg tror ligner
 18. Jeg er enig med meg selv, så jeg quoter i stedet for å skrive det på nytt
 19. Ja det kan jeg forsøke å søke på
 20. Ved inseminering er det nok ca 80% sannsynlighet for at gjennomsnittshunden blir drektig. Har man da en hund som har "faktorer" som gjør at fertiliteten er dårligere, så vil jo sannsynligheten for drektighet kanskje bli enda litt lavere. Før ei tispe har hatt et kull, så vet man ingenting om hennes evne til å "ta seg" eller ikke. Noen tisper tar seg hver gang de blir paret og får et drøss med valper, mens andre tisper aldri tar seg, eller får bare 1-2 valper hver gang, uansett hvor perfekt paringstidspunktet er. Nå er det jo over en mnd siden dere inseminerte, så da er det jo bare å ta en tur til veterinæren og ta ultralyd, så finner du ut om hun er drektig eller ikke.
 21. Jeg har vært på en navnefest med humanistisk forbund, og det kan overhodet ikke sammenlignes med kristlig dåp (de jeg har sett). Her var barna i sentrum hele feiringen, programmet var fint og koselig, helt klart lagt opp etter barna. Stemningen var lett og avslappet, barn fikk løpe rundt og kose seg, og innholdet i taler gikk på selvstendighet og individualisme. Innslag av musikk med instrumenter og flere interaktive barnesanger, og små barn danset og lo til musikken. Jeg ble veldig positivt overrasket, første sånn type tilsetning som faktisk var minneverdig og interessant og som var til glede for barna. Syns det er flott at flere og flere velger andre alternativer det er en konsekvens av at det er færre og færre kristne. Jeg kjenner ingen som har valgt navnefest eller avstått fra kristelig konfirmasjon/dåp fordi "alle andre valgte borgelig", men jeg kjenner folk (særlig på bygda) som valgte kristelig fordi "alle andre gjør det", til tross for at de selv ikke er religiøse. De jeg kjenner som har valgt borgelige alternativer eller liten personlig feiring uten sermoni er alle ateister eller ikke-religiøse. Og opp gjennom tiden har faktisk folk som ikke har vært kristne blitt kraftig sett ned på og stigmatisert, så det blir litt bakvendt å snakke om at folk velger borgelig fordi "alle andre" gjør det.
 22. Fär helt vondt i meg av ä tenke pä delfiner i fangenskap som mä oppleve det verste av det verste hva gjelder fölelsesmessig tortur (i tillegg til de andre faktorene). De som blir fanget i fra det fri, de som blir brutt fra hverandre i fangenskap, de som blir transportert mellom akvariums, de som holdes isolert fra familien sin, separert fra sine venner - när mor og barn splittes fordi barnet skal til en annen dyrepark. Barna rives fra sine foreldre for underholdning og penger Den ensomheten, den frustrasjonen, den lengselen, de traumene som vi ikke en gang kan se for oss. Det er sä ubeskrivelig umennesklig og hjerteskjärende at vi enda holder pä med slikt i det 21 ärhundre. Og at folk sogar er positive til det. Jeg blir helt ärlig, bare av ä skrive dette, kvalm og uvel
 23. Ja heilt enige 😊
 24. Jupp - eller de har i alle fall samme adresse i FCI sin dommerguide - så jeg antar det
 25. Gratulerer på etterskudd
 26. I går
 27. Tusen takk, det var litt skummelt å hoppe på et NM, men det gikk jo bra, tross de vanlige prøvenervene 😊
 28. Godt at vi er flere Og godt at det funker - superenkel forskning sier meg og at det å inkludere det i kjøpesummen har større effekt
 1. Load more activity