Jump to content
Hundesonen.no

EFIT fra Kolbotn


Th3a
 Share

Recommended Posts

EFIT er noe jeg synes er utrolig gøy og jeg gleder meg hver mnd til andres, men denne gangen ville jeg lage en selv. Utrolig kjedelig søndags-EFIT med dårlig mobilkamerabilder, men det får gå!

10:00: Gikk ned for å vekke Nemi, hun syntes det var alt for tidlig å våkne til helg å være. :P

IMG_001_zpsszpn5ffg.jpg

11:00: Mens jeg lager frokost og Nemi nettopp har fått frokost, så kommer den obligatoriske tisseturen i hagen.

IMG_002_zpsvnm1uacm.jpg

12:00: Rundt tolv har vi kommet oss ut på tur i skogen med Pia og eier. :ahappy: Lykken var stor da disse to ble gjenforent ja.

IMG_003_zpshjmaegem.jpg

13:00: Fortsatt på tur. Lite folk i skogen og fint vær er topp, mener Nemi. :sleep:

IMG_004_zpsmyxzm8ij.jpg

14:00: På vei hjem fra tur, vi har tatt farvel med Pia og eier, og gleder oss til å komme inn i varmen igjen.

IMG_005_zpshz1vg1rd.jpg

15:00: Henger på Facebook og Sonen mens Nemi er langt inn i drømmeland.

IMG_006_zpsezo49yjq.jpg

16:00: Sovet en times tid på sofaen, og våkner opp til Kakekrigen på TV. Min søster nektet å skifte program... :getlost:

IMG_007_zpsfjg4tyrc.jpg

17:00: Vi pakker sammen tingene og drar til mamma for en uke (skilte foreldre). Nemi synes det er kjipt å forlate hagen sin.

IMG_015_zpsgjicdm5p.jpg

Bonusbilde: Veldig deilig å bo i et nabolag hvor det er lite biler og folk om kveldene, da kan nemlig hunden tusle løs. :lol:

IMG_008_zpsosxeoe2h.jpg

18:00: 17'åringen blir tvunget til å lage sin egen mat. Nei, kyllingen er ikke brent. Jeg bare liker den godt stekt. :aww:

IMG_009_zpsafkda4k5.jpg

19:00: Slapper av i stuen med mamma. Beklager for det rotete, godterifylte bordet.

IMG_010_zpsdc5utfem.jpg

20:00: Nemi begynner å bli lei av å ha et kamera oppi fjeset hele tiden.

IMG_011_zpsia96l4rw.jpg

21:00: Den daglige tvangskosingen av meg. :heart:

IMG_012_zpsfguygdby.jpg

22:00: Ute på siste tissetur. Hun pleier ikke å gå så mye løs i gatene assa, men idag var det seriøst ikke en sjel å se eller høre.

IMG_013_zps0i15bw0k.jpg

23:00: Nemi og jeg er klare for senga, men jeg har planer om å gjøre litt mattelekser og ikke minst legge ut denne EFIT'en før vi slukker lyset. :ahappy: Og nei, man er aldri for gammel til hestedynetrekk.

IMG_014_zpsbnf7ddrv.jpg

 • Like 14
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Det bør du ikke. Gå god for dem. En av eierne der nå er anmeldt av veterinær, for dyremishandling. Etter at en valp på 6 mnd som var på kurs der ble strupt og holdt opp i luften etter kobbelet (Med struphålsbånd) og fikk påført varige skader på luftrør og strupehode.  Fordi den "utagerte" mot andre hunder. Som om valper bjeffer av annen grunn enn usikkerhet.... Veterinæren ble så rystet over skadene at mat-tilsynet ble meldt.    Så styr langt unna er mitt råd. Man risikerer at hunden blir varig skadet på kropp og sinn. 
  • Vill var 12kg ved 17 uker/4mnd, og har endt opp på 19,5kg og rett over 50 cm😅 Roet seg betraktelig etter 5mnd😅
  • Tenkte det passet fint med en liten oppdatering, nå som jeg snuser litt innpå forumet igjen og Sydney har blitt en gæmlis Om tre dager har hun rund dag, og har vokst et ordentlig hvitt skjegg. En god gammel dame har hu altså blitt, men ennå sprek som bare det. Akkurat nå chiller vi etter å ha tatt oss en fin tur på fjellet Lett og deilig regn, og lite folk. Tok ikke med kamera, så blir mobilbilder! Hun ser så kompakt og rar ut her, haha Er igrunn spinkel.
  • 13-åringen min har også bare ett gir, og hun løper alle turer. Hun har i tillegg en del muskelsvinn, bilyd på hjertet og en skranglete skulder, så en frisk 13-åring tenker jeg i hvert fall det er uproblematisk å løpe med. Jeg har fått beskjed fra veterinæren om at jeg bare skal la min styre tempoet som hun vil.
  • Jeg har en eldre hannhund på 13 år, blandingshund, mor er husky. Han er et sportstype, bygd lett og rask. Veier 26-29 kg, varier i vekt, pga han fortsatt blir like surrete når nabotispene har løpetid 🙊 Han har alltid vært med på lange gåturer og sykling/løping/ski. Har redusert litt på turene som han er med på, men har han med på intervall løping, maks 4 km.  Han er usedvanlig sprek og holder koken på tur, dersom han sakker tempoet så følger jeg han. Veterinæren sier han er ekstremt sprek og frisk for alderen. Har minimalt med muskelsvinn og bevegelsesapparatet er som på en unghund. Ellers frisk med god hjerte/lunge helse. Hun mener han bare har godt av løpeturene, men jeg bekymrer meg alltid for at det blir for mye.. Han har aldri vist tegn til at det er for mye, han elsker å løpe, og vi går både før og etter løpingen. Han henter seg like fort inn som alltid etter løpeturene.  Har han aldri med på løpetur i solsteik eller over 20 varmegrader. Da holder vi oss til å gå.    Er det noen som har eldre senior hund som de løper med? Skjønner at jeg bare skal være veldig fornøyd med sprek og frisk gammelmann i hus, men jo eldre han blir, jo mer bekymret blir jeg for at noe skal skje han ❤️ 
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...