Gå til innhold
Hundesonen.no

Hundene mine :)


Lissi123
 Share

Recommended Posts

Jeg har 4 hunder 1 border collie og 3 Siberian huskyer .

Siberian huskyene heter La belle 2 år.

Shadow svart og hvit og hun er 5 år.

Corry er altså hunden som uler på bildet og hun er 6 år.

Til slutt er det Dixie gamlemor som i august i år blir 11 år.

Jeg bor på en gård og har 43 mål. Så de har litt å springe på :)

Det kommer flere bilder etter hvert av de.

post-7066-0-37786300-1403808192.jpg

post-7066-0-34300300-1403808220_thumb.jp

post-7066-0-81022100-1403808249.jpg

post-7066-0-30379500-1403808283_thumb.jp

  • Like 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tenkte jeg skulle presentere mine hunder bedre så here goes. :

Dixie

Dixie fikk jeg gratis for 11 år siden av ei bekjent pga at jeg hadde hjulpet henne med moren til Dixie. Jeg var den eneste som fikk gratis hund til de som lurte de andre måtte betale.

Jeg husker enda den første gangen jeg holdt henne i mine armer. Jeg tok båten over fra Tau og til Stavanger og satt å beundret den lille søte skapningen jeg hadde fått.

Jeg bodde i Kvinesdal og så da var det bare å reise videre da.

Hun var en flink valp og var bare uheldig inne 3 eller 4 ganger .

Hun er veldig glad i å kjøre bil og en gang når postmannen stoppet for å gi meg en pakke hadde hun hoppet i førsete i postbilen :P. Heldigvis fikk vi en god latter. Kan jeg ikke få kjøre bil da mor.

I sine yngre dager var Dixie veldig god i spor, agility og lydighet.

Hun er bare tvers gjennom en god hund er så glad i jenta mi.

Shadow

Shadow gjør alt for en godbit hehe skikkelig godtegris altså.

Hun er en veldig snill hund på alle måter og hun er hund som godtar de fleste hundene etter som jeg har sett.

Jeg kalte henne shadow fordi da hun kom til meg så fulgte hun etter meg som en skygge hehe. Der jeg gikk så var det en shadow som gikk bak.

Jeg ville ha en svart og hvit sh, men da jeg skulle velge fantes det altså 2 stykker og jeg som ikke kunne velge tok altså med begge jeg, men dessverre så døde søstra så altfor ung. :(

Hun er en kjempe flink trekkhund drar i fint tempo, og har blitt veldig flink innen lydighet og har så vidt begynt å snuse på agility med henne.

Corry

Jeg kan skrive en bok om denne hunden :P

Hun er virkelig en rar skrue på mange måter, men først og fremst er hun min drama Queen og kløne. Jeg kan nevne en gang når hun klarte å tryne i en rot hvor på hun løftet opp høyre pote å skrek " au, au, au". Ja det høres nemlig slik ut når hun setter i gang. Haltet som bare det å syntes så synd på seg selv. Jeg sjekket jo poten, men det var ikke noe så jeg kunne se. Hun sitter altså nede når jeg sjekker poten. Etterpå gjør hun det store fordi når hun reiser seg opp så legger hun vekt på den foten hun nettopp for 2 sekunder ikke kunne tråkke på. Kommer haltende med feil bein. Jeg ler så jeg griner. Da ser hun på beina sine for et blikk som tilsier " ups". Så bytter hun fot og kommer haltende mens hun er ute etter å få sympati :P.

Lol

Hun er sta som bare det og har sine egne meninger om hvordan livet skal være og dersom hun er løs så stikker hun av og er ikke tilbake på flere timer. Så hun går alltid i langline.

Hun er ikke sånn skikkelig kosehund liker å ligge for seg selv å ha fred. Det er helt greit det, men hun kan en del triks og er ei god jente da :)

La belle

Er en merkverdig skrue som jeg har jobbet mye med for å få henne slik hun er i dag. Da jeg fikk henne hadde hun aldri sett verden utenfor en hundgård og var livredd alt.

Jeg skulle sette på en cd og en rar dingseboms kom ut som var verd å være redd for mente hun.

Hun var redd biler, mennesker, og alt som lagte rare lyder.

Så jeg begynte å jobbe med henne for å få henne trygg.

Jeg begynte å gi henne god biter og hun begynte å løsne opp litt.

Jeg bor på et område der det er en del trafikk , og jeg satte meg på en benk som sto rett ved. Jeg har en nabo her , men om du krysser veien er det litt mere folk.

Så jeg gikk over veien å satte meg på en benk som står der bare for at hun skulle lære seg at biler er ikke farlig på avstand. Etter hvert så begynte å slappe mere og mere av rundt biler. I dag kan alle kjøretøy kjøre forbi henne når vi er ute på tur med Sacco vogna. Ja den var en stor del av at hun har blitt så "cool" som hun har blitt i dag.

Jeg fikk folk til å komme på besøk bare fordi hun skulle bli vant med ulike personer, og når jeg skulle reise på tur så satte jeg henne på en kennel. Det er det beste jeg har gjort faktisk. Mannen til hun som eier kennelen er nemlig dyrlege. Så de sosialiserte henne mens jeg var borte og når jeg kom hjem hadde LA belle anskaffet seg 4 2 beinte venner. Noe som jeg var så glad over.

