Gå til innhold
Hundesonen.no

Miveltida

Medlemmer
  • Innholdsteller

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Miveltida's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei! Jeg har syklet med hunden min i mange år, med springer. Det går veldig fint! Men, nå er sykkelen ødelagt, og jeg må ha ny. Da står jeg foran spørsmålet om jeg skal skaffe meg en elsykkel. Har noen erfaring med å bruke elsykkel med hund på springer? Tanken min er at da får jeg syklet i mer variert terreng (bakker), fordi hunden min er sprekere enn meg, hehe. Nå går jeg ofte av sykkelen og leier (med hunden koblet på seff) den om det kommer en lang oppoverbakke.
  2. Troll sin egenmerke! Det er helt kanon. (Husky hann 27 kg her)
  3. Hei jeg har et behov for å høre fra de som har gode historier med hund som har epilepsi. Min hund (husky 5 år) har hatt noen anfall i livet sitt, men de har nå skjedd mer enn 1 gang i mnd så vet anbefalte å starte medisin. Så langt er hunden svært døsig, søvnig, ukoordinert og sjanglete, og jeg kjenner han ikke igjen. Han har kun stått på fenobarbital i 6 dager, og vet’n sier det kan være forbigående symptomer. Likevel er jeg svært nervøs og redd, hunden min er alt for meg. Jeg har slitt så mye med mye i livet mitt, og hunden min er min største støtte og beste venn. Vi tilbringer hver dag sammen, og han er alltid ved min side. Jeg prøver ikke å være hysterisk, men jeg er så redd han skal lide, ikke bli seg selv igjen eller bare dø, at jeg holder på å miste det helt. Så hvis det er noen her som har _gode_ historier omkring sin epileptiske hund, hadde det vært godt å lese nå. Takk ❤️
  4. Hei! Alle steder jeg har lest om Norwegian Polar blir dette foret skrytt opp i himmelen, og det er mange hunder som fungerer godt på det. Min husky spiser Acana, og fungerer forsåvidt godt på det (har prøvd MYE, og dette er det som fungerer best av tørrfor), men han sliter med å legge på seg. Derfor har jeg gitt han NP nå i et års tid, og vekta har gått opp og han er normalvektig og har matlyst. Han syns NP er digg. MEN, han har innimellom ørebetennelse, har hatt en urinveisinfeksjon osv, så jeg begynner jo å tenke på om NP kan ha noe med det å gjøre. Veterinæren vår sier ikke så mye om det. Er det noen som har hatt negative erfaringer med Norwegian Polar? Det skal jo være så rent og sunt og kokt og fryd og gammen :)
  5. Hei! Har ei 8 år gammel huskytispe som har diabetes, hatt det i et par år. Kastrert pga det. Går lett opp i vekt. Etter diagnosen, byttet hun for til Dechra for vektreduksjon. Men hun røyter SÅ mye, og det tar aldri slutt. Ser også på innholdet at det er bare korn osv… Er det noen med erfaring som kan gi råd her? Hvorfor kan hun ikke få «vanlig for» med lite fett og mye protein, som ikke har karbs, korn og mel i seg? Regner med det er dette som bidrar til at pelsen blir dårlig også. På forhånd takk for svar!
×
×
  • Opprett ny...