Jump to content
Hundesonen.no

Forslag til navn til sheltievalp, sobel tispe :)


henrisch
 Share

Recommended Posts

Jeg skal hente min soble sheltiev tispevalp om 3 uker. Vi har tenkt mye på navn, og liker litt morsomme og søte navn. Vi har tenkt mye på Pepsi, og liker det egentlig veldig godt. Hva syns dere om Pepsi? Har dere eventuelt andre forslag som kan passe en glad, leken og vakker sheltie?

Link to comment
Share on other sites

Min Labbe het Pepsi i starten, men hun kledde ikke det navnet når hun vokste litt til, så hun ble hetende Pepsi Luna (Luna til hverdags). Synes det er et kjempefint navn :)

Til min valp nå vurderte jeg Nonstop, og jeg liker det veldig godt også! Passer jo til sånne små fyrverkerihunder :)

Link to comment
Share on other sites

Min Labbe het Pepsi i starten, men hun kledde ikke det navnet når hun vokste litt til, så hun ble hetende Pepsi Luna (Luna til hverdags). Synes det er et kjempefint navn :)

Til min valp nå vurderte jeg Nonstop, og jeg liker det veldig godt også! Passer jo til sånne små fyrverkerihunder :)

Så morsomt at din også het Pepsi i starten.. og bra å høre at det er ei jente, da flere venner av meg syns det er litt guttete. Men jeg syns det er et tispenavn ;) Luna er også veldig fint. Nonstop er jo morsomt, kanskje litt langt.. men takk for svar! :D

Link to comment
Share on other sites

Takk for alle forslag!! :) Tror nok det ender opp med Pepsi. Trengte bare litt støtte på at det var et fint navn også, kjente jeg! :teehe:Har aldri møtt en hund som heter Pepsi jeg.. så trodde det var litt originalt, hehe. Men daså.. da får vi bare være litt uoriginale da. Henter lille frøkna om 3 uker!! Kan ikke vente :)

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Det bør du ikke. Gå god for dem. En av eierne der nå er anmeldt av veterinær, for dyremishandling. Etter at en valp på 6 mnd som var på kurs der ble strupt og holdt opp i luften etter kobbelet (Med struphålsbånd) og fikk påført varige skader på luftrør og strupehode.  Fordi den "utagerte" mot andre hunder. Som om valper bjeffer av annen grunn enn usikkerhet.... Veterinæren ble så rystet over skadene at mat-tilsynet ble meldt.    Så styr langt unna er mitt råd. Man risikerer at hunden blir varig skadet på kropp og sinn. 
  • Vill var 12kg ved 17 uker/4mnd, og har endt opp på 19,5kg og rett over 50 cm😅 Roet seg betraktelig etter 5mnd😅
  • Tenkte det passet fint med en liten oppdatering, nå som jeg snuser litt innpå forumet igjen og Sydney har blitt en gæmlis Om tre dager har hun rund dag, og har vokst et ordentlig hvitt skjegg. En god gammel dame har hu altså blitt, men ennå sprek som bare det. Akkurat nå chiller vi etter å ha tatt oss en fin tur på fjellet Lett og deilig regn, og lite folk. Tok ikke med kamera, så blir mobilbilder! Hun ser så kompakt og rar ut her, haha Er igrunn spinkel.
  • 13-åringen min har også bare ett gir, og hun løper alle turer. Hun har i tillegg en del muskelsvinn, bilyd på hjertet og en skranglete skulder, så en frisk 13-åring tenker jeg i hvert fall det er uproblematisk å løpe med. Jeg har fått beskjed fra veterinæren om at jeg bare skal la min styre tempoet som hun vil.
  • Jeg har en eldre hannhund på 13 år, blandingshund, mor er husky. Han er et sportstype, bygd lett og rask. Veier 26-29 kg, varier i vekt, pga han fortsatt blir like surrete når nabotispene har løpetid 🙊 Han har alltid vært med på lange gåturer og sykling/løping/ski. Har redusert litt på turene som han er med på, men har han med på intervall løping, maks 4 km.  Han er usedvanlig sprek og holder koken på tur, dersom han sakker tempoet så følger jeg han. Veterinæren sier han er ekstremt sprek og frisk for alderen. Har minimalt med muskelsvinn og bevegelsesapparatet er som på en unghund. Ellers frisk med god hjerte/lunge helse. Hun mener han bare har godt av løpeturene, men jeg bekymrer meg alltid for at det blir for mye.. Han har aldri vist tegn til at det er for mye, han elsker å løpe, og vi går både før og etter løpingen. Han henter seg like fort inn som alltid etter løpeturene.  Har han aldri med på løpetur i solsteik eller over 20 varmegrader. Da holder vi oss til å gå.    Er det noen som har eldre senior hund som de løper med? Skjønner at jeg bare skal være veldig fornøyd med sprek og frisk gammelmann i hus, men jo eldre han blir, jo mer bekymret blir jeg for at noe skal skje han ❤️ 
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...