Jump to content
Hundesonen.no

Representantskapsmøte 2020


Recommended Posts

ttps://www.nkk.no/aktuelt/nkks-representantskapsmote-2020-article184576-985.html

 

Sakset fra NKKs artikkel:

Lørdag 20. mars ble NKKs utsatte Representantskapsmøte for 2020 avholdt digitalt via Teams. Under møtet valgte nesten hele NKKs Hovedstyre å trekke seg med umiddelbar virkning. Det ble også vedtatt å kalle inn til ekstraordinært RS så snart som mulig for å få gjennomført valget, som ble utsatt.

Link to post
Share on other sites
 • 2 weeks later...
4 hours ago, jma said:

Leste ikke hele stykket så nøye, men hvorfor valgte så mange å trekke seg? 🤔

Forslaget om økt kontigent ble nedstemt. NKK sier de ikke har penger til å drive lenger enn til september med mindre det blir innført.

 • Like 1
Link to post
Share on other sites
11 timer siden, Ekko skrev:

 

10 timer siden, maysofie skrev:

Screenshot_20210404_235414_com.android.chrome.thumb.jpg.cf1dce3f0e3866086af251a635956aa8.jpg

Ekko og maysofie; takk :) 

Det kunne vært interessant å vite hvor mange medlemmer det er i NKK direkte eller indirekte( medlem gjennom lokal/raseklubb) som er aktive ( utstilling, oppdrett, lydighet, diverse prøver o.s.v) og hvor mange inaktive medlemmer ( som ‘bare’ har hund uten å delta på arrangementer som krever medlemskap) det er? 
 

Med tanke på hva det koster pr.deltagelse , enten det dreier seg om utstilling eller andre aktiviteter, tenker jeg at 700;- pr.år utgjør ganske lite i den store potten. 
 

Noen som vet hvorfor forslaget om forhøyet kontigent ble nedstemt? Fryktet man at økningen ville gi færre medlemmer hos lokale/raseklubber eller var det andre årsaker? 

Link to post
Share on other sites
3 timer siden, QUEST skrev:

 

 

Noen som vet hvorfor forslaget om forhøyet kontigent ble nedstemt? Fryktet man at økningen ville gi færre medlemmer hos lokale/raseklubber eller var det andre årsaker? 

Der er en del interne konflikter, personlige, inad i NKK. I de store og sterke organisasjonene underlagt NKK. Og dette er del av årsaken. Men ingen vil ha det opp på bordet eller vedkjenne seg hvor problemene egentlig ligger. 
 

Helt nye kluter bør inn. Noen som ikke har del av "gammel historie", eller har personlige agendaer. Som så altfor mange har i dette systemet. 

Link to post
Share on other sites
12 minutter siden, Ekko skrev:

Der er en del interne konflikter, personlige, inad i NKK. I de store og sterke organisasjonene underlagt NKK. Og dette er del av årsaken. Men ingen vil ha det opp på bordet eller vedkjenne seg hvor problemene egentlig ligger. 
 

Helt nye kluter bør inn. Noen som ikke har del av "gammel historie", eller har personlige agendaer. Som så altfor mange har i dette systemet. 

Takk :) 

Intet nytt under solen med andre ord.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Nå vet jeg det ikke er dette du spør om men siden du skrev du er sørlending: slakter Jens Eide i Lillesand selger et veldig ok hundefor som de lager selv. Jeg kjenner mange av bøndene som leverer til Eide , økologisk og gressfora storfe .Sikkert noen mindre bra men jeg tenker at dyrevelferdsmessig og miljømessig er dette noe av det beste man kan få tak i siden det er kortreist mat også. .. http://www.slaktereide.no/Dokument/Hundemat  Beklager avsporingen. :D 
  • Noen fungi er visst veldig lovende til bærekraftige proteinproduksjon i kommersiell skala. Ikke til å stikke under en stol at klimaet her gjør det vanskelig å produsere vegetabilske proteiner, men storfe som gis importert kraftfôr er ingen brukbar løsning i en verden som ikke får kontroll på fødselsraten. Leste for et par år siden på NRK at en liten bolle med et nesten fullverdig måltid kostet en gjennomsnittlig dagslønn i et ikke hungersrammet eller krigsherjet afrikansk land da. Det er jo ikke helt fair å fore norske hunder med storfe flasket opp på importert soya, hvorav mesteparten forsvinner til bevegelse og å opprettholde dyrets kroppstemperatur, mens en afrikansk familie med en lønn må velge hvem som skal få spise dagens måltid. Dyrene bryr seg ikke om sånt da. Om jeg bare hadde tatt video av bikkjas reaksjon på roastbeef (skalv) vs rynkingen på nesa når tilbudt det eksperimentelle veganske tørrforet jeg ville prøve 😂   Det var bare to merker å velge i den gangen. Sikkert lettere å finne noe brukbart nå. Det finnes jo faktisk masser av helveganske hunder over dammen, og selv kjenner jeg noen som hadde en helvegansk papillon som var frisk og rask og eldes med verdighet til hun nylig takket for seg som 15-åring, så litt sånn halvveisveggis kan man nok trygt prøve ut på en utvokst hund om man følger opp med å måle pH i urin og tar blodprøver innimellom — noe man virkelig burde gjøre om man forer med rått + Acana/Orijen eller liknende «naturlig» fôr også.
  • Lenge siden jeg har orket å oppdatere noe som helst her. I juni måtte jeg ta det tøffe valget og si farvel til Neytiri, bare 2,5 år gammel 💔 Kroppen hennes orket ikke mer etter alt hun hadde vært igjennom. Verdens snilleste, morsomste, stødigste lille blå. Jeg savner henne enormt mye hver eneste dag!  De tre andre går det heldigvis bare bra med. Yngstemor, Miyagi, blir 2 år om ett par måneder, tiden har gått så raskt! Synes hun har vokst seg til en flott ung dame, veldig lik sin mor med god arbeidsmoral og veldig selvsikker på alt av miljø. Vært litt forsiktig mtp enkelte mannfolk, men hun har landet veldig etter at hun fikk løpetid, så det var nok en fase bare, heldigvis Over og under; Miyagi 20 mnd ❤️ Over og under; Noor, 6 år ❤️ Over og under; Ninja, 7år om en måned ❤️
  • Jeg har ikke kikket på linken men ‘fun fact’ om sopp; jeg hadde frittgående høns tidligere og disse var absolutt omnivore! De spiste alt , fra levende til dødt enten det hadde animalsk eller vegetabilsk opprinnelse. Matrester var også veldig populært. En ting rørte de dog ikke, uansett om det var i fersk, kokt eller stekt form og det var sopp. Både kjøpesopp og kantareller ble prøvd, da jeg syns dette var interessant men niks, der gikk grensen.    Kommenterer litt på de øvrige postene også; laks er noe jeg ikke ønsker i for, da dette med 99,9% sikkerhet er oppdrettslaks og hvis man vet både hvordan den er oppdrettet og ikke minst konsekvensene for naturen av dette oppdrettet..så ønsker man ikke å støtte oppdrettsnæringen.    Svin; jeg har ved et par anledninger gitt hundene rått svinekjøtt..( kjøttet var av menneskefor kvalitet) . Resultat; undertegnede kravlet rundt på kne etter begge forsøk, med vaskefilla og drøye doser grønnsåpe..gulvene var ‘nymalte’ med diare..🤢 Angående hunden som ikke ville spise amerikansk kaninfor; fornuftig bikkje! 😄
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...