Jump to content
Hundesonen.no

Timebetaling for instruktør


Recommended Posts

Når dere har instruktører hvor mye tar de per time. Tenker mest på de som tar privat timer. 

Og er det sammenheng med utdannelse og timebetaling?

Hvor lenge er en time?

Link to post
Share on other sites

I Oslo Hundeskole tror jeg de tar 1800,- for den første privatkonsultasjonen, som varer ca halvannen til to timer. Og etter det er det 900,- per time, som er ca en time. 

Link to post
Share on other sites
24 minutes ago, Debbie said:

Holy shit!!!

Jeg hadde tenkt å legge meg på ca 200 kr timen, og da mener jeg 50 minutter. 

 

Det er alt for lite. Men ja, jeg vil nok vite ganske mye om kompetansen til en person for å betale 900 kr timen.

Om du har både instruktørutdannelse og gode resultater å vise til selv hadde jeg gladelig betalt 500-700 kr for en privattime. For min del spiller også type instruktørutdannelse inn, siden det også sier litt om metodebruk og sånt, men det er jo ikke relevant for pris som sådan.

Det går jo eventuelt an å lage en klippekortordning eller pakkeordning for folk som vil ha regelmessige timer. Det er jo ikke uvanlig å betale 2000 kr for et kurs på 8 ganger, og man får jo gjerne mer ut av en privattime.

Det kommer forøvrig litt an på type privattime også. Jeg hadde nok glatt betalt 1800 kr for en totimers konsultasjon for hjelp med alvorlige adferdsproblemer med en instruktør med god bakgrunn innen adferd. Men ikke for "vanlig" hundesport/hverdagslydighetstrening.

 • Like 2
Link to post
Share on other sites

Jeg og en venninne delte på en privattime hos hundeklubben vår. (forberedelse og "pirking" før LP-stevne) Dyktig og erfaren instruktør. Hun tok kr 500 (kr 250 pr pers for oss) Varte i en time

Det er prisen for privattimene i vår hundeklubb

 • Like 1
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Hei! Jeg har lenge tenkt på å få en til hund og har landet på at jeg ønsker en border collie. Jeg har nå en dvergpuddel (hann) som konkurrerer i AG, LP og RL. Hvilke seriøse oppdrettere anbefales mtp mentalitet og egenskaper? Jeg ønsker en bc som skal brukes mest i agility. Finnes det kenneler med kun “agilityhunder” uten fokus på gjeterinnstinkter? Er det en stor sjanse for at den får problematferder? Hvilket kjønn anbefales det mtp hva den skal brukes til? Langhåret eller korthåret? Kan man kjøpe valp fra gjeterforeldre uten å bruke den til gjeting, fordeler og ulemper?
  • Ja, uansett rase kommer jeg til og forhøre meg om akkurat det Erfaringsmessig er jeg vokst opp med hund og har hatt både rottis og golden etter jeg flytta alene Kan legge til at jeg er tidlig i 30 årene. Lærte vanvittig mye da jeg hadde golden også.
  • Jeg vet ikke hvor mye erfaring du har, men når du leter etter oppdretter så bare husk at det kan være veldig stor forskjell på linjer, på show vs bruks på feks siberian, så vidt jeg har forstått. Mtp hva du skal bruke hunden til. 😊 Så finn en oppdretter som bruker hundene til det samme du skal bruke den til.  Masse lykke til 😊
  • Ååå Kovu!! ❤️❤️
  • Jeg også har forstått det litt sånn at en alaska husky er "lettest" å ha med å gjøre av polarhundene. Malamute å siberian er litt vanskeligere å "ta ut" alt/motivere men en alaska husky er bedre egna for spann mens en siberian husky kanskje er bedre som kløv å trekkhund på f. eks pulk som jjeg skal bruke den til. Men skal ikke si det for sikkert. AH har også større variasjoner innenfor poter og pels vet jeg. Men jeg har ingen hastverk med å skaffe hund men vil starte tidlig med å høre litt erfaringer fra folk som er mye ut på lengre turer og har generelt en aktiv hverdag. Jeg er mer og mer aktiv for hvert år men det har eskalert i år og sålenge jeg fortsetter med den hverdagen jeg har er jeg nesten ikke i tvil om at en husky er det rette. Hadde jeg dratt ut i 3-4 uker i løpet av et år på tur og vært relativt rolig resten hadde jeg uten tvil valgt golden. Vanskelig dette med å finne en perfekt hund hehe. Forøvrig liker jeg best hannhunder så det blir mest sannsynlig en hanne uansett rase tipper jeg.
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...