Gå til innhold
Hundesonen.no

Tips til billig sommerferie med hunder


bikkjene
 Share

Recommended Posts

Innland eller utland? Bil eller fly?

Jeg hadde en veldig fin langhelg hvor vi kjørte Oslo, Øvre Årdal, tindevegen til Turtagrø Hotel, Luster, Sogndal, Balestrand, Vangsnes, Aurland, Lærdal, Nesbyen og tilbake til Oslo.

Flott tur med hunder og fikk gått masse tur :) Sov i telt og hos kjentfolk :)

969100_10152139989699899_1016231105_n.jp

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Christine

Pris aner jeg ikke, men her har de visst mulighet for agility og lydighetstrening, forelesning, hundbad osv :P

Under vår högsäsong vecka 27 till 31, finns det massor av utmaningar för dig och din hund här hos oss. Varje vardag kan ni vara med på ledarledd lydnads- och agilityträning, kostnadsfritt om ni är gäster hos oss! Det går även bra att själva träna i agilitybanan eller ta ett avalkande dopp vid hundbadet Från säsongen 2007 har vi en ny och fräsch hunddusch med kaklade väggar och klinkergolv! Som sagt, ta med hunden på semestern! Men för allas trevnad och säkerhet ber vi Er att följa våra ordningsregler gällande hund på campingområdet.

Edit: Å legge med link hadde vært smart!
http://firstcamp.se/vara-campingar/eriksore/

Lenke til kommentar
Del på andre sider

http://www.norefjellsparesort.no/

Her var vi en uke for et par år siden. Fine leiligheter, fantastisk turterreng og herlig spaavdeling og basseng :) Billigere enn å leie en hytte privat og du slipper å dra på håndkler og sengetøy og ikke minst, du slipper å vaske ut etter deg :) Bikkjer er hjertlig velkommen.

Ellers pleier vi å utnytte andre og plassere hundene hos mennesker vi stoler på i bytte mot noe fra tax - free og reise utenlands :D Ja, denne sommeren bytter vi vel på og er hjemme med hundene etter tur. Jeg reiser med min søster og Ia med sin kjære :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Noen tips til hvor vi kan reise billigst mulig med hunder? Hva gjør dere?

For vår del er vi glade i friluftsliv så her er type tur i fjell og skog absolutt et alternativ til ferie, enten med telt eller leie hytte/bruke turisthytter.

Annet alternativ som jeg liker godt er campingferie, kjøre bil i Norge/Sverige og leie campinghytte/r eller leie campingvogn (om man ikke har selv), finnes mange fine campingplasser rundt om kring, man kan holde seg til en eller man kan dra innom et par forskjellige og dermed variere ganske mye etter smak og behag.

tredje alternativ (ihvertfall for dem som ikke skal på familieferie) er jo slike ukeskurs med hund, sosialt, lærerikt og gøy :)

Nå har jeg ikke spikret planer for i år enda når det kommer til hundeferie, men jeg har noen planer jeg håper jeg får gjennomført (ihvertfall noen av dem).

-Sykle langs telemarkkanalen, ca 11 mil, tar med telt og bikkjer, tar livet med ro, sykle så langt eller kort pr dag som det passer oss, stoppe der det er fint og når været er fint, rett og slett bare ta ting i vårt eget tempo, bruke tid på avslapping, soling, bading etc alt ettersom, se oss rundt, ikke første mann fra start til slutt.

- Sykle Rallarveien, med innlagt stopp på den hytta som befinner seg et par mil etter start, topp tur på en topp som ligger ved og en overnatting der før vi fortsetter. (helgatur)

-Har sett meg ut noen sykkelruter i trollheimen, både dagsturer og 2-3 dagersturer, som da blir enten i kombinasjon med hyttetur (flere bekjente med hytter i området), så da blir det jo ikke bare fokus på fjellturen, men også en hyttetur i godt lag. Evt så blir det overnatting på dnt hytter i området.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kom gjerne med tips som ikke inkluderer telt også, men som passer for slike som meg som går meg bort rundt et lite vann. Dvs ting må være godt merket så man slipper redningsaksjoner... Kunne tenkt meg en tur på tampen av sommeren, eller helgetur først på høsten (avhengig av levering av valper).

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
    • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
    • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...