Gå til innhold
Hundesonen.no

Hmm, hva er rett side?


Yakine

Recommended Posts

Ja, man kan jo ikke smøre på den siden med frø, det blir jo noe gris... og så kommer det frø i smør boksen... æsj...

Og sånne grove knekkebrød så smører man ikke på den siden med huller, men den som er nesten flat...

Altså, flat side uten frø - opp

hullete side,evt m/frø - ned

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, man kan jo ikke smøre på den siden med frø, det blir jo noe gris... og så kommer det frø i smør boksen... æsj...

Og sånne grove knekkebrød så smører man ikke på den siden med huller, men den som er nesten flat...

Altså, flat side uten frø - opp

hullete side,evt m/frø - ned

Ja dette er det eneste riktige!! Jeg blir faktisk helt på styr hvis folk smører på "feil" side!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Hyper_Bærta

Ja, man kan jo ikke smøre på den siden med frø, det blir jo noe gris... og så kommer det frø i smør boksen... æsj...

Og sånne grove knekkebrød så smører man ikke på den siden med huller, men den som er nesten flat...

Altså, flat side uten frø - opp

hullete side,evt m/frø - ned

Deeet er feeil... :D

Blir sprø om folk smører på denne måten jeg.. *Gakk*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, man kan jo ikke smøre på den siden med frø, det blir jo noe gris... og så kommer det frø i smør boksen... æsj...

Og sånne grove knekkebrød så smører man ikke på den siden med huller, men den som er nesten flat...

Altså, flat side uten frø - opp

hullete side,evt m/frø - ned

Jeg gjør faktisk omvent! :D Synes det blir rart med frø ned jeg. Da griser det jo bare mer.

Tydelig at det ikke er noen fasit på hvilken side som faktisk er opp.. B)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

det spørs for meg. Ønsker jeg mer smør på knekkebrødet, smører jeg på den siden med "hull", og ønsker jeg litt mindre, smører jeg på den "flate" siden.

Men må si jeg bruker mest å smøre på siden uten frø, for ellers kommer det så mye "dritt" i smørpakka...

Og vi tro det er mest riktig, for hvorfor har dem ikke gjort det likt på begge sider?? :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tenker alltid på det pappa brukte å si om knekkebrødets side jeg; smør på den siden uten frø, var for de som ikke trengte noe mer fett på seg, og den med frø var for de som trengte litt fett på bena. for der er det jo huller som smøret havner i..Så jeg smører på den siden uten frø, for jeg trenger virkelig ikke mer fett. :D

Det var nå bare tull da men jeg tenker nå på det hver gang :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

haha ;) fint innlegg.. Akkurat dette hadde jeg diskusjon med en venn om for noen dager siden. Han mente at frøsiden skule være opp for da så det så mye mer delikat ut ;) Men selv mener jeg at det er den flate siden som skal være opp.. Da ser den jo fortsatt delikat ut på undersiden der frøa er ;) Det er jo mye bedre og smøre på da ;) ser det er mange som ikke er enige ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Man MÅ jo smøre på den flate siden, ellers så gjemmer det seg hauger med pålegg nede i hullene. Og det er jo ikke noe godt. Nei, alt smøres på den flate siden. (Men siden jeg heller ikke bruker smør, er ikke frøene mitt største problem i knekkebrødverden)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Personlig er jeg veldig glad i bichon-rasene, selv om de krever litt klipping og børsting. Med riktig sosialisering og trening så er de fine familiehunder som kan være med på det meste. Om dere lener mot spaniel så synes jeg personlig at springeren er et bedre valg. Cockeren og de mindre (king charles og cavalier) har mye helseproblemer. De er fine familiehunder, men krever også litt pelsstell. Shetland sheepdog kan være et alternativ. Hvis dere ikke vil ha pelsstell i det hele tatt så ta en titt på dansk/svensk gårdshund. De kan bjeffe når det kommer besøk, går folk på veien, osv. men ikke noe mer enn de fleste andre små raser. De er glatthåret, men røyter da korte hår minst et par ganger i året, som er normalt for alle røytende raser. De er aktive og trenger både fysisk og mental aktivisering, og kan kanskje minne litt om beagle hvis det er utseende som trekker der. Mellompuddel eller dvergpuddel er morsomme og allsidige hunder, de må klippes/børstes.
    • Takk for utfyllende svar og gode råd!  Hvis vi skulle se på en mindre hund, er det noen raser du vil anbefale da?   Hvis vi lener mot spaniel: vil en cocker spaniel eller springer spaniel være et bedre valg? 
    • Har jobbet i kafé tidligere, og etter det jeg kan huske så benyttet vi oss av et spesifikt middel for å bløtlegge bestikk i noen minutter før steamer. Het vel «Dip-It» eller noe sånt.
    • Det ser jo ut som at det virker å bruke strup, men jeg ønsker ikke å bruke det på hundene mine uansett. Mykere metoder tar nok lengre tid, og krever sikkert mer av meg som hundefører, men jeg ønsker heller å legge inn den innsatsen enn å påføre smerte på hundene mine. Hva forskning sier er ikke så relevant for meg, når jeg ser at jeg klarer å oppnå det jeg ønsker uten å bruke brutale metoder så gjør jeg selvsagt det.  Ingen av mine hunder er enkle typer, så når det går an å få de til å fungere godt uten bruk av vold så tenker jeg det skal være mulig for de fleste. 
    • Det er veldig lenge siden jeg har brukt noe slik(da jeg gikk på folkehøyskole for 20+ år siden). Men jeg husker at man skulle skylle før man satte inn i maskinen. Jeg fant også dette, om det er til noe hjelp; Oppvaskmaskin til industri: Slik får du best resultat - Machine Products Storkjøkken AS
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...