Jump to content
Hundesonen.no

Recommended Posts

Ville skrive litt om Buddy valpen min så her kommer litt om han :puppeh:

Buddy er 10 uker gammel, han har vært hos oss i omtrent en uke til onsdag.Så han er ett nytt familiemedlem :ahappy: Buddy er blanding mellom Dvergpinscher og Jack Russell Terrier :drool: Vi fikk Buddy i følge av at noen i klassen min solgte valper, og vi hadde vært på utkikk etter en valp en stund.Vi smelta helt for denne vakringen. Vi fikk vite om at dem hadde valper på tirsdags ettermiddag, så det ble en brå vending av at han kom til oss med en gang på onsdag! Det var jo bare å løpe til butikken å kjøpe alt som trengtes.

Den første dagen så var han utrolig rolig, han sov på fanget vårt og i dyna om natten.Han sov i dyna de tre første nettene, før han fikk prøve ut sin egen seng, nedenfor vår seng! Der sover han som regel enda bedre enn når han sov med oss. så det var suksess :D

Nå har han blitt vandt til alt, hvor vannet og maten er, hvor senga står, hvor lekene og godbitene ligger og han har blitt vandt til bånd, da han aldri hadde brukt det før når vi fikk han! Sitt har han også lært, og det har han blitt utrolig flink på :innocent:

Han er en rolig type, utrolig kosete og elsker å sove om dagen i soffan der vi sitter.Han er i vanlig valpealder og elsker å bite på vær eneste ting han finner :no: Så her rydda vi unna alt,haha. Men han har skjønt at "nei" det er nei :icon_confused: .

Han gråter når vi går til ett annet rom, selvom han er med noen andre.Han elsker å hilse på alle han møter, og gir dem gjerne ett stort vått kyss rett på munnen :icon_redface::poke:

post-13307-0-43616800-1402254052_thumb.j

post-13307-0-78880700-1402254337_thumb.j

post-13307-0-28254400-1402254346_thumb.j

post-13307-0-20484500-1402254358_thumb.j

post-13307-0-84050500-1402254377_thumb.j

 • Like 4
Link to post
Share on other sites

Så søt han er! :) Vi har en nabo med samme blandingsvalp, kjempesøt :)

Takk :D Åh så gøy :) Mulighet til å sende meg bilde av kroppen hans? har så lyst til å få se en pekepinn på hvordan han blir i kroppen og slikt :D

Link to post
Share on other sites

Takk :D Åh så gøy :) Mulighet til å sende meg bilde av kroppen hans? har så lyst til å få se en pekepinn på hvordan han blir i kroppen og slikt :D

Her er hun til høyre. Men hun er bare 4 mnd enda :)

post-6474-0-85035800-1402263371_thumb.jp

Link to post
Share on other sites

Aw så vakker! Godt å se at hun har fått litt str da. Han her er så liten,haha

Hun var 0.9 kg når hun kom, og er vel rundt 2 nå. Men siden du har en blanding er det jo umulig å si akkurat hvor stor han vil bli :)

Link to post
Share on other sites
 • 2 weeks later...
 • 3 years later...
 • 3 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Med mindre jeg blir helt bitt av basillen, så har jeg ikke noen stor ambisjon om å konkurrere. Er det noe spesiell grunn for at man heller bør gå for en jaktgolden/retriever heller enn Toller i det tilfelle? Finnes det noen spesielt gode oppdrettere her til lands?
  • Her er ihvertfall en lignende tråd: https://hundesonen.no/topic/88274-jaktgolden-vs-toller Retrieverene er alle generelt omgjengelige og allsidige hunder. Tolleren er litt mindre, og er også kanskje den minst sosiale. Der kan det være litt utrygghet på noen hunder. Jaktvariantene av golden og lab er ganske høytflyvende saker, men det høres ut som dere har planlagt å være rimelig aktive. Jeg har ingen egenerfaring, men har omgåttes flere av begge rasene gjennom trening og kurs. Inntrykket mitt er at labrador kanskje generelt er litt bedre og mer fokusert på jaktbiten. Men ta det med en klype salt. Jeg ville oppsøkt jaktmiljøet og de hundesportene dere ser for dere, og se hvilke jaktvarianter som brukes der og hvordan de gjør det. Ellers er det ikke veldig stor forskjell på de to, så med mindre dere har veldig høye ambisjoner i konkurransemål så tipper jeg dere vil bli like fornøyd med hver av dem.
  • Hei! Vi hadde egentlig bestemt oss for toller, men mens vi har snakket med oppdrettere og eiere av ulike raser samt undersøkt så har jakt golden dukket opp og det samme har jakt labrador. Men siden vi har brukt mest tid på toller så vet vi mest om den, ikke så mye om de andre to. Når vi googler og prøver få litt oversikt over forskjellene blir vi egentlig ikke sånn 100% klokere på hva vi burde velge som førstegangseier av retriever.  Mye av grunnen til at vi ville ha toller var at det er en stor hund i litt mindre format. Den kan brukes til mye mentalt og fysisk, vi ønsker å ha turkompis men også hobby som involverer en eller annen form for søk, smeller, nosework, retriever jakt eller lignende. Når vi blir flinke nok på skudd ser vi for oss å bruke den i praktisk jakt på fugl og kanskje småvilt hvis den egner seg for det. Vi har et stort ønske om å arbeide med hunden, men vil veldig gjerne at den skal være litt sosial og omgjengelig type også. Vi har forstått det sånn at de fleste av bruksrasene trenger litt trening på ro inne for å ikke være for stressa også. Vi er forberedt på mye kursing og har planene klar for valp, grunnkurs, hverdagslydighet og introkurs for å finne hvilken aktivitet vi ønsker å satse på.    Er det noen som har erfaring fra en eller flere av disse rasene som kan komme med noen råd? eventuelt en beskrivelse av hvordan du opplever personligheten og arbeidslysten til den rasen du har erfaring med?     
  • Hei. Jeg har hørt at pris på slik fjerning av lipomer, kuler eller cyster varierer veldig. Vi har hatt slike på to hunder tidligere, men blitt anbefalt av vet. å la de være. Bare av ren nyskjerrighet, noen som har erfaring med hva slike operasjoner koster?
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...