Nytt innhold

Showing all content posted in the last 365 days.

This stream auto-updates   

 1. Forrige Time
 2. Jeg må slutte å melde meg på lydighetsstevner - hittil alle starter spolert av influensa, biltrøbbel og siste stunt med akutten på ahus pga magetrøbbel. Må snart ta hintet
 3. Et konkurranse-blodspor er 600 meter. De fleste spanieler digger det og tar det lett
 4. Jeg bruker kun Evidensia. Det er kanskje dyrt, men for meg er det viktigste å dra til en veterinær jeg stoler på. Jeg har hatt såpass stygge opplevelser med dyr og narkose at jeg heller betaler dobbelt for å være sikker på at hunden faktisk våkner igjen...
 5. Siden det er så populært med vegetarisk kosthold for tiden, slapp jeg like gjerne hundene på sommerbeite. Henter de til høsten
 6. En fornuftig mann og adferdsforsker sa en gang til meg at det var viktigere å velge valp fra riktig kull, enn riktig valp i et random kull.
 7. I dag
 8. Kan ikke si jeg har noe favorittnavn på hannhunder. Men kan jo nevne hva mine heter/har hett: Togo, Esky, Bonfire, Sarek, Freke og Orca hanner fra mitt oppdrett: Krekling, Molte, Kvasir, Garm, Mjøllnir, Oske, Orca, Kongle, Gran, Noatak, Yukon, Kenai, Veslefrikk, Storm og Kuling Noen av disse har fått andre navn i nye hjem; Bonzo, Birk, Troy, Dovah, Nilak, Balder og Hati
 9. Jeg har somlet meg til å lest bøkene og sett begge filmene, var nysgjerrig pga all snakket rundt dem. Må si jeg tenker veldig likt som han dominic i youtube videoen der, både i den og i de to andre review filmene han har laget om både bøkene og filmene.
 10. Litt dårlig bilde, men det eneste jeg fant av svigerfars fuglematestasjon på hytta. Han er utdannet ornitolog, men ikke jobbet som det noe særlig. Her er det matere med ulik funksjonalitet og tilgjengelighet (det er kommet flere siden dette bildet ble tatt), et stort rør med frøblandinger, meiseboller i netting (som nå har fått en større netting som skjermer den for større fugler) og forskjellig mat på ulike fat. Så godt som alt av matrester havner på brettet, også kjøtt, bein, osv. Alt som ikke er for salt eller krydret. I boligstrøk og i hage med hunder vil man kanskje begrense det litt av andre årsaker. Og på brettet kommer alt fra kråker til meis, og gjør, sisik trost og stær (nesten bokstavelig), tross både nabokatt og sannsynligvis ville dyr. Det er et studie å sitte å se ut stuevinduet på denne materen!
 11. Babyen som egentlig ikke er baby lenger
 12. Ja, hun er nok ganske typisk Etter Smeller-kurset sa instruktøren: "Har sett det før, de er slik alle sammen". Hun hintet da til den virrete, ufokuserte hunden med noget dårlig progresjon som gjorde så godt hun kunne men bare hadde SÅ lyst til å sjekke ut lokalet (inkludert folk og hunder) samtidig Instruktøren sa også at jeg ikke skulle være bekymret - det ville løse seg (ang smeller) veldig lett. Og det gjorde det. Da vi kom hjem så viste det seg at hun faktisk hadde tatt poenget ... fant lukten som om hun aldri skulle ha gjort noe annet. Kanskje derfor hun invilget seg noen friheter under kurset Det er morsomme hunder. Hvor er din fra?
 13. Ah Ja det er viktig å presisere at det ikke er noen quick-fix sånnsett, men dette får man altså høre (man skal hvertfall det) hos veterinæren når man er der for konsultasjon. At det er et hjelpemiddel, ikke en løsning. Men når det har effekt kan det hjelpe treningen betraktelig. Og er derfor verd å prøve.
 14. Jeg har glemt bilder inn i tråden her igjen jeg 🙈
