Jump to content
Hundesonen.no

No limit obedience online-kurs


Helianthus
 Share

Recommended Posts

Er det noen har tatt det første onlinekurset til No limit obedience? Etappe 1, blir det vel. Hva er inntrykket, er det verdt pengene .. ?

3600,- (tror jeg det var) er ganske mye penger, men jeg synes det er så vanskelig å finne et passende kurs i nærheten som ikke er vanlig valpekurs, men samtidig er et sånt "danne grunnlaget"-kurs for senere lydighetskurs.

Link to comment
Share on other sites

Har deltatt på første del, og blir nok å ta del to også. Kurset er veldig bra lagt opp, og det er god informasjon og mange, mange filmer som viser hvordan ting skal gjøres. Det legges ut bonusmaterialer, det er ett diskusjonsforum der også kursholderene bruker å delta slik at selv om man ikke får personlig oppfølging, så blir det en generell oppfølging. Noe som fungerer bra.

Link to comment
Share on other sites

Eg har ikkje, men går og siklar på det. Det varer ganske lenge gjer det ikkje? Ser etappe 2 skal byrje no snart, men finn ingenting om når etappe 1 evt startar att.

Jeg har forstått det som at etappe 2 varer i 12 uker, men jeg husker ikke om etappe 1 varte like lenge. Etappe 1 er også mest aktuelt for meg, men kjedelig å måtte vente. Jeg kunne selvsagt startet rett på etappe 2 (som startet idag), men da kommer vi til å bli hengende etter fordi vi mangler en del grunnleggende ferdigheter. Har du "Från valp till stjärna"? Jeg synes som sagt at 3600,- er rimelig mye uten personlig feedback, men en annen mulighet er jo å lete opp youtube-videoer og bruke boken for å lage online-treninger. :)

Kjenner ikke til den som nevnes i startinnlegget men kjenner flere som har gått kurs her, både foundations og rc kurs. De har vært veldig fornøyde :)

Silvia har også valpekurs og triksekurs :)

http://www.lolabuland.com/online-classes/foundations-class/

Det så spennende ut! Nå starter ikke kurset før i september, så da har jeg god tid til å tenke iallfall :)

Fenzi Dog Sports Academy har et lignende konsept, men mange ulike kurs og instruktører.

og klickerklok har onlinekurs.

Klickerklok.se er selvsagt en mulighet. Jeg har vært observatør på et grunnkurs, og det var ganske vanskelig å motivere seg som observatør .. som er noe av grunnen til at jeg er skeptisk til no limit sine kurs; fordi de mangler den personlige oppfølgingen. Skal jeg ta kurs hos klickerklok så blir det definitivt som fullverdig deltager. Det verste med klickerklok er vel måten det er lagt opp med bruk av blogginnlegg som forelesninger og kommentarfeltet til posting av videoer fra deltagerne og feedback fra Fanny og Thomas. Er det fortsatt sånn?

Har deltatt på første del, og blir nok å ta del to også. Kurset er veldig bra lagt opp, og det er god informasjon og mange, mange filmer som viser hvordan ting skal gjøres. Det legges ut bonusmaterialer, det er ett diskusjonsforum der også kursholderene bruker å delta slik at selv om man ikke får personlig oppfølging, så blir det en generell oppfølging. Noe som fungerer bra.

