Jump to content
Hundesonen.no

Klubb i Oslo for en uten bil?


Lunatic
 Share

Recommended Posts

Flyttet ikke du til Grønland?

25-bussen går ihvertfall til Stilla, evt kan du bytte til 54 på Kjelsås stasjon, da stopper den 200m fra treningsområdet til Oslo og omegn. Jeg vet ikke om noen andre klubber i Oslo som har god offkom, bare noen hundeskoler. Oslo sportshundklubb hadde treninger på Sinsen, vet ikke hvor de ellers har trent, og ikke sett noe om dem i det siste, så aner ikke om de faktisk eksisterer lengre.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jeg glemte jo helt å svare på denne! Beklager!

OODK er jo den jeg har sett mest på, og den jeg har hørt mest positivt om. Så jeg tror nok det blir den. De trener vel fortsatt på Brekke? Det er jo ikke så altfor vanskelig å komme seg dit i hvert fall. Jeg tror nok jeg går for dem :)

Link to comment
Share on other sites

Brekke om sommeren og Sinsenhallen om vinteren. Innetreningen starter nå på fredag, men vi fortsetter ute så lenge forholdene er ok. Du finner grener og treningstider i kalenderen på nettsiden. Det er bare å møte opp, folk er stort sett veldig hyggelige.

Det er en til som tar den bussen fast (bytter på Kjelsås stasjon) til trening tirsdager og onsdager, fra Årvoll.

Link to comment
Share on other sites

Brekke om sommeren og Sinsenhallen om vinteren. Innetreningen starter nå på fredag, men vi fortsetter ute så lenge forholdene er ok. Du finner grener og treningstider i kalenderen på nettsiden. Det er bare å møte opp, folk er stort sett veldig hyggelige.

Det er en til som tar den bussen fast (bytter på Kjelsås stasjon) til trening tirsdager og onsdager, fra Årvoll.

Det høres jo supert ut! Da skal jeg se om jeg kommer meg på en trening for å høre litt til neste uke :)

Det er vel ikke tilfeldigvis Luna det og? Riesen?

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Drar denne opp igjen - @AnetteN, @simira og @Lunatic, er dere med på fellestreningene til OODK i lydighet i Sinsenhallen? Det ser ut til at det bare er å melde seg på, betale og møte opp. Det frister med innetrening nå, og også å ha noen å trene sammen med på faste tider. Er det ok miljø der? Og er det med folk på alle nivåer?

Noen andre som er med på disse treningene innimellom?

Link to comment
Share on other sites

Miljøet er ok, det er litt forskjellig hvem som er på innetreningene ift utetreningene om sommerhalvåret (de i høyere lydighetsklasser gidder ofte ikke å trene inne pga plassen). Det er mange flinke folk, og de som trenger hjelp til noe får det.

Det er bare å betale, melde seg på og møte opp, som du sier. Info står på nettsidene. Send dem en e-post, men jeg regner med at dere kan møte opp i morgen om dere vil være med.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Det ER vanvittig slitsomt med valp. Fire år etter første hund var jeg fortsatt ikke klar for valp igjen, vi fikk det likevel, og nå blir det garantert omplassering om vi skal ha hund igjen. Du vil lære deg å se tegnene og tidene der hunden må gjøre fra seg. Pass på å gå ut ofte nok. Jeg pleier å gå ut minimum annenhver time med valp, kanskje oftere hvis de drikker mye rett etter å ha kommer inn osv. La ham undersøke i eget tempo ute, det er ikke viktig å gå tur i denne alderen. Lek og belønn med godbiter ute, all kontakt og interesse, for deg eller andre ting. Det er viktig å ikke gi hunden oppmerksomhet hele tiden også, så den greier å legge seg ned og slappe av. Han kan godt ligge sammen med deg på fanget, i sofaen, sengen eller hvor det nå er, men pass på at det ikke skjer noe hele tiden. Det blir bedre, og det blir verre. Han vil lære å gjøre fra seg ute, og trenger ikke å følges med hele tiden. Men med alderen kommer nye utfordringer, hormoner, bjeffing, passeringer, innlæring av hverdagslydighet, og alt de finner på. Det tar noen år før du har en formet voksen hund og kan lene deg tilbake. Og jeg kan garantere deg at du vil lære mye på veien. Anbefaler at dere kommer dere på valpekurs så snart som mulig, der kan du også stille spørsmål og få hjelp og støtte til det som er vanskeligst. Lykke til!
  • Hei alle hundefolk. Har fått i hus en liten Dvergpuddel gutt på 9 uker, vært her i 4 dager nå. Kjenner at dette er veldig utfordrende og noe jeg ikke vet om jeg får til/ er ett sånt liv jeg vil ha.    Har lest, snakket med andre hundeeiere og lest mere om valp og hund, og puddel ofc. Men har aldri fått ett inntrykk om at det var så slitsomt og så hardt og utfordrende som jeg syns det er. Han er ikke vandt med å være ute, gjemmer seg i huset når han vil bæsje og tisser på kladd. Helt greit, all hans våkentid er jeg med han, og jeg er blitt ufattelig glad i han. Er bare mitt ansvar, min hund og det er min tid som skal gå til dette. Får litt hjelp av mamma, at hun ser til han når jeg er feks på do, steller meg eller trenger å sove en times tid.  Men dette er gått sykt inn på meg, jeg vet ikke om jeg klarer og om jeg mestrer det. Å vet ikke om denne følelsen blir å gå bort, han er en valp, og jeg vet at man ikke skal forvente noe av han, han biter, sutrer og er rolig som alle andre valper. Men det er meg, ikke han- haha. Trenger bare noen hjelpende ord, eventuelt noen råd, eventuelt at noen sier rett ut «lever han tilbake, det blir være senere»  Åh, håper at noen forstå mvh. Førstegangshundeeier  
  • Planen var jo egentlig lage et nytt flokktilskudd selv nå rundt nyttår, men det ble jo ikke noe av mår vi plutselig mistet Fern. Det ble litt tomt uten en svenskjävel i hus, så si hei til Ild, Ferns tantebarn! Hun er nå 12 uker (bilder fra 9-10 uker) og lever opp til navnet sitt 🔥
  • Hentet Aiko i helga, og er blitt så glad i han. Er mange tanker og ting jeg tenker på nå. Førstegangs hundeeier og er veldig spent på denne valpetiden. Liten Dvergpuddel gutt på 9 uker💙
  • Vri opp en vaskefille eller tyggeknute i vann og legg den i fryseren. Kulden lindrer kløen i tennene.
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...