Jump to content
Hundesonen.no

Videoer av løshunder som reddes


MiO
 Share

Recommended Posts

Jeg har tilbragt de siste par dagene med å se gjennom videoene her (det finnes flere på YouTube) og jeg har fått litt tårer i øynene et par ganger... :- ) Snakk om ildsjel, som bruker all sin tid på å redde løshunder han får telefoner om. Han filmer mens han finner løshunden, lokker den til seg med vennlighet, mat og en utstrakt hånd... Herregud, han må ha et hjerte av gull. Han kan bruke en hel dag på å få tak i bare èn hund.

http://www.hopeforpaws.org/

Han har 175 videoer på Youtube også, her er en av dem:

http://www.youtube.com/watch?v=Xw7LgscrT2o

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ikke bare en hel dag. Enkelte av sakene har han jobbet intensivt over flere dager :wub: Eldad Hagar er mitt store forbilde! En vaskeekte helt. Det han gjør for de dyrene, det er helt utrolig! Jeg brukte tre-fire dager på å se alle videoen han har lagt ut!

Den personligheten hans, så tålmodig, myk, forståelsesfull og vennlig med de stakkars mishandla sjelene :cry: Hvor mange hadde hatt tålmodighet til å sitte i time etter time, for å vinne tilliten til alle disse hundene... For han er det en selvfølge og hele hans liv!

Ja, jeg er særdeles engasjert i arbeidet hans for disse gatehundene! Og tenk at en osteburger kan gjøre så mye! Jeg gråter på meg hodepine av hver eneste video han legger ut :lol:

Link to comment
Share on other sites

Jeg tror jeg har sett alle videoene hans oppigjennom årene. Ha er utrolig tålmodig og veldig dyktig og fantasifull. Han har brukt veldig mange metoder for å få med seg hundene fra gaten.

Husker godt et par spesielle saker, men toppen av kreativitet syns jeg kanskje han brukte i denne videoen for å finne valpene til en hund han reddet: http://www.youtube.com/watch?v=SFr8fm_oWNc

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...