Jump to content
Hundesonen.no

Recommended Posts

Lurer på om det finnes noen snille rogaland-soniser (stavanger-jæren) som har et fly-godkjent bur jeg kan få låne en dag? Betaler gjerne en liten sum for leie og erstatter så klart om det skulle gå istykker.

Snakk om i midten av mai til valp på rundt om 8 kg pluss minus.

Noe  som kan hjelpe? Kjedelog å kjøpe nytt om vi ikke får brukt det eller bare brult d en gang.

Link to post
Share on other sites
4 timer siden, Smartingen skrev:

Jeg har et! Aner ikke mål, men det er ganske stort (kanskje litt for stort? ) . Skal se om jeg finner det og kan ta bilde av det :)

Er ikke så nøje om det er litt stort tror jeg?

Planen er fly til gardemoen og leiebil derfra. ☺ så pleier vekt på valp på 8 uker hos oss å være akkuratt på kanten til å ha i kabin. Så ville sikkre meg denne gang med både bur til lasterom og kabin?

 

Så forresten.. bag til kabin og trengs lånt om noen har det i så store mål som max tillat.? 

Kjedelig å kjøpe kun for 1 gangs bruk.

 

Link to post
Share on other sites
1 time siden, Sprettballen skrev:

Jeg har både bur og bag. Buret står i Sokndal da, så det må hentes der. Det er brukt til schäfer, så ganske stort. Har flybag her i Sandnes som akkurat går under flysetet :)

Åh det hadde vært fantastisk? er jo ikke så langt til sokndal herfra så det går fint☺ gir deg et pib når jeg får endelig svar fra oppdretter☺

Link to post
Share on other sites

Sikker på at tispa ikke går i kabinen? Jeg har hatt malamutevalper i kabinen et par ganger. De har vært på kanten, men heller stappa de i bag enn å sende de under når de er så unge. Ikke opplevd problemer med det ihvertfall.

Link to post
Share on other sites
17 minutter siden, Wildlife skrev:

Åh det hadde vært fantastisk? er jo ikke så langt til sokndal herfra så det går fint☺ gir deg et pib når jeg får endelig svar fra oppdretter☺

Ja, gjør det :) Så kan vi evt. avtale en dag det passer for deg og mamma :P 

 • Like 1
Link to post
Share on other sites
20 minutter siden, Heidihj skrev:

Sikker på at tispa ikke går i kabinen? Jeg har hatt malamutevalper i kabinen et par ganger. De har vært på kanten, men heller stappa de i bag enn å sende de under når de er så unge. Ikke opplevd problemer med det ihvertfall.

Jeg tenker å bestille til kabin. Men tar med flykasse i tilfelle det blir sånn som sist. Da fikk jeg ikke hode hans nedi what so ever og ble nekta å ha han i kabinen. Tipper det går fint denne gang men etterpå klok sier meg at jeg skal sikkre meg mot det rote som det ble sist. Forøvrig så gikk det utrolig bra i lasterommet sist og han bare sov i buret da. 

Så tenker bare å ha med begge deler i tilfelle for å slippe å kjøpe bur og ombooke fly der oppe. Men planen er kabinen. Og regner med denne er litt mindre enn det han var?

 

Får vel også en pekepinn når di er på helsesjekk og blir veide☺

 • Like 3
Link to post
Share on other sites
 • 2 weeks later...
På Thursday, April 27, 2017 at 6:16 PM, Sprettballen skrev:

Ja, gjør det :) Så kan vi evt. avtale en dag det passer for deg og mamma :P 

Beklager. Hadde glemt bort dette ltt men vi kjører å henter istedet så da takker jeg for tilbudet men trenger ikke likevel☺

 • Like 1
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Har ingen erfaring med fôret, men ut ifra næringsinnhold og ingredienser, er det ikke det det værste fôret du kan gi etter min mening. Lavt karbohydrat innhold. Ingen hvete eller belgfrukter, men inneholder en plass mellom 9-19% potet, mais og kyllingfett. 
  • En halvtime før? Har han faktisk tidssans til å tolke det?
  • Min erfaring er at hunder liker forutsigbarhet. Jeg pleier å si fra til minien kanskje en halvtime før jeg går: nå skal jeg på butikken, du må bli hjemme å passe på huset (sier det samme hver gang, uansett hvor jeg egentlig skal) Når jeg sier fra såpass tidlig er det fordi jeg opplever at hunder ofte skjønner at man er på vei ut i det øyeblikket man tenker på det. Nå har han blitt vant med det, så når han hører det, så går han bare å legger seg,  da vet han at det ikke skjer noe på en stund. Han trenger ikke å tenke , eller lure på om han skal være med, dermed kan han slappe av
  • Ut i fra det du beskriver så har dere 2 problemer som må løses. Hunden blir stresset på grunn av usikkerhet, og du blir stresset fordi hunden følger etter. Første problemet kan løses med å kommunisere tydelig med hunden. Når den skal være alene så sier du det, og vær tydelig med å si hadet eller natta når du skal forlate huset på egenhånd. Og når hunden skal være med så gi en tur-kommando. Det har ingenting å si om dere skal på plenen, på tur eller i bilen: kommandoen bør være den samme hver gang. Andre problemet er ditt eget stress. Det er mye vanskeligere, for det handler om akseptere at det er et behov hunden din har, og kanskje alltid kommer til å ha (de fleste blir likevel mer selvstendige med alderen). "Bli på plassen" kommando egner seg til å bruke når man får besøk, det ringer på døra, eller man må gjøre spesielle ting hvor hunden ikke kan gå rundt beina på deg. Ikke vanlige husarbeids-situasjoner som oppstår hele tiden. Hvor tror du stresset ditt kommer fra? Er det fordi du føler at du avbryter hundens hvile, eller fordi du bokstavelig talt snubler over den, eller kanskje fordi du føler at den kjeder seg/maser på deg? 
  • Håper det er godt planlagt! Å ha valp og unghund tror jeg er potensielt mer krevende enn å ha to valper samtidig. Regn med at unghunden glemmer det meste den har lært, og at begge må oppdras på nytt fra grunnen av. Jeg ville lagt mye arbeid i å jobbe med dem separat på alenetrening, båndtrening og passeringstrening, så det ikke utvikler seg til å bli problemer der de påvirker og girer opp eller forsvarer hverandre. Så lenge unghunden går greit med de fleste andre bør det ikke være noe problem. Jeg ville luftet dem sammen på et nøytralt sted før dere kommer hjem, og så la valpen utforske sitt nye hjem i egen tempo uten at den andre er der (vente i bilen, ute med hundepasser e.l.) før de kommer sammen der.
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...