Gå til innhold
Hundesonen.no

Anne og Ozu lørdagsEFIT


Tabris
 Share

Recommended Posts

Jeg sto opp sånn i ti-tiden og startet dagen med en runde på nettet og sunn frokost.

2014-02-01%2009.44.28.jpg

Så var det avgårde på årsmøte i japanerklubben, avd. vest. Dagens første kaffe!

2014-02-01%2011.59.27.jpg

Møtet varte en time også var det middag etterpå. Jeg fikk ikke tatt flere bilder der, så neste bilde er fra da jeg kom hjem - rett ut på tur med gutten. Samboer hadde tatt ham på hovedtur siden jeg var på møte, så han hadde allerede vært ute i 2,5 timer. Men han sa ikke nei til en time til i skogen.

2014-02-01%2015.53.07.jpg

Bonusbilde - man finner mye rart i skogen...

2014-02-01%2015.38.50.jpg

Etter jeg kom hjem så var det tid for å slappe litt av, og se til FP-hundene mine...

2014-02-01%2016.39.38.jpg

Deretter var det litt jobbing. Min første jobb som sekretær i styret - skrive referat fra dagens møte.

2014-02-01%2017.59.38.jpg

Sitter fortsatt foran skjermen, nå ser jeg ferdig en "Let's Play"-serie av horror-spillet "Amnesia: Dark Descent". Når man er for pingle til å spille slikt selv, så er det gøy å se på når andre blir skremt halv ti hjel. :P

2014-02-01%2018.32.52.jpg

En rolig kveld med masse tid foran skjermen. Nå har jeg flyttet meg fra laptopen til sofaen - samboer og jeg ser første episode av "American Horror Show".

2014-02-01%2019.47.08.jpg

Etter det går samboer og legger seg, og jeg setter meg ned for å spille litt. Siden jeg føler det har vært mer enn nok bilder av skjermer i denne EFITen, så tar jeg heller bilde av Ozu som nå har kommet seg etter masse tur tidligere på dagen, og vil ha oppmerksomhet.

2014-02-01%2021.02.43.jpg

Rundt elleve går vi siste tissetur for kvelden. Og må si jeg er glad Ozu fikk ekstra mye tur i dag, for nå har det frosset på her. Veien er speilblank av underkjølt regn, og jeg bruker mer tid og energi på å holde meg på beina enn å faktisk komme meg fremover. Falt gjorde jeg også. :( (Og, ja, den demoniske skyggereven på bildet er min. :sleep: ).

2014-02-01%2023.12.45.jpg

Sånn, det var siste bildet. Tror ikke jeg har hatt en EFIT med så mange bilder av skjerm før. :P

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så ut som en flott dag, iaf for den med pels :)

Du, er den "American Horror Story" serien veldig skummel? Jeg har lenge vært kjempe glad i skrekk men etter at jeg flyttet ut i det lille huset i skogen tør jeg ikke se alt slikt lengre :teehe:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så ut som en flott dag, iaf for den med pels :)

Du, er den "American Horror Story" serien veldig skummel? Jeg har lenge vært kjempe glad i skrekk men etter at jeg flyttet ut i det lille huset i skogen tør jeg ikke se alt slikt lengre :teehe:

Ja, var en ganske herlig dag for både to- og firbeinte. :)

Har sett to episoder nå, og jeg synes den er skummel. Nå er jeg veldig lettskremt, da, men jeg synes den er akkurat passe skummel for meg. Veldig interessant historie også!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Det er virkelig bekymringsfullt når store hunder viser aggressiv atferd, spesielt i offentlige områder. Det handler ikke bare om rasen, men også om eierens ansvar for å trene og sosialisere hunden riktig. Alle hunder, uansett størrelse, kan være fantastiske følgesvenner hvis de får riktig oppdragelse og omsorg. Det er viktig at eiere forstår sitt ansvar og jobber med hundene sine for å sikre at de kan oppføre seg trygt rundt andre hunder og mennesker. Aggressiv atferd kan ofte håndteres med riktig trening og tålmodighet.
    • Har hunden alltid vært veldig glupsk eller blitt det mer i det siste? Har hunden fått betydelig høyere appetitt er det lurt med vet.sjekk. Vektøkning og tørr hud kan være symptom på lavt stoffskifte (men også rett og slett feil kost). Ellers er fersk mat det første jeg ville anbefalt (råfôr, fryst ferskfôr evt egensammensatt med oppskrift satt sammen for din hund). Bland gjerne ut med litt grønnsaker som allerede nevnt for mer metthetsfølelse (isbergsalat og agurk har veldig lite kalorier). 
    • Wow, faren var lekker, ja!!😍  Koselige bilder🌸
    • Se der da, så nyyyydelig🥰 
    • Torsdag var en dårlig dag med tanke på trening på husreinhet. Da tisset han 5 ganger inne. Alle gangene var det rett før jeg skulle ut med han, sykt irriterende 😂 I går derimot var en veldig god dag, da hadde vi null uhell!  Vel, neste uke blir det hjemmekontor, og da er jeg plutselig i møter når han våkner. Da blir det fort mye tissing inne uansett.  I går tok vi buss for første gang. Det gikk fint ☺️  
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...