Jump to content
Hundesonen.no

Noen med dårlig erfaring med Norwegian Polar?


Recommended Posts

Hei!

 

Alle steder jeg har lest om Norwegian Polar blir dette foret skrytt opp i himmelen, og det er mange hunder som fungerer godt på det.

Min husky spiser Acana, og fungerer forsåvidt godt på det (har prøvd MYE, og dette er det som fungerer best av tørrfor), men han sliter med å legge på seg. Derfor har jeg gitt han NP nå i et års tid, og vekta har gått opp og han er normalvektig og har matlyst. Han syns NP er digg. MEN, han har innimellom ørebetennelse, har hatt en urinveisinfeksjon osv, så jeg begynner jo å tenke på om NP kan ha noe med det å gjøre. Veterinæren vår sier ikke så mye om det.

 

Er det noen som har hatt negative erfaringer med Norwegian Polar? Det skal jo være så rent og sunt og kokt og fryd og gammen :)

Link to post
Share on other sites

Jeg ser ikke helt for meg hvordan fôret skal forårsake ørebetennelse... og ved urinveisinfeksjon kan vel dyrlegen si om hunden får for mye av noe som påvirker det. Har du kontaktet produsenten?

Hvor gammel er hunden? Har dette kommet påfallende plutselig i sammenheng med overgang til NP?

Link to post
Share on other sites

Hva sier dyrlegen om ørebetennelsene? Har hunden trange øreganger, mye hår i ørene eller andre ting som kan forklare problemet? Hvor gammel var hunden da dette startet? Klør/slikker han seg mye? 

Dersom dette startet etter forbytte, så kan det være det som er årsaken. Ikke fordi det er noe galt med NP, men det kan være at hunden er allergisk mot noe som NP inneholder, men som ikke var i det forrige foret. Eller så kan det komme av andre ting som har endret seg, f.eks. nye godbiter. Hvor gammel var hunden da dette startet? Klør/slikker han seg mye?

Min fikk forøvrig også UVI et par ganger etter ørebetennelse. Vet ikke om det henger sammen med bruk av prednisolon (immundempende) mot ørebetennelsen.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.×
×
  • Create New...