Jump to content
Hundesonen.no

Valp og rå fôring


Recommended Posts

Jeg har en valp på 6 måneder. Ho får nå tørrfôr med lakseolje, men jeg ønsker å gi henne noe mer rå fôr sammen med tørrfôret slik at jeg får en god blanding av litt av hvert.

Da jeg er student ha jeg ikke råd til å kjøpe VOM, er det billigere alternativer til dette? 

Takk for svar <3

Link to post
Share on other sites
4 timer siden, Stjerneskinn skrev:

Her jeg bor i Oslo koster VOM-halvkilos (10 pølser) 34/kg, større format rimeligere. Nysgjerrig på hvordan tørrfôr fôrer du med som er enda rimeligere enn det? 

Det er masse tørrfôr som blir billigere i bruk om man tar hensyn til mengden man fôrer. Min får ca 250g tørrfôr om jeg fullfôrer på tørt, 500g om jeg fullfôrer rått. Så om jeg kjøper tørrfôr til 68 kr/kg blir fôrutgiftene mine de samme som Vom til 34 kr/kg. 😊 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Men chihuahua trenger vel gjerne litt stimuli for å ikke ende opp som ufordragelige gneldrebikkjer? Jeg kjenner et par supertrivelige chier, men fellesnevneren er at de brukes i hundesport og får mye tur.
  • Du kan virkelig aldri få nok kong/slikkematter etc når de er små. Utrolig greit å ha klart i frysen med vom etc.   Tyggebein! Kaninører, oksemuskler etc. Ang leker, så anbefaler jeg virkelig noe med "stille" pip. OM du får en som liker pip kan det bli ganske så slitsomt etterhvert.  Og som nevnt over, navneskilt! Om du er lydsensitiv så får du kjøpt med sånn gummikant på så det ikke klirrer så fælt!  
  • Søker andres erfaringer med hundeførerjakken fra Canelana.  Har hørt den er ganske varm? Hvilken årstid passer den best til?   Input på for og imot den jakken generelt mottas med takk
  • Jeg tenkte nok det egentlig😊
  • Det er vanskelig å anbefale noe bastant, da det er så individuelt hva man vil trives med. Hadde i utgangspunktet tittet på gruppe 9 hundene og lest litt om dem. Gjerne tatt noen rasevelgere, f.eks NKK sin. Ville også fulgt med på finn.no det dukker jo stadig opp hunder ser som kanskje kan være aktuelle! Eller ta kontakt med oppdrettere som kanskje har voksne hunder som er ferdig i avlen eller lignende som de ønsker skal få bo alene.  Eneste lille hunden jeg har erfaring med noenlunde selv er Chihuahua og da bare via venninne som hadde en kort periode. Ufattelig trivelig hund det er mye selskap i. Masse glede i liten kropp, og så sant de har god mentalitet, er avlet godt og oppdratt som hund så vil jeg tro det kan være et godt alternativ for deg. Jeg falt hvert fall pladask for rasen via den jeg kjente. 
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...