Jump to content
Hundesonen.no

Valpebiting


Maddis
 Share

Recommended Posts

Har en nydelig corgivalp på 9 uker som vi hentet på mandag :) som vi allerede visste så biter de mye, særlig der de ikke skal. Har lest meg opp på hvordan lære henne å bite i andre ting, men problemet nå var at de skarpe valpetennene riftet ett skritt hånden min som begynte å blø litt. (Lite rift, typ mer ett hull)

Spørsmålet er må jeg ta stivkrampe bare av det?????‍♀️ Jeg har ikke tatt på 20 år (siden skoledagene) og den skal jo egentlig fornyes hver 10 år.. blir litt engstelig bare, og jeg har hatt hjernehinnebetennelse en gang før av andre grunner og leste at i verste fall kan man få det. Så burde jeg ringe legevakten?

Føler meg hysterisk egentlig siden det er så lite men iom at det ble hull i huden så blir jeg så usikker ??

Link to comment
Share on other sites

Jeg tenker at gjeldende stivkrampesprøyte er alltid greit å ha, og særlig når man har hund. Jeg ville nok tatt den. Man kan alltid få bivirkninger av de fleste typer vaksiner, men det er heldigvis ekstremt sjelden.

Link to comment
Share on other sites

Ringte dit og hun mente det ikke var akutt å ta den pga små hull/skraper fra valpen.verre hvis den biter dypere ned og det blir tegn til infeksjon/hovent og rødt. Så da venter jeg til mandag og bestiller time til stivkrampe for å friske den opp da ?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Lill med Perfect image er fremdeles aktiv med collie oppdrett både med lang og korthår. Enklest er nok å ta kontakt på Facebook med henne privat, tror ikke hun har tilgang på Messenger på kennel siden sin dessverre. Hun venter et korthårskull i disse dager (uke 17) og jeg vet hun har noen spennende planer fremover også. Verdt å ta kontakt, eventuelt mase litt om du allerede har sendt henne en melding! Ikke sikkert du får svar sånn helt med en gang da den dama har mange baller i luften, kan ikke annet enn å bøye meg i støvet for arbeidet hun gjør. 😂    Tine (kennel laabanden) som er tagget over her har i hvert fall 1 om ikke 2 korthårs hannhunder ledig akkurat nå, og er vel ikke utelukket at det blir en kort/langhårsparring der i fremtiden, men det kommer helt ann på hvilken hannhund det blir på kortis tispa hennes i fremtiden.  Ann Gjertrud (Kennel NoorWay) er jeg usikker på om avler fremdeles, men er ikke sånn kjempe kjempelenge siden jeg så en annonse fra henne så sant jeg husker rett. Hun var aktiv her inne før, om du søker på Noor, Ninja eller Miyagi (usikker på hvordan det skrives) så finner du henne nok. Men er ellers vanskelig å finne på nett om dagen svjv.  Hadde anbefalt @Kensington Gate , men tror ikke hun avler pr.d.d.    Du kan søke opp norsk collie markedsplass på Facebook, der deles det annonser. 😊 NCK fikk ny nettside for ikke så kjempelenge siden, men oppdateringene har gått sakte dessverre.   
  • Jeg kan ikke se å finne Kennel NoorWay noe sted - verken gjennom Google eller Facebook. Har du mulighet til å sende en lenke? Ellers noterer jeg meg resten av det du skriver, og vil legge stor vekt på gemytt! Takk for hjelpen 
  • Tusen takk for gode tips! Her har jeg litt å sjekke ut 
  • Jeg soser rundt i valpefeber, feriefeber og ferieplanlegging...
  • Ja, det kommer til å bli brukt sekk til valpen. Men vi har lyst til å kanskje leie en hytte og ta små dagsturer med både valp og godt voksen hund.  Sykkelturer utgår pga det blir for tungt med 30+ kg i sykkelvogn.  Alt kommer til å gå på valpens premisser.  Men vi vil gjerne ha turterreng som er ganske flatt, pga eldre hund med hofteplager, og pga tung sekk i krevende, kupert terreng er skummelt.  Setter gjerne tips på turrterreng, eller lettgåtte turer: hele sørlandet, Telemark og Asker område På forhånd tusen takk
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...