Jump to content
Hundesonen.no

Lina i konkurranse på Nitrogruppa


Recommended Posts

Hei! Er det noen som er medlemmer på Nitrogruppa på Facebook her? I så fall vil vi sette stor pris på et "liker" i fotokonkurransen som kjøres der nå. Hvis bildet av min lundehund Lina får flest "liker" før 20. mars, vil premien tilfalle Norsk lundehund klubb. 

 

Vi ligger ganske godt an i øyeblikket - bare et par likes bak en schäfer: 

 

https://www.facebook.com/groups/nitrogruppa/permalink/985637058140203/?comment_id=985652084805367

 

 

 

Link to post
Share on other sites

Så vidt jeg kan se, ligger Lina veeeeldig godt an nå, men det er mange om beinet :-)

Noen sliter med å få likt, men det fungerer visst bedre på PC enn mobil. 

Hvis noen stemmer, setter vi pris på om dere holder tråden her varm ved å orientere om det :-)

 

Link to post
Share on other sites
1 time siden, Tekopp skrev:

Jeg får bare opp at posten i det første innlegget ikke er der, får ikke til å klikke på den engang. Prøve med ny link?

Hvordan blir denne, tro ...

https://www.facebook.com/groups/nitrogruppa/permalink/985637058140203/?comment_id=985652084805367

Link to post
Share on other sites
Akkurat nå, Kristiin skrev:

Hvordan fikk du til å linke direkte til kommentar? :)

Tja, kan jeg avsløre sånne bedriftshemmeligheter, da? ;-)

Jo, hvis du lover å stemme og spre det glade budskap om Lina, så .... 

Jeg høyreklikket på tidspunktet for publisering under bildet av Lina (det står nå 19 t der) - kopierte linkadressen, og den så sånn ut: https://www.facebook.com/groups/nitrogruppa/permalink/985637058140203/?comment_id=985652084805367&comment_tracking=%7B%22tn%22%3A%22R%22%7D

Så klippet jeg bort det siste &comment_tracking=%7B%22tn%22%3A%22R%22%7D, og da funket det visst. 


 

 • Like 1
Link to post
Share on other sites
11 timer siden, JTT skrev:

Stemt :)

Takk, takk! I øyeblikket kan jeg bare se at vi ligger bak en boxer med solbriller. Ikke et vondt ord om boxere, men det tenker jeg vi må klare å slå ;-) 

 • Like 1
Link to post
Share on other sites

Så vidt jeg kan se, ligger Lina nå på en tredjeplass, bak en boxer og et par urgulliga golden retrievere. Men vi gir ikke opp! Nå er det én dag igjen å stemme.

https://www.facebook.com/groups/nitrogruppa/permalink/985637058140203/?comment_id=985652084805367

 

 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • En halvtime før? Har han faktisk tidssans til å tolke det?
  • Min erfaring er at hunder liker forutsigbarhet. Jeg pleier å si fra til minien kanskje en halvtime før jeg går: nå skal jeg på butikken, du må bli hjemme å passe på huset (sier det samme hver gang, uansett hvor jeg egentlig skal) Når jeg sier fra såpass tidlig er det fordi jeg opplever at hunder ofte skjønner at man er på vei ut i det øyeblikket man tenker på det. Nå har han blitt vant med det, så når han hører det, så går han bare å legger seg,  da vet han at det ikke skjer noe på en stund. Han trenger ikke å tenke , eller lure på om han skal være med, dermed kan han slappe av
  • Ut i fra det du beskriver så har dere 2 problemer som må løses. Hunden blir stresset på grunn av usikkerhet, og du blir stresset fordi hunden følger etter. Første problemet kan løses med å kommunisere tydelig med hunden. Når den skal være alene så sier du det, og vær tydelig med å si hadet eller natta når du skal forlate huset på egenhånd. Og når hunden skal være med så gi en tur-kommando. Det har ingenting å si om dere skal på plenen, på tur eller i bilen: kommandoen bør være den samme hver gang. Andre problemet er ditt eget stress. Det er mye vanskeligere, for det handler om akseptere at det er et behov hunden din har, og kanskje alltid kommer til å ha (de fleste blir likevel mer selvstendige med alderen). "Bli på plassen" kommando egner seg til å bruke når man får besøk, det ringer på døra, eller man må gjøre spesielle ting hvor hunden ikke kan gå rundt beina på deg. Ikke vanlige husarbeids-situasjoner som oppstår hele tiden. Hvor tror du stresset ditt kommer fra? Er det fordi du føler at du avbryter hundens hvile, eller fordi du bokstavelig talt snubler over den, eller kanskje fordi du føler at den kjeder seg/maser på deg? 
  • Håper det er godt planlagt! Å ha valp og unghund tror jeg er potensielt mer krevende enn å ha to valper samtidig. Regn med at unghunden glemmer det meste den har lært, og at begge må oppdras på nytt fra grunnen av. Jeg ville lagt mye arbeid i å jobbe med dem separat på alenetrening, båndtrening og passeringstrening, så det ikke utvikler seg til å bli problemer der de påvirker og girer opp eller forsvarer hverandre. Så lenge unghunden går greit med de fleste andre bør det ikke være noe problem. Jeg ville luftet dem sammen på et nøytralt sted før dere kommer hjem, og så la valpen utforske sitt nye hjem i egen tempo uten at den andre er der (vente i bilen, ute med hundepasser e.l.) før de kommer sammen der.
  • Sånn blir det her om ett par mnd…Begge er av samme rase og kommer fra samme oppdrett. Rasen er av type miniatyrhund Noen som har erfaringer om å introdusere og leve med valp og unghund?
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...