Gå til innhold
Hundesonen.no

Den store vaffeltråden!


xxx12345
 Share

  

86 stemmer

  1. 1.

    • myke
      45
    • sprø
      41
  2. 2.

    • tykke
      23
    • medium
      59
    • tynne
      4
  3. 3.

    • brunost
      16
    • rømme og syltetøy
      26
    • syltetøy
      16
    • brunost og syltetøy
      9
    • smør
      11
    • pølse
      1
    • sukker
      5
    • au naturel
      2


Recommended Posts

Sprø utenpå, myke inni. Varme og med brunost eller syltetøy og rømme. Kan godt spises naturell også.

Ingen sukker i røra, men med smør, og heller et egg for mye enn for lite. Kardemomme i røra og kanskje litt vaniljesukker :)

Rømme i røra er også godt!

:|:|:| Jeg vil aldri spise vaffel hos deg.... :aww:

Forresten blir vaflene ekstra gode om man også har i kanel og eplesyltetøy i røra :D

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg spiser igrunnen så og si aldri vafler noen andre steder enn hjemme fordi jeg ofte syns de lager sånne "papp-vafler" som ikke smaker noe og vafler er noe spesielt for meg.

Min farmor lagte nemlig npen veædig gode som var det beste jeg likte, heldigvis fikk jeg oppservere henne nøye og notere ned hva hun puttet oppi skålen fordi hun hadde jo ingen oppskrift, det lå i håndlaget.

I deigen er det ca 3/4 liter kulturmelk, 1/4 liter H-melk, 1 kopp sukker, 1 kopp havregryn, ca 2 kopper mel, en teskjed sukker, 1 teskjed salt, 2-3 egg, litt smeltet smør. Skal helst stå og hvile litt slik at havregrynet mykes opp.

Så stekes de slik at de helst er litt sprøde utenpå og myke inni. Jeg foretrekker å spise de med litt smør og masse sukker eller jeg smelter sjokolade og bruker det. Enkelte ganger brunost og veldig sjelden syltetøy (da skal det helst være nyrørte hjemmelagde jordbær).

Med andre, så usundt som mulig hos meg :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da jeg var barn var dette drømmepålegget på vaffel: Først nugatti, så morrpølse oppå, så baconost, deretter hvitost og til slutt gjerne en ritzkjekse oppå.

Nå foretrekker jeg smør og brunost, eller bare smør, eller smør og sukker, eller jordbærsyltetøy og gjerne litt rømme på. Nam nam.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg pleier heller ikke ha sukker i røra. Oppskrifta går på slump og består av egg, melk, mel og vaniljesukker. :P Men jeg liker de! Og de skal væree myke, mellom, med jordbærsyltetøy, sukker, brunost eller naked. :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er ikke bare meg som liker de sprø utenpå og myke inni ser jeg :D (må legge til et alternativ!)

Jeg liker de godt med rømme og syltetøy (helst bringebær) eller bare litt sukker på så det knaser! Og så skal de være middels tykke. Det skal være så mye smør i røra at man blir fet på hendene av å spise vaflene! Og kardemomme :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...