Gå til innhold
Hundesonen.no

Hmm, hva er rett side?


Yakine

Recommended Posts

Ja, man kan jo ikke smøre på den siden med frø, det blir jo noe gris... og så kommer det frø i smør boksen... æsj...

Og sånne grove knekkebrød så smører man ikke på den siden med huller, men den som er nesten flat...

Altså, flat side uten frø - opp

hullete side,evt m/frø - ned

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, man kan jo ikke smøre på den siden med frø, det blir jo noe gris... og så kommer det frø i smør boksen... æsj...

Og sånne grove knekkebrød så smører man ikke på den siden med huller, men den som er nesten flat...

Altså, flat side uten frø - opp

hullete side,evt m/frø - ned

Ja dette er det eneste riktige!! Jeg blir faktisk helt på styr hvis folk smører på "feil" side!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Hyper_Bærta

Ja, man kan jo ikke smøre på den siden med frø, det blir jo noe gris... og så kommer det frø i smør boksen... æsj...

Og sånne grove knekkebrød så smører man ikke på den siden med huller, men den som er nesten flat...

Altså, flat side uten frø - opp

hullete side,evt m/frø - ned

Deeet er feeil... :D

Blir sprø om folk smører på denne måten jeg.. *Gakk*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, man kan jo ikke smøre på den siden med frø, det blir jo noe gris... og så kommer det frø i smør boksen... æsj...

Og sånne grove knekkebrød så smører man ikke på den siden med huller, men den som er nesten flat...

Altså, flat side uten frø - opp

hullete side,evt m/frø - ned

Jeg gjør faktisk omvent! :D Synes det blir rart med frø ned jeg. Da griser det jo bare mer.

Tydelig at det ikke er noen fasit på hvilken side som faktisk er opp.. B)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

det spørs for meg. Ønsker jeg mer smør på knekkebrødet, smører jeg på den siden med "hull", og ønsker jeg litt mindre, smører jeg på den "flate" siden.

Men må si jeg bruker mest å smøre på siden uten frø, for ellers kommer det så mye "dritt" i smørpakka...

Og vi tro det er mest riktig, for hvorfor har dem ikke gjort det likt på begge sider?? :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tenker alltid på det pappa brukte å si om knekkebrødets side jeg; smør på den siden uten frø, var for de som ikke trengte noe mer fett på seg, og den med frø var for de som trengte litt fett på bena. for der er det jo huller som smøret havner i..Så jeg smører på den siden uten frø, for jeg trenger virkelig ikke mer fett. :D

Det var nå bare tull da men jeg tenker nå på det hver gang :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

haha ;) fint innlegg.. Akkurat dette hadde jeg diskusjon med en venn om for noen dager siden. Han mente at frøsiden skule være opp for da så det så mye mer delikat ut ;) Men selv mener jeg at det er den flate siden som skal være opp.. Da ser den jo fortsatt delikat ut på undersiden der frøa er ;) Det er jo mye bedre og smøre på da ;) ser det er mange som ikke er enige ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Man MÅ jo smøre på den flate siden, ellers så gjemmer det seg hauger med pålegg nede i hullene. Og det er jo ikke noe godt. Nei, alt smøres på den flate siden. (Men siden jeg heller ikke bruker smør, er ikke frøene mitt største problem i knekkebrødverden)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...