Wildlife Skrevet 29. April 2018 Rapporter Share Skrevet 29. April 2018 Lurer på hva dere bruker som godbiter i ringen? Jeg bruker kjøtt (fiskekake, pølse, skinke e.l) men problemet mitt er at jeg blir så klissen i handa og når vi er ferdige og gjerne tar dommeren i hånda... vell.. la oss bare si at det er mindre delikat og jeg håper jeg har fått bort det værste av klisse. Jeg holder jo gjerne 2-3 i hånda klar om gangen og når jeg gir godbiten så tilføres gjerne litt sikkel. Så... andre som har følt på dette og hvordan gjør dere? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Ganzie Skrevet 29. April 2018 Rapporter Share Skrevet 29. April 2018 Akkurat nå, Wildlife skrev: Lurer på hva dere bruker som godbiter i ringen? Jeg bruker kjøtt (fiskekake, pølse, skinke e.l) men problemet mitt er at jeg blir så klissen i handa og når vi er ferdige og gjerne tar dommeren i hånda... vell.. la oss bare si at det er mindre delikat og jeg håper jeg har fått bort det værste av klisse. Jeg holder jo gjerne 2-3 i hånda klar om gangen og når jeg gir godbiten så tilføres gjerne litt sikkel. Så... andre som har følt på dette og hvordan gjør dere? Bruker venstrehånda som godbithånd, så da er høyrehånda fri til å være høflig 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
jaktlykke Skrevet 29. April 2018 Rapporter Share Skrevet 29. April 2018 Jeg bruker Dr. Clauders treningssnacks - det er tørka rent kjøtt og klisser overhodet ikke. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
julnil Skrevet 29. April 2018 Rapporter Share Skrevet 29. April 2018 Tørrfisk ??? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
tutle Skrevet 1. Mai 2018 Rapporter Share Skrevet 1. Mai 2018 Liten klut i lomma? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
patricia Skrevet 1. Mai 2018 Rapporter Share Skrevet 1. Mai 2018 Gulost. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Stine Skrevet 1. Mai 2018 Rapporter Share Skrevet 1. Mai 2018 (endret) Vafler eller Torilla lefser. Endret 1. Mai 2018 av Stine Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Wildlife Skrevet 1. Mai 2018 Forfatter Rapporter Share Skrevet 1. Mai 2018 Takk for svar?? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Monikawt Skrevet 2. Mai 2018 Rapporter Share Skrevet 2. Mai 2018 Jeg bruker kokt kyllingfilet. Etter den er kokt og skjært i tykke skiver lar jeg de ligge på benken å "tørke" et par timer slik at det mye av vannet renner av, spesielt fra det ytterste laget. Jeg tørker alltid hånda på buksa før jeg hilser på dommeren uansett Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Wildlife Skrevet 2. Mai 2018 Forfatter Rapporter Share Skrevet 2. Mai 2018 3 timer siden, Monikawt skrev: Jeg bruker kokt kyllingfilet. Etter den er kokt og skjært i tykke skiver lar jeg de ligge på benken å "tørke" et par timer slik at det mye av vannet renner av, spesielt fra det ytterste laget. Jeg tørker alltid hånda på buksa før jeg hilser på dommeren uansett Ja tørker hånda på buksa jeg og meeen føler ikke jeg får det ordentlig bort? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Monikawt Skrevet 3. Mai 2018 Rapporter Share Skrevet 3. Mai 2018 12 hours ago, Wildlife said: Ja tørker hånda på buksa jeg og meeen føler ikke jeg får det ordentlig bort? nei, det er jo en ting men dommerne er ikke helt rene på hendene nødvendigvis de heller, spørs hvilke raser de dømmer og hvor mye de graver i munnen til hundene 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
frk-franzen Skrevet 28. August 2018 Rapporter Share Skrevet 28. August 2018 Jeg bruker sånn liten boks med leverpostei og tar litt leverpostei liksom oppå neglen Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.