Jump to content
Hundesonen.no

Nickis EFIT, 1. sep


Lars J
 Share

Recommended Posts

07:00 er Nicki igang med å overtale fotografen om å ordne EFIT av henne for dagen. Overtalt, men det er da alt for tidlig? Og det får bli med iPhone-kameraet denne runden...

08:00 er frokosten servert.

09:00 på veg til jobben.

10:Zzzz

11:Zzzzz

12:00 snuser vi litt rundt mens fotografen tømmer blæra.

12:30 er vi ute og tømmer blæra selv.

13:00 er vi tilbake på kontoret.

14:00 går det an å sove i den her da?

14:3Zzzzz

15:Zzzzz

16:Zzzzzz

16:3Zzzzzz

17:00 er vi på veg hjem igjen.

17:30 har fotografen ordnet seg mat.

18:00 tar fotografen "desserten" mens han nyter siste episode av Hell On Wheels.

18:30 begynner vi å strekke oss litt under bordet.

19:00 er middagen (eller var det frokosten?) prosessert.

20:00 har vi funnet noen nye lekekamerater. Gud som vi fikk løpt og herjet...

21:00 ligger vi utslått bak sofaen.

22:00 har fotografen ordnet utstyrstest av refleks-dekken.

23:00 er vi tilbake der dagen startet. Sånn går no dagan...

 • Like 16
Link to comment
Share on other sites

Takk :). Det er veldig betryggende/behagelig å kunne ha henne med seg på jobben ja - det er nesten ubetalelig. Jeg slipper (om hun var alene hjemme istedenfor) å bekymre meg for om hun sitter og uler og forstyrrer naboer, eller spøler rundt på parketten og forstyrrer naboer, eller om hun har gjort fra seg inne, eller fått tak i noe ugang som hun spiser på. Men hun er selvsagt ikke alltid så villig til å legge seg å sove så lett på kontoret, og kan forstyrre litt når hun ikke vil slappe av.

I natt ble forresten første natten hun tilbringte på stuen/gangen/kjøkkenet istedenfor under nattbordet mitt. (Siste bilde var jukset til før vi egentlig la oss). Hun la seg foran utgangsdøren og kom ikke da jeg kalte henne inn på soverommet da jeg skulle legge meg, så da ble døra lukket med henne på andre siden. Det gikk helt fint, og jeg fant henne under stuebordet da jeg stod opp, etter sannsynligvis den beste søvnen jeg har hatt på en måned eller to... :)

Link to comment
Share on other sites

Og så er jeg veldig nysgjerrig på hva du jobber med :lol:

Jeg gjør som veldig mange andre jobber i dag - sitter foran en datamaskin hele dagen :-) Driver med software-utvikling. Kontoret er i et inkubator/oppstartsbedrifts-miljø i midtbyen som heter DIGS, og det meste spennende som skjer der i form av rare dingser (f.eks. den rammen Nicki snuser ved) er i regi av andre "beboere" der.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Så stor å fin hun er blitt, å så utrolig kjekt å kunne ha med hunden på jobb, om ikke annet så bare fordi man kan rusle til og fra å gjøre unna to fluer i en smekk heller enn å bruke unødig tid på å kjøre/busse eller gå til å fra uten hund. Å selvsagt greit å vite hva de driver med å man slipper dårlig samvittighet for lange dager alene.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Det kan ta litt tid fra bytte av hjem til hunden reagerer på det og forstår at det ikke er midlertidig. Med løpetid i tillegg kan det godt spille inn. Det kan godt henne at hun opplever løpetiden annerledes på et nytt sted enn der hun har bodd hele livet. Jeg har dessverre ikke så mye innspill utover det.
  • Hei, jeg skal lage hundegård til en kommende huskyvalp som skal bo i Hagen. Vurderer betongheller eller skifteheller etc langs gjerdet sånn at den ikke graver seg ut. Hvor store trenger disse å være? Holder det med 30x30 cm eller blir dette for smått?
  • Min samboer og jeg overtok for noen uker (3 uker) ei nydelig samojed tispe på 3 år, fra hans foreldre. Hun bodde før i Trøndelag, mens vi bor på Sørlandet, så det har vært en klimaendring for henne. Vi har passet henne en del før, så vi er ikke ukjente for Mira.  Siden vi er friluftsmennesker så har vi gledet oss masse til å få hund, og vi dedikerer mye tid til tur, ski og trening - noe hun selvfølgelig elsker! Vi har også brukt en del tid på å trene grunnleggende lydighet, da hun er sta og helst vil gjøre det hun selv ønsker, som en ekte samojed (; her har vi likevel sett stor fremgang på tur. I tillegg er hun veldig sjelden alene, vi er stort sett alltid med henne, tross at hun er vandt til å være en del hjemme alene. Jeg vil derfor tro at endringen i adferd ikke skyldes at hun er understimulert. Det er også viktig å nevne at den endrede adferden hovedsaklig gjelder når vi er hjemme og ikke ute på tur. Mira er generelt sett en veldig rolig og avbalansert hund, som tross rasen sjelden bjeffer eller synger. Hjemme har hun alltid pleid å være veldig rolig, og hun er en svært høflig hund som er veldig «enkel» å ha med å gjøre.  Så til problemet - hun har begynt å bjeffe og ule mye mer enn hva som er vanlig for henne, selv på natten. Hun virker rastløs og piper også mer enn vanlig. Hun sliter med å komme til ro, og mest bekymringsverdig av alt så spiser hun nesten ikke. Vi har ikke skiftet fôr, så her er alt likt (ønsker heller ikke å skifte da hun har en sensitiv mage). Hun har løpetid, så noe av problemene kan nok skyldes dette. Da jeg snakket med svigers nevnte de at det var vanlig at hun blir rastløs og oppmerksomhetssøkende eller pipete, men ikke at hun slutter å spise og begynner å bjeffe/ule. Legg merke til at vi har hatt henne i 3 uker, og at adferden begynte å endre seg for 1 uke siden, så trolig er ikke problemet at hun har flyttet? Vi ønsker likevel å gjøre denne overgangen så enkel og bra som mulig for henne, og viktigst av alt; at hun skal spise som vanlig. Har noen her tips til hva dette kan skyldes, eller hva vi bør gjøre? Evt om vi bør oppsøke veterinær? 
  • Altså, den totale motsetningen av en sånn hvit 😆 Er det en groenendael? Ekstremt søt, om jeg får si det! 
  • Har ikke kjøkkenvekt så hadde håpet på at noen kanskje hadde samme för og kunne måle opp for meg
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...