Guest Klematis Skrevet 6. September 2013 Rapporter Share Skrevet 6. September 2013 Vær så snill å ikke ha det så innpakket når det tiner/er tint. Anarobe bakterier trives uten frisk luft og det er de som starter råtningsprossessen i maten. Mulig du har ekstra mye lukt pga det? Når kjøttet ligger åpent vil det tørke ytterst, og dermed blir det verken lukt eller bakterievekst. Hvordan ville du oppbevart det i kjøleskapet? Både under tining, og ellers? Mulig du har et poeng, jeg tok nettopp plasten av en ny halvfrossen pølse, og den lukter mye mindre enn vanlig. Er det greit å gi han maten rett fra fryseren, eller er ikke det så lurt? Nå står den til tining på en tallerken uten noe over, i kjøleskapet... Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Guest Klematis Skrevet 6. September 2013 Rapporter Share Skrevet 6. September 2013 Bozita ja, kattene mine likte det, kanskje dyrebutikken har det i hundemat også...Det hadde vært veldig praktisk med de små kartongene... Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Guest Jonna Skrevet 6. September 2013 Rapporter Share Skrevet 6. September 2013 Jeg kjøper gjerne 5 kg pøler og størrselsemessig blir det nesten det samme Halvtiner pølsen, legger den i porsjoner for 2 dager enten i pose eller bokser. Når den er halvtint så lukter det ikke, og erfaringen min er at det går ikke utover kvaliteten på föret. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Janis Skrevet 6. September 2013 Rapporter Share Skrevet 6. September 2013 Hvordan ville du oppbevart det i kjøleskapet? Både under tining, og ellers? Mulig du har et poeng, jeg tok nettopp plasten av en ny halvfrossen pølse, og den lukter mye mindre enn vanlig. Er det greit å gi han maten rett fra fryseren, eller er ikke det så lurt? Nå står den til tining på en tallerken uten noe over, i kjøleskapet... Jeg har alltid hatt hele pølsa pakket inn i en brødpose i kjøleskapet. Mener du at den burde ligge rett i kjøleskapet uten plast? I en åpen boks feks? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Guest Klematis Skrevet 6. September 2013 Rapporter Share Skrevet 6. September 2013 Jeg har alltid hatt hele pølsa pakket inn i en brødpose i kjøleskapet. Mener du at den burde ligge rett i kjøleskapet uten plast? I en åpen boks feks? Jeg vet ikke, det er det jeg lurer på, siden tulip skrev som hun gjorde:) Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
SiriEveline Skrevet 6. September 2013 Rapporter Share Skrevet 6. September 2013 Vær så snill å ikke ha det så innpakket når det tiner/er tint. Anarobe bakterier trives uten frisk luft og det er de som starter råtningsprossessen i maten. Mulig du har ekstra mye lukt pga det? Når kjøttet ligger åpent vil det tørke ytterst, og dermed blir det verken lukt eller bakterievekst. Dette visste jeg ikke. Jeg har to kg i en boks i fryseren, det vil da altså være fornuftig å bare ta av lokket og la det tine åpent? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Renate A Skrevet 6. September 2013 Rapporter Share Skrevet 6. September 2013 Dette visste jeg ikke. Jeg har to kg i en boks i fryseren, det vil da altså være fornuftig å bare ta av lokket og la det tine åpent? Sånn oppbevarer jeg også maten, i en isboks med lokk Maten er oppi der toppen 3dager og har aldri hatt noe problemer med det. Det jeg har problemer med er å ikke ha lokket på, det sitter i meg at maten skal oppbevares med lokk oppå Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Elisabeth00 Skrevet 6. September 2013 Rapporter Share Skrevet 6. September 2013 Jeg oppbevarer i plastboks med lokk. Det er uaktuelt å ha hundematen åpent i kjøleskapet. Tiner det på benken til det er såpass mykt at pølsen kan "knekkes" i to, og da får plass i boksen. Står i kjøleskapet 4 dager. Forer med nr 33. da jeg hater fiskelukten til nr 25. Gir da fiskeolje (eller annen animalsk olje) til hundene utenom. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
simira Skrevet 6. September 2013 Rapporter Share Skrevet 6. September 2013 Nature's menu er rått, mn ikke fullfôr. Kommer i biter som er lett å porsjonere ut. Det koster dobbelt så mye som V&H, men om hunden er 3kg så har du vel ikke de store utgiftene uansett. Vi bruker det som tillegg/avveksling til hunden som ikke liker V&H. http://www.dyresjappa.no/products/natures-menufrossent-hundefr Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Guest Klematis Skrevet 6. September 2013 Rapporter Share Skrevet 6. September 2013 Det må være fullfòr.. Han spiser V&H for 60 kroner måneden, og uansett hva annet han måtte få så spiser han meg ikke akkurat ut av huset nei:) Har sendt mail til begge dyrebutikkene i byen, og spurt om de har Bozita til hund. I såfall skal jeg kjøpe en liten kartong, og se om junior vil ha. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
