Gå til innhold
Hundesonen.no

Vil ikke la hunder lukte i rumpa


Djervekvinnen
 Share

Recommended Posts

Det er jo normal hundeadferd å lukte i rompa på hverandre, men Nitro har alltid nektet å bli luktet i rompa av andre hunder. Han bare hopper rundt og skvetter til. Men han er rask å snuse de andre i rumpa. Syns det er litt rart, for ser jo for eksempel. på tv hundeviskeren at rumpesnusing er noe alle gjør.

Hvorfor er noen så redd for baken sin?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Får en følelse av at slike hunder er litt usosiale på hundemåten? De vil gjøre som de selv vil og finne ut av den andre hunden, men vil ikke la andre bli kjent med dem. ?

Vet at noen kan bli ganske innpåslitne og pushy og det blir noe annet, men vanlig snusing burde jo være greit. Noen står med halen mellom beina når noen skal snuse, andre setter seg ned, mens Nitro bare IIIIIK og hopper tilside som om at noen skulle stukket en istapp der bak :P hehe Og så går han gjerne rett i lekestilling og herjemodus.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Min lukter gjerne andre i rumpa hvis de stiller seg lagelig til, men manøvrerer sitt eget derrière unna. En gang da hun var valp ble en irsk ulvehund vel nærgående der bak og hun hylte (noe hun gjør ca. aldri, så kanskje han prøvde å ta en jafs av dåsa, hvem vet :icon_suspicious:), vet ikke om det er noen sammenheng. Hun virker å foretrekke hilsing face to face, nese, munnviker og ører, og er ellers sosial.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hundene er så forskjellig, noen har sine klare intimgrenser, mens andre har knapt noen. Tror ikke det er noe uvanlig med Nitros atferd, han liker nok bare å ha den plassen i fred. Det er individuelt hvor de setter sine grenser. Enkelte hunder jeg vet om er helt nazi på å la noen tøtsje halen, for eksempel.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...