Jump to content
Hundesonen.no

Klær til liten hund.


LilleZara
 Share

Recommended Posts

Som noen her vet,så har jeg en Boston terrier i fosterhjem. Hun har ikke underull,heller ikke så mye kroppsfett og synes allerede at det er kaldt ute.

Problemet er at vi vet ikke hvor lenger vi kommer til å ha henne,så det å bruke flere tusen kr på klær til henne har jeg ikke mulighet for akkurat nå. (Hadde jeg visst at vi skulle ha henne i et år,så hadde vi selvsagt kjøpt inn når vi får lønn,for da hadde vi visst at det kom til å bli god bruk for klærne og verdt invisteringen)

Det jeg lurer på er om noen kanskje har noe hundeklær som dere vil "donere". Trenger ikke være noe fine greier,gjør ingenting med flekker ol.,bare det hjelper henne å holde seg litt varm.

Vi trenger egentlig det meste av ytterklær.

Hennes mål:

Rygg:32cm

Hals:25cm

Bryst:39cm

Hilsen ei som blir skikkelig takknemmelig for bidrag!

77F8102D-98E4-4FC4-A43C-5934AC5E8F13_zps

Link to comment
Share on other sites

Jeg er ikke sikker på hvor mye jeg har hjemme, og hva som ligger igjen nedpakket i kjelleren min sammen med resten av flyttelasset. Men jeg kan se om jeg finner noe når jeg kommer hjem litt senere :)

Jeg har en god del jeg ikke bruker, noe som også er bittelitt stort til Kua (hun er 30 i ryggen men er nok smalere enn en boston. Kan gå igjennom det i morgen og se :)

Åh,fantastisk! Dere er snille :D

Link to comment
Share on other sites

Går det ikke an å stappe henne inn i en manne-raggsokk? Klippe hull til bein og hode :P

Så liten er hun ikke :P

Ermer fra avlagte fleece- eller ullgensere.

Ja,kanskje,jeg får se om jeg finner noe å bruke. Det er helst jeg som bruker ull-fleece her i hus,og jeg bruker xs,så det blir litt lite til henne.

sparkjøp har noen dekken til hund som koster hundre kroner. Helt greie dekken :)

Har gitt bort det jeg hadde til overs alt (som sikkert hadde vært litt for stort uansett), men Hooks.no har en del billig hvertfall. :)

Takker for tips! :)

Link to comment
Share on other sites

Hooks hadde nylig salg på bla dekken, halv pris av salgspris. (Lå i en kurv ved glassveggen ved hundeutstyret) Kjøpte et greit Showmaster regndekken med for til 50kr der for en 10dager siden ca.

Takk for tips! Kommer til å ta turen bort der :)
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Har en hvit en også altså😄 Greier ikke helt slutte med dem. Ja, pleier vel å si at han er en ekte belger; mest Groenendael blandet med Malinois + en dæsj Tervuren. Veldig trivelig liten fyr som liker å bruke nesa. Var det ikke sånn at du snuste på ny? Moren til min svarte skal ha nytt kull nå...wink wink, nudge nudge😘
  • Det kan ta litt tid fra bytte av hjem til hunden reagerer på det og forstår at det ikke er midlertidig. Med løpetid i tillegg kan det godt spille inn. Det kan godt henne at hun opplever løpetiden annerledes på et nytt sted enn der hun har bodd hele livet. Jeg har dessverre ikke så mye innspill utover det.
  • Hei, jeg skal lage hundegård til en kommende huskyvalp som skal bo i Hagen. Vurderer betongheller eller skifteheller etc langs gjerdet sånn at den ikke graver seg ut. Hvor store trenger disse å være? Holder det med 30x30 cm eller blir dette for smått?
  • Min samboer og jeg overtok for noen uker (3 uker) ei nydelig samojed tispe på 3 år, fra hans foreldre. Hun bodde før i Trøndelag, mens vi bor på Sørlandet, så det har vært en klimaendring for henne. Vi har passet henne en del før, så vi er ikke ukjente for Mira.  Siden vi er friluftsmennesker så har vi gledet oss masse til å få hund, og vi dedikerer mye tid til tur, ski og trening - noe hun selvfølgelig elsker! Vi har også brukt en del tid på å trene grunnleggende lydighet, da hun er sta og helst vil gjøre det hun selv ønsker, som en ekte samojed (; her har vi likevel sett stor fremgang på tur. I tillegg er hun veldig sjelden alene, vi er stort sett alltid med henne, tross at hun er vandt til å være en del hjemme alene. Jeg vil derfor tro at endringen i adferd ikke skyldes at hun er understimulert. Det er også viktig å nevne at den endrede adferden hovedsaklig gjelder når vi er hjemme og ikke ute på tur. Mira er generelt sett en veldig rolig og avbalansert hund, som tross rasen sjelden bjeffer eller synger. Hjemme har hun alltid pleid å være veldig rolig, og hun er en svært høflig hund som er veldig «enkel» å ha med å gjøre.  Så til problemet - hun har begynt å bjeffe og ule mye mer enn hva som er vanlig for henne, selv på natten. Hun virker rastløs og piper også mer enn vanlig. Hun sliter med å komme til ro, og mest bekymringsverdig av alt så spiser hun nesten ikke. Vi har ikke skiftet fôr, så her er alt likt (ønsker heller ikke å skifte da hun har en sensitiv mage). Hun har løpetid, så noe av problemene kan nok skyldes dette. Da jeg snakket med svigers nevnte de at det var vanlig at hun blir rastløs og oppmerksomhetssøkende eller pipete, men ikke at hun slutter å spise og begynner å bjeffe/ule. Legg merke til at vi har hatt henne i 3 uker, og at adferden begynte å endre seg for 1 uke siden, så trolig er ikke problemet at hun har flyttet? Vi ønsker likevel å gjøre denne overgangen så enkel og bra som mulig for henne, og viktigst av alt; at hun skal spise som vanlig. Har noen her tips til hva dette kan skyldes, eller hva vi bør gjøre? Evt om vi bør oppsøke veterinær? 
  • Altså, den totale motsetningen av en sånn hvit 😆 Er det en groenendael? Ekstremt søt, om jeg får si det! 
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...