Nå så er jenta "tøffere" enn toget nesten og har forandret seg totalt. <3

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 months later...

Jeg var først nede ved elven. Corry kan ikke under noen omstendigheter springe løs. Det vil bety at hun er borte i mange timer og antakeligvis over natten.

Uansett så var jeg først nede ved elven så de fikk bade litt, og de storkoste seg så gikk vi inni skogen en tur, og der møtte på en frosk. Det er synd jeg ikke har bedre kamera, men uansett så fant Corry ut at dersom jeg hopper etter frosken kanskje oppdager han ikke meg ?. Som sagt så gjort.

Først hoppa frosken og deretter hoppa corry etter. Jeg korta selvsagt langlina inn så hun hoppa ikke langt etter frosken. :P

Den kom seg unna uten en kenguru Corry etter seg fnis.

Bilder :

post-7066-0-71289600-1409657256_thumb.jp

post-7066-0-29685600-1409657495_thumb.jp

post-7066-0-90627600-1409657584_thumb.jp

post-7066-0-34796700-1409657626_thumb.jp

post-7066-0-95517200-1409657838_thumb.jp

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Hei! Litt bakgrunnsinfo om oss: jeg og min kjæreste diskuterer når vi bør skaffe oss valp. Vi er begge i 20-årene og bor i ett hus på landet med gode utemuligheter og turmuligheter i skog og mark. Vi begge studerer over nett, og begge vil ha en fremtid med hjemmekontor da vi studerer programering og UX/UI developer. Vi har generelt stabil økonomi, og partneren min jobber ved siden av studiene i tillegg. Jeg får tileggsstipend fra lånekassen. Jeg mistet min far for nesten ett år siden og har vært i en tung periode veldig lenge, nå er jeg bedre og føler meg mye bedre da jeg kommer meg ut mer osv. Jeg har erfaring med hund fra før, men dette er første egne hund. Hos mine foreldre har jeg vokst opp med sibirsk husky, jeg har også hatt mange sommerjobber som hundepasser der "klientene" mine har vært hos meg flere uker om gangen. Vi har bestemt oss for at vi ønsker oss en svart engelsk labrador, og har satt oss inn i hva det vil så å eie en slik rase. Jeg ønsker også å bruke hunden som hobby-hund og tenker å trene lydighet, og drive med dummy-trening. Jrg har godkjent jegerprøve og hadde vært utrolig gøy å utforske jakt videre også! Men når er det rett tidspunkt? Jeg personlig føler meg klar. Jeg er ikke glad i å reise, og trives best ute på sommeren i telt eller hengekøye. Studiene tillater meg å være hjemme med valpen, og å komme meg ut mer etterhvert som han / hun blir eldre. Vi har råd til forsikring, uforutsette veterinær utgifter osv. Jeg føler meg så, sæ klar, men har fått kritikk av andre (hovedsakelig familie) om at det ville vært dumt å skaffe seg valp nå da jeg er student...
    • Synes dere de er fine?
    • Det kan ikke være en brist i en tå eller noe sånt da? Små sår har jeg også oppdaget at de blir fryktelig utilpass av, selv om de nærmest er mikroskopiske. Min hund ble tilnærmet invalid når hun hadde et bittelite gnagsår mellom to tær, ville ikke legge vekt på den foten i det hele tatt 🙈
    • Jeg forstår hva du mener, og jeg kan sette meg inn i situasjonen din. Om det hadde vært en hunderase som ikke var tallrik; der foreldredyr og linjer bakover utmerket seg, f.eks ved å ha god mentalitet og fantastiske brukshundsegenskaper ville jeg kanskje kunne ha firet noe på krava. Men om det er en tallrik rase (som schæfer, rottweiler, belgisk fårehund, golden eller labrador) ville det måtte en god del overtalelse til for at jeg hadde takket meg til en hund med potensielle leddsjukdommer eller mentale brister.  Hunder er levende vesener og vi er selvfølgelig ikke garantert at de holder seg friske. Og det kan jo hende at du uansett ender opp med en hund med både HD og svak mentalitet for det jeg vet. Men hvorfor ta sjansen? Om det så skjer, kan du i minste trøste deg med at du gjorde det du kunne for å få en frisk hund, og at bare har hatt uflaks. 
    • Det er en vanskelig balanse. Jeg er godt i gang med å analysere alt han gjør for å unngå skader og slikt. Går han rart, virker han mer sliten enn normalt. Spiser han som han burde? Hvis han begynner å røyte mer enn vanlig, er det tegn på stress og at han har ondt, eller er det på grunn av årstidsskifte? Mange krisetanker etter hvert, ja 😪 Enn så lenge tror jeg at jeg trykte på alarmknappen unødvendig.. Sikkert ikke siste gangen, i og med at han ikke er noe ungdom lengre.  Tusen takk svar, setter pris på at dere setter av tid til å hjelpe meg ❤️ 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...