Gå til innhold
Hundesonen.no

Bilder av valpene!(flere bilder i dag)


Lazita

Recommended Posts

Det var ikke så enkelt som det er med de voksne altså(har litt vondt i fingrene enda da de tok feil av fingre og godbiter hele tiden.

De valpene som det står solgt på er valper som er plukket ut av kjøpere, men de fleste er solgt altså jeg bare vet ikke hvem som går til hvem helt enda.

Rd1.jpg

Største valpen.

Besj1.jpg

Nest største

Gul1.jpg

Mellom stor

KopiavRosa1.jpg

like stor som den over bare jente.

KopiavSvat1.jpg

Minsten.

Lilla1.jpg

Nest minst.

Har ikke de blitt store og fine nå da? :) B)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hodebilder(eller et forsøk på hodebilder i hvertfall) :( ikke alltid enkelt å få dem til å se rett fram mot kameraet.

Besj.jpg

Nest Størst

Gul.jpg

Mellom stor

Lilla.jpg

Nest minst(betilt)

Rosa.jpg

Jenten mellom stor.(bestilt)

Rd.jpg

Største valpen

Svart.jpg

Minste valpen.(bestilt)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så søte! :( Får de sånne fancy navn av deg etterhvert eller bestemmer kjøperne det?

jo no skal du høre, vi har jo ikke noe kennelnavn enda men prøver å tenke ut et passendes.

Navn derimot har jeg funnet til dem.

Guttene skal hete:- Little white Emir - Little White Beautifull Eicko - Little Snow White Enzo - White Beautifull Eros - Little White E-Rex(kjøper har valgt navn)

Tispen: Little White Evita.

Så får vi håpe NKK kan klare å godkjenne navnene da.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fine navn! Lett å kjenne igjen at de hører til samme kull da, selv om de ikke har kennelnavn. (og at de er små og hvite skjønner man jo med engang! ;) )

Ja ikke sant, måtte jo finne på noe synes det ble så lite med bare enkle navne på dem liksom.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:P Da var alle valpene solgt, og nå sitter vi her med 4 valper i hus og skal kanskje ta turen til stavanger på fredag og lever dem siden det virker som det er ekstremt vannskelig for kjøpere å komme å hente valpene sine så gjør vi det sånn. hvis ikke vi bare ber dem komme over med båten fra stavenger så står vi på andre siden og venter på dem.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Jeg skjønner. Jeg synes på en måte ikke at 3/6 med C (uten forkalkninger) er så ille, men jeg har sett på fryktelig mye hunder i det siste. Mulig jeg har sett meg blind og at jeg må stikke fingeren i jorda
    • Jeg tenker at hvis du må velge mellom de ulempene, og heller få en mindre risiko for de senere, så ville jeg ventet. Ja, tidsmessig er det optimalt, men det er snakk om litt tilrettelegging bare. Jeg vet ihvertfall at om jeg hadde stått der med en 4 år gammel hund enten skuddredd eller med HD, og hadde hatt disse valgene, så ville jeg angret på å ikke bare ha ventet noen måneder. Noen garanti er det såklart aldri. Om du kan leve med en skuddredd hund som ikke kan brukes til det den er tenkt til, så ville jeg gått for det. HD går utover helsa og hverdagen til hunden i mye større grad.
    • For å være ærlig: Jeg ville stått over begge kullene. Det er ganske kjipt å sitte med hund om to/tre år som viser tegn på sjukdom som du kunne vært uten om du ikke hadde hatt dårlig tid.  Både skuddreddhet og leddsjukdom kan korte ned/stoppe både konkurranse og redningsplaner. Vent til det kommer et kull hvor du heller blir misfornøyd med noe som ikke kan være fysisk/psykisk begrensende. For eksempel farge og kjønn. 
    • Du kan sikkert litt om massasje og sånt allerede? Vi hadde regelmessig fysioterapeut på våre, en gang i mnd. Lakseolje, og etterhvert Cartrophen (lite effekt) og Librela (heller ikke mye effekt, men startet antageligvis for sent). Greia med disse smertebehandlingene for artroser er visst at man skal begynne å bruke dem før det har fått utviklet seg noe særlig. Pass på at hunden er varm såklart, back on track kan hjelpe (tantes gamle hunder har hatt det over natten, med opptrening). 6 tenner! Au!
    • Du kan prøve Kim Salomonsen på facebook. Det er den eneste oppdretteren av rasen i Norge. Det er en litt større rase i Sverige.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...