Jump to content
Hundesonen.no

Recommended Posts

da vi skulle ta vaksine, fant vetrinæren en klump i juret på min 9 år gamle tispe. Den er glatt og på størrelse med en ert. Vetrinær sa at vi skulle følge med og si ifra hvis den endret seg. Når jeg leser på nett, er det jo mange som sier den må opereres med en gang. mens min vet sier vi skal vente å se. Noen som har erfaringer med dette?

Link to post
Share on other sites

Vi fikk også beskjed om å vente og se. Men hun har andre problemer i tillegg, så vet ikke om vi hadde fått samme beskjed ellers. 

Det er ganske lenge siden jeg oppdaget kuler i jurene til min, de har nå vokst ganske mye, da. Var omtrent som en ert når jeg oppdaget de. 

Men man kan jo alltid høre med en annen veterinær om man er i tvil? 

Link to post
Share on other sites

Jeg har hatt 3 tisper med kuler i juret. Den første- en Boxer- døde med de, ikke av de. Nr 2 ble operert for 5 år siden, da hun var ca 10- hun hadde da hatt de (2 stk) ganske lenge, og vi fjernet de kun da den ene ble stor og det så ut som om den plaget henne (mindre enn en plomme, men med rar form) ikke kreft. Nr 3 er 10,5år og har en snodig kul litt til siden for ene spenen- den skal fjernes etter sommerferien, da hun blør litt fra ene spenen. Alltid fått beskjed om å se det ann 

Edited by AussieAllTheWay
Link to post
Share on other sites

Vi fikk også beskjed om å se ann når jeg oppdaget at hun her på snart 9 år hadde to små kuler. Den ene var på størrelse med en ert, den andre et riskorn, begge lokalisert i umiddelbar nærhet til en patte. Vi valgte å operere de ut etter en måneds tid selv uten at de vokste, bare for å være sikre. De ble riktignok ikke innsendt til prøvetaking. 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.×
×
  • Create New...