Jump to content
Hundesonen.no

Reise med bil full av ting.


Evelina
 Share

Recommended Posts

Det kommer jo helt an på hvordan rommet i bilen ser ut/hvor mye plass du har. Personlig ville jeg nok satset på å hatt ihvertfall mesteparten i koffert/bag, og fylt opp hovedplassen, også evnt pakket noe i mindre kolli, feks poser, som man kan pakke inn på trangere plasser for best mulig utnyttelse. Større kolli er jo lettere å flytte på om det må flyttes, og mer ryddig/oversiktlig. Kan fort bli kaos med masse poser over alt.

Edit: Det er også lettere å stable kofferter oppå hverandre og dermed utnytte plassen i bilen bedre enn å bygge tårn av poser.

Link to comment
Share on other sites

Vakumposer er genialt - og det å pakke tingene nedi flere små kolli vil absolutt være praktisk med tanke på å dytte inn ting under seter, inntil bur, etc. Koffert er genialt hvis man tenker å stable ting i høyden - bare husk på å stroppe det fast godt!

Myke bagger funker også greit som underlag for hundene å ligge på - men da må man ikke være så redd for det som ligger oppi der, såklart..

2 ukers campingferie med stort hustelt, to store hunder og 2 CV gjorde meg en kløpper til å pakke. Baksetet ble kastet ut og all bagasje pakket flatt bak framsetene. Teltduken ble brukt for å dekke over all bagasjen og hundene plassert løse ovenpå alt det der.

DET var på den tiden ingen tenkte på å sikre hundene i bil...

Susanne

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Når jeg reiser med full bil, bruker jeg som regel bagger. De er myke og er lettere å presse sammen enn når man har harde kofferter. Med masse poser blir det veldig mye håndtering, men jeg kan fint ha småting i poser som jeg presser inn etter at jeg har lagt på plass alt det store. :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...