Jump to content
Hundesonen.no

Willemo's Nemi


Th3a
 Share

Recommended Posts

Er vel på tide å presentere min hund og da. :P

Jeg har en Golden Retriever fra oppdrettet Willemo, og hennes stamtavlenavn er så enkelt som Willemo's Nemi. Hennes foreldre er NUCH Fab Four's Full Rulle og Willemo's Astri. Hun er født 03.06.2010.

Nemi er familiens første hund, og jeg har hovedansvaret for henne. Mamma og pappa betaler mat og veterinærregninger selvsagt. :P Siden første dag har hun vært en eksemplarisk hund. Hun er lettlært, rolig, snill, leken, og har en fantastisk av-knapp inne. Det "verste" hun gjorde i sin ungdomstid var å makulere en fjernkontroll til en ødelagt TV, og det var det. Hun har aldri vært i konflikt med andre hunder, og min bestemor på 83 år kan gå tur med dette "beistet" på 30 kg. :ahappy: Hun er det man kaller en once-in-a-lifetime-hund. Hun ble i tillegg "født båndtrent", bare for å skryte enda mer. :sleep:

Så kommer bildespammet av dårlige mobilbilder.

Seeee så liten og søt hun var daaaa. :wub: Første dagen hjemme, og første møte med ilderen vår.

1001_zpsfkzxaxtz.jpg

1002_zpsr3xolelp.jpg

Pia og Nemi. Pia er den nye hunden til en gammel nabo av meg. Deres tidligere hund gikk jeg fast tur med hver dag, og tross for at de flyttet så har eier og jeg god kontakt. Vi går stadig tur med hundene sammen, så Pia dukker vel opp her i tråden en gang i blant. :D

1008_zpssnrqnfjj.jpg

1009_zpstovz8oei.jpg

1006_zpseygmyqtc.jpg

1004_zps4obqdfji.jpg

Nemi og venninnen min sin Birma-gutt er gode venner. :wub:

1005_zpsu6x281du.jpg

1007_zpsd4tttbut.jpg

Får spamme mer senere. Godt å gå lagt dem ut i en tråd så jeg slipper å spamme vennene mine på FB med dem. Noen mener jeg er litt for obsessed med min egen hund...

 • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Utrolig flott golden du har der :wub::)

Så søt hun er! :) Det ser ut som om hun smiler på det siste bildet. :ahappy:

Det var en veldig pen utgave av en Golden :wub:

Nemi takker for alle komplimentene, og eier er veldig enig. :ahappy:

Link to comment
Share on other sites

 • 6 months later...

Ettersom jeg verken har et bra kamera eller en fotogen hund så blir det lite bilder, men jeg har da noen fra våre siste turer. Nemi er like snill og god som alltid. Hun har litt rundere etter en daff sommer og lat eier, men nå er båndtvangen slutt og da tilbringer vi så mye som mulig tid i skogen sammen. :ahappy:

Mamma og jeg var på blåbærtur forrige uke, og Nemi fikk rulle rundt i lyngen og sabotere for oss i timesvis. :lol:

IMG_2316_zpsnkrqykc9.jpg

IMG_2317_zps3uxtv0xs.jpg

IMG_2318_zpsowsjmgdb.jpg

IMG_2323_zpssqbng8o0.jpg 

Vi har også tatt bruk i sykkelen igjen, ettersom Nemi har fått mer sansen for den. Hun elsker å få springe løs foran sykkelen i skogen. :ahappy:

IMG_2340_zpss72szua2.jpg

Nemi og jeg var eventyrlystne i dag og gikk på en ukjent sti. :shifty: Vi endte først på et jorde og så kom vi fram til motorveien etter hvert.

IMG_2334_zpsqbp84l13.jpg

Ah, sola mi. :wub: Alltid blid hun!

IMG_2327_zpslfxn5i1k.jpg

Det var det for denne gang! :)

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Nei, jeg begrenser ikke pga. vaksinasjon. De hunder vi omgås er generelt både vaksinerte og friske, og det er de mine får hilse på i den perioden fordi jeg vil at de skal ha trygge, fine hundemøter. Tilfeldige andre hunder for de øve på å ikke bry seg med. Smitte i miljø tenker jeg lite på, da vi bor avsides og ikke bruker hundeparker ol. Valpekurs liker jeg vente med en måned eller to, slik at de er gamle nok til å trene gode økter og holde ut et helt kurs  
  • Sosialiseringsvinduet er frem til 12 uker sies det, selv om dette ikke stemmer helt så er det fortsatt veldig viktig å utsette valpen for det hen skal senere også, men i kontrollerte former. Både å fysisk møte andre trygge hunder for å utvikle språk og lære grenser, samt lære at man ikke skal hilse på alle hunder man møter på er viktig. Mange valper vaksineres før levering også, det har hvertfall de jeg har hatt vært selv om praksisen varierer litt. 
  • Vi har brukt Dog Breeding Science i Australia for å teste for ILM (Intestinal lipid malabsorption). Betalte rundt 400 kr og sendte spyttprøve.  De har utviklet en test for kelpier på denne sykdommen. Finnes visst og noen i Tyskland som har tatt utgangspunkt i testen som ble utviklet i Australia eller noe slikt, men vi brukte den i Australia da oppdretter tipset om den.  Fikk e-post om at hvis vi ønsket å teste noe mer så kunne de bruke prøvene til å teste i en kort periode. Ble litt nysgjerrig på fargetesting ettersom jeg håper han har arvet faren sin shaded/ghost tan farge. Men jeg vet ikke hvor mye svaret hadde gitt meg, jeg kan og bare vente å se hva han blir. Foreløpig tydelige antygdninger til at han vil bli shaded/ghost tan 😄
  • Jeg ville nok tenkt over hvorvidt hundene vi omgikkes var vaksinerte og friske, og ikke la valpen hilse på tilfeldige fremmede hunder. Jeg ville definitivt ikke oppsøkt hundeparker, f.eks. Men ellers tenker jeg at det er relativt trygt her i Norge så lenge man tenker seg litt om.
  • Nei. Jeg tenkte ingenting på begrensninger rundt andre hunder før 12 ukers vaksinen. Tilfeldigvis tok vi vaksine samme dag som valpekurset skulle ha første dag hvor valpene var med. Men jeg ville ikke latt det begrense meg heller.
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...