Gå til innhold
Hundesonen.no

Pro pet eksklusiv - V&H


Trixie
 Share

Recommended Posts

Nå fikk jeg nettopp en ny forsyning med Vom og hundemat. Må sies at jeg ikke kjøpte det selv. Tidligere har jeg hatt valpefor og nr 33, men denne gangen er det altså Pro pet eksklusiv. Hadde ikke hørt om denne før, og leser så at den er "for hunder som skal opp i vekt, sensitiv mage, kresne". Den har også max kalorier.

Dex er nå 10 mnd og vokser enda. Kan jeg bruke det til ham? Halvforer med RC.

Så var det den utregningen igjen: 2 - 4 % av voksenvekt? Er nå 20 kg, og forventet vekt 25 kg, altså mellom 500-1000 gram daglig ( eller halvparten siden jeg gir RC til frokost).

Noen som har erfaring med denne typen?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg forer denne typen når jeg forer ferdigfor. Hundene spiser (litt for) bra av det. Jeg har problemer med å holde vekten nede på mine og forer kun 5 - 700g på mine 50 kg voksne. De fikk rundt kiloen mens de vokste og kunne helt klart fått mye mindre. De ekstra kiloene er umulig å få av igjen :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg forer denne typen når jeg forer ferdigfor. Hundene spiser (litt for) bra av det. Jeg har problemer med å holde vekten nede på mine og forer kun 5 - 700g på mine 50 kg voksne. De fikk rundt kiloen mens de vokste og kunne helt klart fått mye mindre. De ekstra kiloene er umulig å få av igjen :)

Hvorfor valgte du denne?

Ser at den har 25 % fett og 15% protein, men klarte ikke finne hvordan det forholdet er på de andre v&h.

Det står ikke om den på hjemmesiden til v&h, men er merket med det på pølsa.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Propet blir laget av vom og hundemat jo,i samme forpakninger til og med. 100% rått,men uten kylling og litt dyrere. De kjøpte opp navnet i 2011/2012 og produserer som alle andre varianter i Trøgstad. Før lå produksjonen i Stavanger,men det har alltid vært rått og samme konsistens og forpakninger. Jeg er ikke noe glad i hvordan kyllinger "lages" (hvordan de har det og hva de fores med) og hundene er ikke så begeistret for de andre variantene v&h. Jeg har fort Propet eksklusiv hele tiden. Før fantes standard og et par til,men nå er det vel kun eksklusiv igjen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for oppklaring. Ser at de ikke har forhandlere i nærheten av meg, så da får vi fortette med v&h :)

Om du har V&H så har du eksklusiv også :) V&H lager Eksklusiv,på samme fabrikk i Trøgstad. Det er bare å be butikken ta inn til deg neste gang de får levering derfra

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og de kom i akkurat samme blå pølsene som annen v&h. Så de er ikke "fake" som noen ser ut til å tro:) Da har jeg delt om ene 5 kilospølsa i 3-400 grams biter. Får se hvordan det går. Jeg hadde tenkt å gå opp litt i mengde nå, men venter heller og ser hvordan det blir. var i hvert fall god konsistens og ingen lukt. Smaker også fortreffelig ifølge Dex som fulgte ivrig med på prosessen:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fant denne varianten på siden til en forhandler, og den ser veldig aktuell ut (er heller ikke veldig imponert over kylling - eller lakse- produksjonen) Men hvorfor ligger det ikke info. om den på v&h's egne sider??

Forresten; noen som vet prisen på 5kg. pølser med eksklusive rett fra produsent? (når man kjøper 200kg)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
    • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
    • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...