Jump to content
Hundesonen.no

Recommended Posts

Hei.

Noen som har forslag til en mild ørerens? Balder er plaget med ørene sine og må renses gjevnlig. Har ei flaske som er kjøpt hos dyrlegen, men den er tydeligvis for sterk til huden i ørene hans. 

Link to post
Share on other sites

Takk for tips 😊 husker ikke hva den heter den vi har. Ble kjøpt hos dyrlegen, men den lukter sterkt alkohol? syns jeg. 

Balder skal på 1 årskontroll i morra. Da skal vet få se nøye på ørene hans. Han sliter litt med reaksjon på kylling og nå også laks. Han fikk Robur sensitiv med laks og det likte visst ikke kroppen hans 🙁

Link to post
Share on other sites

Otoact ørerens er veldig fin og løser godt opp ørevoks. Jeg har etter hvert blitt rene professoren i ørerens og betennelser. Cerum Aural er et like godt produkt, lukter ingenting og er blank. Søler heller ikke når de rister seg.

Den andre i samme gata som otoact, svir i sår. Stakkar basseten min hylte med sine såre betente ører.

Her mistenkes reaksjon på kylling eller storfe, eller begge deler. Vi bruker nå for fra Tundra med hjort, and og laks og ørene har vært gode lenge. 

Link to post
Share on other sites

Takk for tips. Begynn å få reaksjonene hans under kontroll. Men må unngå kylling og laks ser det ut som. Andre proteinkilder går det fint enn så lenge med. Når han gikk på valpeforet til Acana og vom og hundemat holdt han virkelig på å desperat klø seg ihjel både med munn og bakbeina. Så skifta jeg for og kløinga ga seg endel, men så prøvde vi Robur sensitiv laks. Da ble det utslag på ørene. 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Det er ikke første valpen Den jeg hadde sist lærte seg å tisse ute etter 3 uker.  Hvorfor fjerne tisselaken når det nesten ikke blir brukt?  I går tisset han på lakenet 2 ganger, bæsjet inne 2 ganger og tisset på gulvet 5 ganger. Vi var ute 11 ganger i løpet av dagen i går (2 lengre turer) hvor han tisset 4 ganger og bæsjet 4 ganger. 5 av turene vi var ute så gjorde han ingenting.  Han har fått godbiter når han går på do ute de siste 2 ukene, men jeg har nå startet med klikker også for å se om jeg får litt mer fortgang på saken..
  • Du hørte kanskje før du fikk hund at det var slitsomt å ha valp? 😛 Jeg hadde fjerna tisselakenet.  
  • Hvor lenge venter dere hvis hunden begynner å pipe når han skal være alene før man går inn til den?  Det virker som at han roer seg og legger seg til å sove etter ca 10minutter, men han virker veldig urolig i disse minuttene. Jeg vil ikke vente så lenge at han får en dårlig opplevelse av det. Han har hatt tilgang til hele leilgheten siden jeg fikk han, noe som kanskje var en dårlig ide. Han vil bare sove i soffaen når han får sove fritt, men jeg ønsker at han skal legge seg på pleddet/hulen sin. 
  • Jeg har hatt han i 2 måneder nå og er ute med han hver gang han har spist, lekt, sovet og annenhver time ellers. Noe mer har jeg ikke mulighet til da jeg har hjemmekontor og må jobbe litt også.. Han bryr seg rett og slett ikke om han tisser inne eller ute, noe som også kjennetegner rasen. Tisselaken inne er for å minske antall ganger jeg må vaske gulvet. Han går ikke på lakenet for å tisse, men av og til så ligger det på en plass der han velger å tisse. Jeg bor i 4 etg uten heis forresten. Alle tepper er tatt bort. Tisse inne er ikke hovedproblemet, det ordner seg til slutt. Det er det å opp om natta som er slitsomt. Har nå hatt 2 måneder uten å sove en hel natt 😕 Jeg bruker ikke bur forresten (kun om natten). Han protesterer ikke på å ligge inne i det, han legger seg bare til å sove. Han våkner som regel etter 4 timer og må da ut for å tisse og bæsje. Han får ikke mat etter kl 19:00.    
  • Hei! Noen som vet hvilke må jeg må ha på en pinnedel? Tauet og lengde på pinnen?
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...