Gå til innhold
Hundesonen.no

Hellu (:


Wachita
 Share

Recommended Posts

Nå har jeg jo vært her en liten stund, men tenkte jeg kunne lage en presentasjon alikevell (:

Heter Maria, og er ei 21 år gammel jente fra Haugesund.

Fortiden bor jeg i Bergen, og kommer nok til å bli værende her en veldig god stund fremover mtp at jeg gifter meg med en bergenser neste år!

Jeg har aldri hatt hund før, men alltid elsker hunder, og meldte meg i hovedsak inn her for å få mest mulig informasjon om trening, forskjellige sporter, raser, treningsmåter og adferd på hunder. Og må si at forumet gir meg alt jeg trenger av informasjon jeg ønsker.

Har i utgangspunktet "vokst opp" med hund, uten å selv ha hund i huset. Ettersom hun jeg tilbragte mest tid hos i mine yngre dager, altså mitt andre hjem hadde 3 hunder som vi gikk tur med i skog og fjell, trente agility (eller sprang, som de hestejentene vi var), og ellers triks. Ettersom jeg vokste opp fikk min mor en ny mann, og han og hans familie har vokst opp med rottweilere, så har passet en del rottweilere hvor jeg har hatt ansvar for tur og trening for. Og der kommer også min kjærlighet til molossere fra!

Rottweileren jeg har kjent siden jeg var 11 år ble desverre avlivet for 2 uker siden. 12 år gammel ble han, og var den herligste hunden jeg har kjent!

Ellers har jeg alltid hatt dyr rundt meg og har eid 2 hester, 8 marsvin, 2 kaniner, 2 katter hos min mor (ene ble avlivet, den andre er 12 år og bor hos min mor), og har nå 3 katter hjemme hos meg :D

En dag, forhåpentligvis neste år eller nyåret 2015 kommer det en terv valp i hus!

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har vært her i en 2-3 måneder nå tror jeg (; greit å være litt forberedt når vi endelig får valp i hus, selv om jeg ikke helt vet når den tid kommer enda (: men jeg har en oppdretter jeg følger litt med på, så kan bli spennende :D jeg vet de skal ha terv kull om 6 mnd'er, men tror det blir litt tidlig da.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, her har hund alltid vært drømmen, men ikke vært en realitet før nå nylig.

Så da ble jeg medlem her, og har fått veldig mange ideer til både det ene og det andre, får min om en snau uke nå! Livs drømmen skal endelig bli sann :D

terv er en av rasene jeg har vurdert, ble nesten en på meg i 2010 fra trøndelag, men jeg fant ikke leilighet. Så nå blir det Border Collie på meg og Mikkel, får mye å henge fingrene i ja.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Bruk kode "alrute15" for å få 15% rabatt på ruta, rutebånd, blindspots og targets hos Drammen Hundepark. Gyldig til 15. oktober 2024 https://www.nettbutikk.drammenhundepark.no/categories/rute
    • Hei, er det noen som vet hva reglene er for å stille kirurgisk kastrert hannhund i utlandet er, eller hvor man kan finne slik informasjon? Jeg vet at NKK tillater å stille kastrert hannhund dersom det er gjort av medisinske årsaker og hvis man kan fremvise attest for at hunden hadde to normale testikler før kastrering. Men gjelder dette også hvis man ønsker å stille hunden for eksempel i Sverige, Finland, Frankrike etc? Eller har alle land ulike regler? Noen som eventuelt vet hvilke land som godkjenner det eller land som ikke tillater å stille kastrert hund (uansett om det er gjort av medisinske årsaker?😊
    • Hvis hun fortsatt bruker samme metodene er det jo "bare" å anmelde igjen. Ellers ville jeg sendt formelle henvendelser til klubben og NKK.
    • Jeg klagde på dette hos NKK inne på FB da det kom opp at de lot henne holde på. Det ble slettet og jeg fikk "mute" for en tid. Skremmende holdning. jeg kjenner personen fra hestemiljøet helt tilbake til 1988  da jeg kommer fra og har bodd 3 il fra hennes hjemsted. Kjenner og tilk henne fra hund selv om jeg har hatt nada med henne å gjøre.. jeg anbefaler at dere går inn og leser de grusomme sms som ble sendt mellom henne som eier og driver av kennelen - og de to ansatte..saken er mye verre enn det virker i media. Mangelen på respekt og empati er hårreisende.  Hun skal og ha blitt dømt for vold mot menneske og er kjent i området for å være "feisty". hvis man kan si det sånn.. sier ikke mer om  saken.. men rapporter og boikott.. Den som blir direkte berørt må være flink å si i fra.. Kanskje det er på tide at NOAH kommer på banen??
    • Skriv litt fort her men veit at mensen er noe kvinner har å ikke hunder. Men trudde du klarte å slå 2 fluer sammen ✨️ Vi har fikset alt å funnet ut av alt så går det ikke Ann å slette innholde heller  Så andre som sere dette så all good ok8 vi fant ut av problemet 😄
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...