 15. Er nok noe ala det samme vi gjør. Her har det blitt mye bedre nå, etter noen uker roet det seg betraktelig. Leking er bare ute, sett bort i fra litt koselek. Men den eldste blirfort lei og vil ut. Så er nok derfor det har roet seg en del. Dem sover nå mye sammen på verandaen og koser med hverandre, så dette går nok bra. Takk igjen for alle fine svar! Og ha en fortreffelig sommer alle samme 😊 Bare den kommer.
 16. Det er i alle fall en pinscher som heter det.
 17. Valpen ble født i går med 4 tisper så nå er det bare 8 lange uker å vente
 18. Her er det faktisk mannen i huset som har ammetåke! Jeg holder på å bli sprø av han innimellom jeg er bare et naturlig rotehue Bilder av ferdig produkt skal bli!
 19. Jeg tror garnet har mye mer å si enn folk tror! Ser stor forskjell på det når jeg strikker. Sent fra min Nexus 5X via Tapatalk
 20. Jeg har selv blitt nistirret med et stygt blikk etter noe som kan ha sett feil ut. Jeg satte fingeren min fast i ringen der jeg fester kobbelet. Bikkja tok plutselig springfart etter en fugl, mens fingeren ble vridd. Jeg ropte i smerte. Bikkja skvetter til og hopper bak, så sikkert ut som jeg røsket henne i nakken. Så jeg er forsiktig med å anta/si noe, og er generelt konfliktsky, men hvis noen utfører åpenbar/unødvendig skade på en hund så sier jeg ifra. Jeg fant en hund som hadde stukket av. Hunden virket usikker, men jeg fikk lokket henne til meg med godbit og godsnakk. Hun var så strålende fornøyd og fulgte etter. Straks eier kom endret sinnstemningen helt. Eieren hunden løftet hunden etter nakkeskinnet og kjeftet så det smalt. Jeg ga først råd om at han måtte være blid og skryte masse, aldri kjefte på hund som kommer tilbake etter en luftetur, og sa at neste gang var det slettes ikke sikkert at hun kom tilbake. Han sa vel noe om at hun var trass og måtte settes på plass når hun ikke oppførte seg, ikke belønnes. Svarte at han ikke vinner en dritt på at bikkja er redd han. Skulle sagt at det var han som var en "trassunge", og at han gjorde hunden usikker, men ble satt ut av hele greia.
 21. Saga har/hadde også et lite navlebrokk, ble informert og betalte full pris. Vet ikke om det er der lengre da, har ikke kjent det.
 22. Ville bare sendt en mail. Hun er vekdig behjelpelig☺
 23. I går
 24. Obs! Leste reglementet en gang til siden vi skal kaste oss i ilden i morgen (igjen ) og det er faktisk bare 1 vinkel. Så med andre ord: Sporet har en liggetid på 15 minutter, og er 200 meter langt med to selvvalgte gjenstander og 1 vinkel. Første gjenstand skal legges ut etter ca 70 skritt, og skal ikke ligge minst 20 meter i fra vinkelen. Sluttgjenstanden skal ligge på ca 200 meter. Finner ikke hunden begge gjenstandene (det vil si den første gjenstanden) er høyest mulig karakter 8, men sporet er bestått så lenge karakteren er 6 eller mer. Dommeren følger ekvipasjen gjennom sporet. Det er 9 starter i morgen, så det blir spennende å se hvordan det går med oss og om vi kommer oss gjennom lydigheten denne gangen Vi håper hvert fall på bedre vær, snille dommere og hunder, og mirakler Så får jeg heller oppdatere her i morgen angående spørsmålet som ble stilt til å begynne med
 25. Jeg gir både V&H og tørrfôr. Gir av og til kun en av delene, eller 50/50
 26. Så nydelig, da! Smelter alltid litt ekstra for slike finske
 27. De er så fine! Å flotte navn
 28. Ah, ja, da var den nok død når dere fant den dessverre. Det å "tine opp" reptiler kan være vanskelig, samt det å se om skilpadder "faktisk er døde" kan også vise seg å være en utfordring. Men dersom de lukter og øynene skrumper inn så har den nok vært død en stund.
 1. Load more activity