Jump to content
Hundesonen.no

Hvilke fem filmer er på din bucket-list?


SFX
 Share

Recommended Posts

Inspirert av tråden til Ida - hvilke fem filmer har du av en eller annen grunn aldri fått sett, men har veldig lyst til å oppleve?

Min må få sett-liste:

 • Frozen
 • Milk
 • My Beautiful Laundrette
 • Philadelpia
 • Struck By Lightning
 • The Breakfast Club

Edit: Trådstarters privilegium å få legge til en sjette film.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest Michellus

-Grave of the fireflies

-Hedwig and the angry inch

-Brave

-Wild tigers i have known

-Repo! the genetic opera

+++ masse dårlige skrekkfilmer

Åååhh Grave of the Fireflies :cry: :cry: :cry: Prepare to hylgrine som en liten drittunge :cry:

Repo! er bare kul :D

 • Siste hobbitfilmen. Gidder ikke se hva den heter nå :P
 • Vampire Hunter D: Bloodlust

Jah.. Den lista var kort for nå :P

Link to comment
Share on other sites

- A clockwork orange

- It's always sunny in Philadelphia

- Eternal sunshine of the spotless mind

- Cujo

Kommer ikke på flere i farten :P

Eternal sunshine må du se… i helga. Den er bare helt amazing! :wub: Jeg har sett den type "altformangefangirl"-"jeg kan mye av dialogen i filmen utenat og snakker tidvis samtidig som skuespillerene mens filmen går". Den er så … åååå, nå vil jeg se den igjen. Får bli i helga gitt :P

"I wish I had stayed too. Now I wish I had stayed. I wish I had done a lot of things. I wish I had... I wish I had stayed. I do."

:frantics: DET ER SÅ VAKKERT :cry: :cry: :wub:

Nuvel. Nok fangirl babbling.

1) Hele gudfarentrilogien.

2) Dark Knight Rises (siste batmanfilmen, har hatt den på bluray i 2 år… Flævvt)

3) Grave of the fireflies

Kommer ikke på så mye annet. Har sett utrolig mye film i løpet av mine år på jorda, har fått dekket store deler av top 250 på imdb (alt som er verdt å se som ble lansert etter 1960), har til og med fått dekket mye av anime-filmene jeg aldri hadde sett. Dukker opp små gems innimellom da, gleder meg til neste film som står på tapetet på Lørdag: "In Burges".

Link to comment
Share on other sites

De jeg kommer på i farten
- Frozen
- Maleficent
- Life Of Pi
- American psyco
- Tucker & Dale vs. Evil

Og så må jeg se hele "A Beautiful mind" i ett strekk. Har den, men bare sett den delvis, blir alltid avbrutt når jeg ser den. *cursed* Tror jeg har sett hele totalt sett da.

Garantert noen andre som burde være på lista mi istedenfor disse, for jeg vet det er noen skikkelig gode (sies det) og klassikere jeg aldri har sett som jeg virkelig burde se, men jeg kommer ikke på noen i farten. :P

Link to comment
Share on other sites

Hele Harry Potter serien uten forstyrrelser.

Har bare sett dem på tv og da har jeg ofte kommet inn i filmen når den har gått litt, filmen nesten slutt eller jeg har andre planer så jeg får ikke sett den ferdig.

Gudfaren, lyst til å se alt, har bare sett små klipp og hørt så mange sitater "revenge is a dish that tastes best when serves cold" ;)

Twilight sagaen, grunnet det samme som Harry potter filmene, har bare sett de i forskjellige stykker.

Link to comment
Share on other sites

-Grave of the fireflies

-Hedwig and the angry inch

-Brave

-Wild tigers i have known

-Repo! the genetic opera

+++ masse dårlige skrekkfilmer

Repo! er så verdt å se! Den er så kul! :D

Mange filmer jeg ikke har sett, men som jeg før eller siden har veldig lyst til å se. Noen av de, i tilfeldig rekkefølge:

- A million ways to die in the west (likte traileren)

- Dracula untold

- Shutter Island

- The wicker man (1973)

- The crazies (1973)

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Har en hvit en også altså😄 Greier ikke helt slutte med dem. Ja, pleier vel å si at han er en ekte belger; mest Groenendael blandet med Malinois + en dæsj Tervuren. Veldig trivelig liten fyr som liker å bruke nesa. Var det ikke sånn at du snuste på ny? Moren til min svarte skal ha nytt kull nå...wink wink, nudge nudge😘
  • Det kan ta litt tid fra bytte av hjem til hunden reagerer på det og forstår at det ikke er midlertidig. Med løpetid i tillegg kan det godt spille inn. Det kan godt henne at hun opplever løpetiden annerledes på et nytt sted enn der hun har bodd hele livet. Jeg har dessverre ikke så mye innspill utover det.
  • Hei, jeg skal lage hundegård til en kommende huskyvalp som skal bo i Hagen. Vurderer betongheller eller skifteheller etc langs gjerdet sånn at den ikke graver seg ut. Hvor store trenger disse å være? Holder det med 30x30 cm eller blir dette for smått?
  • Min samboer og jeg overtok for noen uker (3 uker) ei nydelig samojed tispe på 3 år, fra hans foreldre. Hun bodde før i Trøndelag, mens vi bor på Sørlandet, så det har vært en klimaendring for henne. Vi har passet henne en del før, så vi er ikke ukjente for Mira.  Siden vi er friluftsmennesker så har vi gledet oss masse til å få hund, og vi dedikerer mye tid til tur, ski og trening - noe hun selvfølgelig elsker! Vi har også brukt en del tid på å trene grunnleggende lydighet, da hun er sta og helst vil gjøre det hun selv ønsker, som en ekte samojed (; her har vi likevel sett stor fremgang på tur. I tillegg er hun veldig sjelden alene, vi er stort sett alltid med henne, tross at hun er vandt til å være en del hjemme alene. Jeg vil derfor tro at endringen i adferd ikke skyldes at hun er understimulert. Det er også viktig å nevne at den endrede adferden hovedsaklig gjelder når vi er hjemme og ikke ute på tur. Mira er generelt sett en veldig rolig og avbalansert hund, som tross rasen sjelden bjeffer eller synger. Hjemme har hun alltid pleid å være veldig rolig, og hun er en svært høflig hund som er veldig «enkel» å ha med å gjøre.  Så til problemet - hun har begynt å bjeffe og ule mye mer enn hva som er vanlig for henne, selv på natten. Hun virker rastløs og piper også mer enn vanlig. Hun sliter med å komme til ro, og mest bekymringsverdig av alt så spiser hun nesten ikke. Vi har ikke skiftet fôr, så her er alt likt (ønsker heller ikke å skifte da hun har en sensitiv mage). Hun har løpetid, så noe av problemene kan nok skyldes dette. Da jeg snakket med svigers nevnte de at det var vanlig at hun blir rastløs og oppmerksomhetssøkende eller pipete, men ikke at hun slutter å spise og begynner å bjeffe/ule. Legg merke til at vi har hatt henne i 3 uker, og at adferden begynte å endre seg for 1 uke siden, så trolig er ikke problemet at hun har flyttet? Vi ønsker likevel å gjøre denne overgangen så enkel og bra som mulig for henne, og viktigst av alt; at hun skal spise som vanlig. Har noen her tips til hva dette kan skyldes, eller hva vi bør gjøre? Evt om vi bør oppsøke veterinær? 
  • Altså, den totale motsetningen av en sånn hvit 😆 Er det en groenendael? Ekstremt søt, om jeg får si det! 
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...