simira Skrevet 6. September 2013 Rapporter Share Skrevet 6. September 2013 Det må være fullfòr.. Han spiser V&H for 60 kroner måneden, og uansett hva annet han måtte få så spiser han meg ikke akkurat ut av huset nei:) Har sendt mail til begge dyrebutikkene i byen, og spurt om de har Bozita til hund. I såfall skal jeg kjøpe en liten kartong, og se om junior vil ha. Tror faktisk de pakkene fra Nature's menu Dyresjappa har er fullfôr, når jeg leser nærmere. De vi brukte i England var kun kjøtt, ikke tilsatt grønnsaker (så det gjorde vi selv). Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Guest Klematis Skrevet 6. September 2013 Rapporter Share Skrevet 6. September 2013 Ja, det så kjekt ut for små hunder. De har Bozita til hund også ser jeg. Ville jo vært ekstra greit om jeg fikk tak i det i dyrebutikken, men det går jo greit å bestille også. Sendte de en mail, vet ikke om de leverer utenfor Oslo. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Penøttsmør Skrevet 6. September 2013 Rapporter Share Skrevet 6. September 2013 Kjøp deg en øks, del pølsa i måltids størrelser, frys ned. Ta opp dagen før. Da slipper du lukta 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
simira Skrevet 6. September 2013 Rapporter Share Skrevet 6. September 2013 Ja, det så kjekt ut for små hunder. De har Bozita til hund også ser jeg. Ville jo vært ekstra greit om jeg fikk tak i det i dyrebutikken, men det går jo greit å bestille også. Sendte de en mail, vet ikke om de leverer utenfor Oslo. De leverer i Oslo og Bærum. Du kan jo evt høre hos leverandør om det finnes forhandler nærmere deg. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Guest Snusmumrikk Skrevet 6. September 2013 Rapporter Share Skrevet 6. September 2013 Kjøp deg en øks, del pølsa i måltids størrelser, frys ned. Ta opp dagen før. Da slipper du lukta Det ville jeg også gjort. Ikke nødvendigvis måltidsstørrelser, men sånn at jeg kunne tatt opp for bare et par dager av gangen. Ellers lukter det mindre om det oppbevares i en boks uten lokk i kjøleskapet. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Khela Skrevet 6. September 2013 Rapporter Share Skrevet 6. September 2013 Vi kjøper de minste pølsene til V&H til min papillon. Da deler jeg opp i porsjonsstørrelser, pakker inn i alufolie og plastpose, fryser det, tar opp en om morgenen som ligger i kjøleskapet og tiner til hun skal ha mat om kvelden. Men hun får bare en gang om dagen, da. Plages ikke med lukt og syns ærlig talt det er ganske lettvint. Skal du ha noe enklere må det nesten bli hermetikk. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Guest Klematis Skrevet 7. September 2013 Rapporter Share Skrevet 7. September 2013 Jeg tenker jeg skal teste ut Bozita i første omgang, og også Nature's menu, evt. Provit. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Paranomia Skrevet 8. September 2013 Rapporter Share Skrevet 8. September 2013 Menne, kan du ikke gi det frossent? Da slipper du jo lukta (annet enn når du deler det opp), og du kan ta det rett fra fryseren og gi han/hun det. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Guest Klematis Skrevet 8. September 2013 Rapporter Share Skrevet 8. September 2013 Joda, det hender han får frossent, men så er det noen som har sagt til meg at det umulig kan være bra å få frossen mat hver dag. Ikke vet jeg,, Dyrebutikken var positivt innstilt til å bestille Bozita til meg, selv om de egentlig ikke selger det. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Ann-Helen Bergersen Skrevet 13. September 2013 Rapporter Share Skrevet 13. September 2013 Du kan jo velge å bruke 50 % V&H og 50% rått kjøtt (og fugl), innmat, bein og fisk. Vi forer Zappa etter det prinsippet. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Guest Yellow Skrevet 13. September 2013 Rapporter Share Skrevet 13. September 2013 Kjøp deg en øks, del pølsa i måltids størrelser, frys ned. Ta opp dagen før. Da slipper du lukta Trenger da ingen øks for det. Deler med vanlig, stor kniv bare litt halvtint i kjøleskap, jeg, for så å kaste posjonsvis i fryseren. Da jeg ga VogH hvertfall, kjøper egentlig bare "kjøtt og sånt" nå. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
MariaK Skrevet 16. September 2013 Rapporter Share Skrevet 16. September 2013 Buster Zoo selger natures:menu som er frosset i små praktiske biter. De har ihvertfall i butikken sin i Ski, men de har butikk på Majorstuen også, så du kan jo gå innom der å se om de har det der Det er fullfôr. Hvis de ikke har inne i butikken, men har fryser der (har aldri vært i butikken, så aner ikke om de har fryser) så kan de nok helt sikkert skaffe deg det fra butikken sin i Ski. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Penøttsmør Skrevet 16. September 2013 Rapporter Share Skrevet 16. September 2013 Trenger da ingen øks for det. Deler med vanlig, stor kniv bare litt halvtint i kjøleskap, jeg, for så å kaste posjonsvis i fryseren. Da jeg ga VogH hvertfall, kjøper egentlig bare "kjøtt og sånt" nå. Ja, jeg pleier å kjøpe 25 kg blokker. Da trenger du øks. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.