Jump to content
Hundesonen.no

Recommended Posts

Har en nydelig corgivalp på 9 uker som vi hentet på mandag :) som vi allerede visste så biter de mye, særlig der de ikke skal. Har lest meg opp på hvordan lære henne å bite i andre ting, men problemet nå var at de skarpe valpetennene riftet ett skritt hånden min som begynte å blø litt. (Lite rift, typ mer ett hull)

Spørsmålet er må jeg ta stivkrampe bare av det?👀🙈🙈🤷‍♀️ Jeg har ikke tatt på 20 år (siden skoledagene) og den skal jo egentlig fornyes hver 10 år.. blir litt engstelig bare, og jeg har hatt hjernehinnebetennelse en gang før av andre grunner og leste at i verste fall kan man få det. Så burde jeg ringe legevakten?

Føler meg hysterisk egentlig siden det er så lite men iom at det ble hull i huden så blir jeg så usikker 😅🙈

Link to post
Share on other sites

Jeg tenker at gjeldende stivkrampesprøyte er alltid greit å ha, og særlig når man har hund. Jeg ville nok tatt den. Man kan alltid få bivirkninger av de fleste typer vaksiner, men det er heldigvis ekstremt sjelden.

Link to post
Share on other sites

Ringte dit og hun mente det ikke var akutt å ta den pga små hull/skraper fra valpen.verre hvis den biter dypere ned og det blir tegn til infeksjon/hovent og rødt. Så da venter jeg til mandag og bestiller time til stivkrampe for å friske den opp da 👍

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Men chihuahua trenger vel gjerne litt stimuli for å ikke ende opp som ufordragelige gneldrebikkjer? Jeg kjenner et par supertrivelige chier, men fellesnevneren er at de brukes i hundesport og får mye tur.
  • Du kan virkelig aldri få nok kong/slikkematter etc når de er små. Utrolig greit å ha klart i frysen med vom etc.   Tyggebein! Kaninører, oksemuskler etc. Ang leker, så anbefaler jeg virkelig noe med "stille" pip. OM du får en som liker pip kan det bli ganske så slitsomt etterhvert.  Og som nevnt over, navneskilt! Om du er lydsensitiv så får du kjøpt med sånn gummikant på så det ikke klirrer så fælt!  
  • Søker andres erfaringer med hundeførerjakken fra Canelana.  Har hørt den er ganske varm? Hvilken årstid passer den best til?   Input på for og imot den jakken generelt mottas med takk
  • Jeg tenkte nok det egentlig😊
  • Det er vanskelig å anbefale noe bastant, da det er så individuelt hva man vil trives med. Hadde i utgangspunktet tittet på gruppe 9 hundene og lest litt om dem. Gjerne tatt noen rasevelgere, f.eks NKK sin. Ville også fulgt med på finn.no det dukker jo stadig opp hunder ser som kanskje kan være aktuelle! Eller ta kontakt med oppdrettere som kanskje har voksne hunder som er ferdig i avlen eller lignende som de ønsker skal få bo alene.  Eneste lille hunden jeg har erfaring med noenlunde selv er Chihuahua og da bare via venninne som hadde en kort periode. Ufattelig trivelig hund det er mye selskap i. Masse glede i liten kropp, og så sant de har god mentalitet, er avlet godt og oppdratt som hund så vil jeg tro det kan være et godt alternativ for deg. Jeg falt hvert fall pladask for rasen via den jeg kjente. 
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...