Artig å høre fra noen som er fornøyde. Det gjør avgjørelsen enda vanskeligere ;) Var det mange deltagere? Mange som deltok aktivt i forumet, la ut videoer og sånn? Føler du at du fikk bra utbytte av kurset? Gikk det greit å trene på egenhånd?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Personlig mener jeg det generelt ikke er innafor å velge valp etter farge, men har man preferanser grunnet noe praktisk (alternativt helserelatert) så tenker jeg det er en bedre grunn enn bare en kosmetisk preferanse. Men ser du på foreldrene/linjene så er det kanskje begrenset hvilke farger som kan komme også. 
  • Jeg har SUV med fem seter. La ned baksetene og har stort bur bak forsetene (svært godt stroppet fast) med utgang på sidene. Liker god å ha bur der med tanke på luftsirkulasjon, i tillegg har jeg da hele bagasjerommet fritt til ting og tang 😊  Kommer til å kjøpe stor varebil når hund nr 2 og 3 kommer i hus om noen år, men elsker å kjøre robust bil med god komfort som i tillegg ikke tar all verdens med plass, og ved å legge ned setene fremfor å kjøpe en SUV med to seter ble valgmulighetene mye større.
  • Nå har jeg hatt min Caddy i noen uker og jeg kan absolutt si at den ikke sluker drivstoff. Har kjørt endel småturer og ett par lengre, virker veldig bra enn så lenge😊
  • Uenig med mye av det Quest skriver over her. Valper SKAL sove mye og om de ikke får nokk søvn går det fort over i destruktiv atferd. Å bruke et inngjerdet område er helt topp for de hundene som trives med det og nødvendig for mange. Å behandle en hund som en baby kan være mye mer negativt enn man tror, og dette kommer fra ei som elsker hundene sine helt ekstremt!  Nå har det jo gått litt tid siden du skreiv innlegget og håper dere har god fremgang, men her er litt tips hvis du fortsatt trenger noen😊 Jeg fikk meg en valp på 8 uker i mai og startet med hjemme aleine treningen to dager etter hun kom hjem, når hun da var komfortabel i leiligheten, med meg og min andre hund. Når jeg måtte tilbake på jobb 4 uker seinere kunne hun være hjemme aleine en hel arbeidsdag uten noe uro eller uhell. Selvfølgelig er alle hunder ulike, men med rett trening og struktur får man det fint til mens de er små. Først må du finne et område valpen kan føle seg trygg i. Min har et stort gitterbur som er stripset fast i en barnegrind, slik at hun selv kan velge hvor hun vil sove og har litt ekstra plass. Her er hun for å både unngå uønsket atferd i leiligheten og for å skjerme den voksne, og vi blir nokk å bruke den en god stund fremover. Inni her har hun en seng, skål med vann og et par trygge tyggeleker. Så må du gjøre området trygt og koselig, jeg gjorde dette ved å gi alt av måltider og tygg inne i området, i tillegg til å flytte valpen inn i grinda når hun var trøtt. Når hun våknet tok jeg henne ut før hun rakk å syte om at hun ville ut på do. Du må starte i det små, ha valpen inne i området i korte perioder når den er trøtt og sakte øk tiden og hvor du er/ikke er. Jeg har et kamera som jeg følger med på henne igjennom. Parallelt bør du ikke la valpen følge etter deg overalt og min sover også i bur om natten. De første gangene jeg forlot huset (med den andre hunden) peip og hoppet hun i ca 10 minutter før hun la seg til å sove i 1 time, litt uro er helt normalt i starten. Her må du bare lese din hund og følge med om den faktisk blir stresset og helt fra seg, eller bare syter fordi den vil være med deg. De skal sove mye i løpet av en dag, så utnytt den tiden på å trene på 😊 
  • Jeg var i akkurat samme sitasjon som dere med ganske så lik bakgrunn og ønsker for et par år siden, bare at jeg var aleine om det. Så fikk høre akkurat det samme😂 Fikk meg valp siste året på masteren og det var det beste valget! Vi fikk begge gode rutiner, valpen måtte trene på å sove i grinda si mens jeg skreiv, så tok vi felles lufte- og treningspauser ved behov. Jeg fikk nylig valp nr. 2 og må si at det var mer avslappende å få valp som student enn når man er i fult arbeid og ikke kan ha valpen med på jobb. Det går helt fint det også med målretta trening, men det er hakket mer stressende og krever mer planlegging. Ikke la det at dere er studenter stoppe dere, høres ut som dere vet hva dere går til og har tenkt godt gjennom dette. Så jeg ville gått for det om den perfekte valpen dukket opp.
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...